Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340185 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Mabet efekti yaratalım dedik özletti kendini  :lol: @bjk_mabet
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

:aman: medyanın uydurması abi... bak Mustafa'nın resimlere bakacam diye parmakcığım yoruldu.. onunkisi de iş mi gidiyor çekiyor. biz burada bakarken sol popomun üzerine mi yatsam sağ popomun üzerine mi yatsam ikilemiyle ne kadar yoruluyoruz.  Bize de yazık....  :by2:
:D :D :D

Çevrimdışı Efe

malzeme geldi şuan demir yüksek ihtimal bugün demir stoğunu eritmişlerdir tablaya bi günde seriverdi çiçekler demiri :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

O yeni açık köşe çok acaip birşey oldu. Stüdyo falan gitse, balkona ne hacet vardı. Loca olacak bence orası.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

O yeni açık köşe çok acaip birşey oldu. Stüdyo falan gitse, balkona ne hacet vardı. Loca olacak bence orası.
Balkon demek koltuk demek, koltuk demek para demek. 20 koltuk olsa en kötü 1000TL'den 20.000 TL. Al sana stüdyoda çalışanın maaşı çıktı  :bandit:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

son 1 haftaadır dökülen betonun haddi hesabı yok nazar değmesin  bu ay çok verimli bitecek yıl sonu için kalacak 4 ay
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kaankartal

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı Deniz

şu an saha içerisi bayağı hareketli 5 beton aracı var sıra kavgası yapıyorlar   :evillol:

Çevrimdışı berk_bjk

harika değişim,maşallah.

Hafriyatla birlikte bu kadar iş yapıldıysa 4 ayda kabası biter stadın özellikle bu tempoyla  :super:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ağustos 2014, 02:43:11
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
necmi abi numaralının locaları nasıl olacak eski açık ve kapalıdaki gibi bölüm bölüm mü ?? 647 kişilik loca muhabbeti var ya o yüzden soruyorum eğer bu 647 kişilik loca numaralıya yapılırsa daha kolay olabilir diye düşünüyorum abi ne dersin ???

Çevrimdışı Anıl

necmi abi numaralının locaları nasıl olacak eski açık ve kapalıdaki gibi bölüm bölüm mü ?? 647 kişilik loca muhabbeti var ya o yüzden soruyorum eğer bu 647 kişilik loca numaralıya yapılırsa daha kolay olabilir diye düşünüyorum abi ne dersin ???
647 kişilik loca Kapalı tribündeki 1903 tribünü diye geçen yer :ok:

Vodafone Arena 22.08.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ağustos 2014, 02:48:38

Çevrimiçi Necmi

kapalı tribün alt kat komple tek loca 1903 tribün olarak geçiyor @tsk2166

Çevrimdışı Salih A.

küfeki taşı yerine bakü taşı kullanılsaydı stat dış görünüşü harika olurdu
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ağustos 2014, 03:10:38

Çevrimiçi Necmi

küfeki taşı yerine bakü taşı kullanılsaydı stat dış görünüşü harika olurdu
yanılıyorsun bakü taşı sarımtırak küfegi Beyaz doğal taş ve mermerde ne kadar beyaz o kadar değerli
artı küfeginin çok değerli özellikleri var kesinlikle tek geçerim :ok:

Çevrimdışı HollandaKartali

Bir iki haftadır foruma girip sadece mustafanın resimlere ve time lapselere bakiyodum  sayfalararasi stadla ilgili bilgi ogrenmek zor oluyodu adminlerin eline saglik her konunun basliginda paylasilmasi iyi oldu sayfa eski gunlerine geri dondu tabi arada sakalasmalar olucak ama abartmamak kaydiyla.Ben bu forumu ilk gunden beri takip ederim pek bilgi paylasan olmasamda sayenizde takip edebiliyorum.Az cok tanidim sizi cok guzel bi ortam ve arkadaslik abilik kardeslik olustu forumda imrenmiyo degilim ama ins tanisirim sizlerle lafi fazla uzatmadan forumu kuran necmi abi  diger adminler resim paylasan mustafa  time lapse ve ismini saymadgm herkesin emegine saglik.Hayirli geceler...

Aynen katılıyorum hocam. Bir ara gerçekten stat topiğinde statla alakalı bilgileri mumla arar olmuştuk. Artık bende girip okumuyordum. Bu yeni düzen gerçekten faydalı oldu. Severek takip ediyor, emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı HollandaKartali

Arkadaşlar, müsadenizle bir soru sormak istiyorum. Yeni Açık tribününün balkon altında hiç mi loca olmayacak? Olmayacaksa eğer, Giriş-Çıkış haricindeki stada bakan bölümler ne için kullanılacak?

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Geovani

vay mabetçim hoşgeldin var mı yeni bilgiler özlettin kendini
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Etiketler: