Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339828 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TURKahvesi

Konu dışı:

Diş ağrısı çekenlere bitkisel önerilerim aktar bölümde

http://besiktasarena.com/index.php?topic=597

İsmail alternatif tıp uzmanı gibisin  :lol:

az-çok tahmin ediyordum senin uzakdoğu'da büyüyüp memleketine yerleştiğini  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Eski açık da yükselecek mi ?  :D
Malesef yükselmeyecekmiş, kesin bilgi :by2: @Efe abi şahidim Mabet abiyi çok uğraştırdım maç günü ama kesinlikle yükselme yok dedi :bawling:

Çevrimdışı Serkan7738

sabah sabah ilaç gibi geldi Yusuf eline sağlık

İsmail alternatif tıp uzmanı gibisin  :lol:

az-çok tahmin ediyordum senin uzakdoğu'da büyüyüp memleketine yerleştiğini  :evillol:
:aman: fazla kurcalama bu konuyu :evillol:

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı smhkcr

Çevrimdışı asi_kartal

Sağlık olsun nediyelim bari kapasiteye izin versinler yoksa katliam çıkar ha  :s20:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

@CharlieChaplin yusuf günaydın gece rüyana girdi sanırım sabah sabah koşturmuşsun
yada evde bir arıza çıkmadan gidip çekeyimmi dedin :D ayaklarına sağlık

Çevrimdışı ozan062

yeni acıkta kongre salonu olacaktı?? en azından onu yapalım çnk baskan soylemişti artık kongrelerimizi herseyimizi stada tasıcaz orada yapıcaz demişti,, olacak dimi bu???

yanlız su yeni acıktaki kapalı birrleşimin oradaki eksiklik benim için buyuk sıkıntı oldu yani hem goze hos gelmiyor hemde butunlugu bozan ikinci bir unsur olarak goruyorum zaten obur kose deplasman tribünü birde buradaki bu eksiklik yemin ediyorum canımı sıktı yani:(((
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2014, 12:05:56 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Numaralı 4 testere kirisi ve tablası betonlanarak hazir hale geldi simdi yeni acik kapali yakinindaki tabla ve eski acik arkadaki tabla var bugun yada yarin onlarda betonlanir ayrica yeni acik ve numarali temel betonlamalarida olacaktir 2 gun icinde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı scape_bjk

@CharlieChaplin eline sağlık. Arkadaşlar biraz absürd bir soru olabilir ama takip edemedim şu yeni açıktaki çelikler ne?

Çevrimdışı ZEKI

@CharlieChaplin Yusuf ellerine saglik, eski acik kapali kosesi en kısa alan ordan biraz daha yukselerek butun eski acigi kaplayacak. Boylece koselere ovallik verilecek
Ama yeni acikta daha ilk kademe o celik iskeleler, bir o kadar daha yukselecek orasi.

Çevrimdışı Efe

@CharlieChaplin eline sağlık. Arkadaşlar biraz absürd bir soru olabilir ama takip edemedim şu yeni açıktaki çelikler ne?
yeni aciktaki kolonlarin ve krislerin kuvvetini arttirmak icin kondular alta dogru uzadigi icin tribunler normal bi kolon o baskiya dayanamaz onun icin kondular
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

terim efendi stadımızı cok begenmiş aman eksik olsun,, birde demezmi bazı maçlarımızı ınonude oynayalım diye,, yahu bi gidin,, hem olimpiyatı milli takımlar için ozel stad haline ceviriyorsun hemde gelip bizim stadda maç oynamak istiyorsun,, bi gidin hiç samimi bulmuyorum,,

:akuma: :akuma: :s20:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmet türken

eski açık 2 loca katıda haftaya beton atılacak hale gelir. kameranın önü iyice kapanır. mecburen kameranın yerini değiştirirler artık. bizde bu saçma kamera açısından kurtuluruz

Çevrimdışı scape_bjk

yeni aciktaki kolonlarin ve krislerin kuvvetini arttirmak icin kondular alta dogru uzadigi icin tribunler normal bi kolon o baskiya dayanamaz onun icin kondular
anladım @Efe sağol

Çevrimdışı CharlieChaplin

@CharlieChaplin yusuf günaydın gece rüyana girdi sanırım sabah sabah koşturmuşsun
yada evde bir arıza çıkmadan gidip çekeyimmi dedin :D ayaklarına sağlık

Valla aynen necmi abi uzun zaman gitmeyince özlemişim... Evde iş biter mi abi  :D :D :D
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimiçi Necmi

yeni acıkta kongre salonu olacaktı?? en azından onu yapalım çnk baskan soylemişti artık kongrelerimizi herseyimizi stada tasıcaz orada yapıcaz demişti,, olacak dimi bu???

yanlız su yeni acıktaki kapalı birrleşimin oradaki eksiklik benim için buyuk sıkıntı oldu yani hem goze hos gelmiyor hemde butunlugu bozan ikinci bir unsur olarak goruyorum zaten obur kose deplasman tribünü birde buradaki bu eksiklik yemin ediyorum canımı sıktı yani:(((

ozan senin canını sıkmayan bir şey varmı :alala:
orda bir eksiklik falan yok loca bir yerde bitecek tribün başlayacak bir sıkıntı yok orda sanki uydurma bir şey yapmışlar gibi konuşuyorsun
hatta yeni açığın balkonunun bu mesafeden başlaması daha estetik oluyor bence, elips olduğu için iki tane merkez nokta vardır açıları o merkezlere
göre almışlardır içinde bir akıcılık vardır locaların bittiği yerden başlasa kurala uymayacağı için rahatsız edici olurdu

Çevrimdışı CharlieChaplin

@CharlieChaplin Yusuf ellerine saglik, eski acik kapali kosesi en kısa alan ordan biraz daha yukselerek butun eski acigi kaplayacak. Boylece koselere ovallik verilecek
Ama yeni acikta daha ilk kademe o celik iskeleler, bir o kadar daha yukselecek orasi.

Zeki abi eski açığın alçarak yükselmesi mimari açıdan güzel görünüyor ama sanki her köşe aynı seviye olsaydı daha iyi olurdu...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Anıl

terim efendi stadımızı cok begenmiş aman eksik olsun,, birde demezmi bazı maçlarımızı ınonude oynayalım diye,, yahu bi gidin,, hem olimpiyatı milli takımlar için ozel stad haline ceviriyorsun hemde gelip bizim stadda maç oynamak istiyorsun,, bi gidin hiç samimi bulmuyorum,,

:akuma: :akuma: :s20:
Olimpiyatın milli takıma çevrilmiş hali miydi Salı günü gittiğimiz :kop::kop: Ben bizim stadda oynanmasını isterim milli maçların. Dünya alem görmüş olur stadımızı fena mı :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Valla aynen necmi abi uzun zaman gitmeyince özlemişim... Evde iş biter mi abi  :D :D :D
yengeyi ikna ettiğin an evde iş biter yoksa ha bere iş çıkar :D zaten söyle hafta sonları seni oyalamasın
resimlerden oluyoruz gelir kulaklarını çekerim burda bütün dünya resim bekliyor sen süpürgeyle uğraşıyorsun töbe töbe :bandit:

Çevrimdışı Tolga

yeni açıkta gerçekten son dönemde çalışmalar çok iyi gidiyor hergün resimlere bakınca yeni birşeyler görebiliyoruz bu arada CharlieChaplin sana da fotolar için teşekkürler erkenden kalkıp bizler için foto çekmeye gidiyorsun :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: