Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341207 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Katılmakla beraber şu hızı bari korusalar diyorum  :D Prekast bitmiyor abi kafayı yiyeceğim bugün hiç prekast konulmamış mesela  :akuma:
takma kafana en hızlı yürüyecek iş prekasttır o vinç zorlanıyor daha büyük bir tane gelmesi lazım ama hemen getirmeninde mantığı yok
şimdi Mustafa merak ediyor diye adamlar zararmı etsin :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

takma kafana en hızlı yürüyecek iş prekasttır o vinç zorlanıyor daha büyük bir tane gelmesi lazım ama hemen getirmeninde mantığı yok
şimdi Mustafa merak ediyor diye adamlar zararmı etsin :D

Eski açığın bitmesi bekleniyor sanırım abi

Bu arada Eski açıktaki işçiler numaralıya kaydırılmış anladığım kadarıyla eski açık epey yavaşlayacak bundan sonraki günler.

Çevrimdışı ALI RIZA

@mustafa_(87) gene emeğine sağlık süper fotolar yeni açık görünce bitiyorum resmen

Çevrimdışı Necmi

Eski açığın bitmesi bekleniyor sanırım abi

Bu arada Eski açıktaki işçiler numaralıya kaydırılmış anladığım kadarıyla eski açık epey yavaşlayacak bundan sonraki günler.
sanmıyorum numaralı için ayrı ekip geldi diye biliyorum ama belki bugün için takviye yapmış olabilirler orayı betona
hazırlıyorlar beton sırası varsa bu gün işi bitirmek için olabilir çünkü orda normalin üzerinde adam çalışıyordu

Çevrimdışı Sedat_BJK

22.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

kesin konuşulmuştur ama eskisi gibi takip edemiyorum. Ben buraya anlam veremedim. bu bölümün testere kirişi diğer bölümlerdeki testere kiriş yöntemiyle mi yapılacak :alala:
Her zamanki gibi süper resimler.. ellerine sağlık @mustafa_(87)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Necmi

kesin konuşulmuştur ama eskisi gibi takip edemiyorum. Ben buraya anlam veremedim. bu bölümün testere kirişi diğer bölümlerdeki testere kiriş yöntemiyle mi yapılacak :alala:
Her zamanki gibi süper resimler.. ellerine sağlık @mustafa_(87)

evet orası loca devamı gibi olacak ama loca görünmüyor orada ne olacağı merak konusu :alala:

Çevrimdışı brci

olur tabiki onların statik hesapları yapılmıştır Atatürk olimpiyat stadı üst tribünler nasıl duruyor :)
arsenal maçında bayağı inceledim

biz gs macında tepinirken dogu üst katta tırsmıstm cok sallanıyodu ehe 3 lüde :D

Çevrimdışı Kesh

Çatı ile 37 metre.saraçoglundan yüksek TT arenadan alçak.2-3 er metre fark var.

Pardon 37 yazacaktim. Eyvallah bilgi icin

Çevrimdışı Deniz

120-130 arası bir emekçi gurubu varmış yani sene başında verdikler sayıya anca ulaştılar
onlar ulaştı ama işin garibi çiçekler ritmini kaybetti ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Sedat_BJK

evet orası loca devamı gibi olacak ama loca görünmüyor orada ne olacağı merak konusu :alala:
abi lansman resmi koymadım baktım. bildiğin tribün var o bölümde. ama alttan demir filizi de yok testere kiriş yapmayacaklar demek ki. loca gibi de durmuyor. proje çizimlerinde nasıl görünüyor, tribün mü? loca mı?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

evt eve yeni geldim ve tahminlerim tutmuş numaralıda beton şov var :claps: :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

yoo çok iyi iş üretiyor numaralı çok zor bir lokasyon dört tribün içinde en zoru ve umduğumdan hızlı bir ilerleme var
bir taraftanda eski açık yükseliyor şu an ritim iyi

Çevrimdışı Efe

mustafanın fotolara bakayım biraz müsade  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Fazla  " renkli"  :bandit:
bende diyorum neden içim gıcıklandı.. kırmızı görmüş boğa hissiyatı yaşadım bir an... :boxin:

Çevrimdışı Efe

deniz inşaat başladığından beri söylediğimiz şey olmaya başladı inşaat yükseldikçe sanki hiçbişey yapılmıyormuş gibi görünüyor ay başındaki numaralıya bak bir de yarınki numaralıya bak iş üretilmese numaralı nasıl yükseldi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

abi lansman resmi koymadım baktım. bildiğin tribün var o bölümde. ama alttan demir filizi de yok testere kiriş yapmayacaklar demek ki. loca gibi de durmuyor. proje çizimlerinde nasıl görünüyor, tribün mü? loca mı?
oranın projesini bilmiyorum net konuşamam ama loca gibi balkon koyuyorlar loca yaparlarsa şaşırmam
belki bjk tv falan gelir bitince göreceğiz artık

Çevrimdışı Sedat_BJK

oranın projesini bilmiyorum net konuşamam ama loca gibi balkon koyuyorlar loca yaparlarsa şaşırmam
ooof of.. saolasın Necmi Abi ama bitince göreceğimiz kucak dolusu soru işareti oldu. bu inşaat bizi hem stad hem de dert sahibi edecek..

Çevrimdışı Deniz

deniz inşaat başladığından beri söylediğimiz şey olmaya başladı inşaat yükseldikçe sanki hiçbişey yapılmıyormuş gibi görünüyor ay başındaki numaralıya bak bir de yarınki numaralıya bak iş üretilmese numaralı nasıl yükseldi  :D
Efe abi o konunda haklısın tabi de çiçekler numaralıda iyi çalışıyor ama eski açıkta ritim kaybettiler.Ki daha eski açıkta asıl önemli ve zor olan 2. katın testere kirişleri ve kolonlarına daha başlanılmadı.Bu zamanlarda eski açıkta ritim kaybetmek kötü oldu..

Çevrimdışı Fatih

Koselerden bir bolum muzik yayinlari anonslar falan filan icin ayrilacak diye duydum fbdeki gibi...

Su sekil
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Necmi

ooof of.. saolasın Necmi Abi ama bitince göreceğimiz kucak dolusu soru işareti oldu. bu inşaat bizi hem stad hem de dert sahibi edecek..
:D :D
bilmeden takip etmek bence daha keyifli siz uzakta rahatsınız biz burda her bilgi için savaşıyoruz :bandit:
siz hazıra konuyorsunuz :D

Çevrimdışı Necmi

Koselerden bir bolum muzik yayinlari anonslar falan filan icin ayrilacak diye duydum fbdeki gibi...

Su sekil
mantıklı şuraya bak koca köşe ayrılırmı oraya iki tane loca sığar :bandit:

Çevrimdışı Sedat_BJK

:D :D
bilmeden takip etmek bence daha keyifli siz uzakta rahatsınız biz burda her bilgi için savaşıyoruz :bandit:
siz hazıra konuyorsunuz :D
:aman: medyanın uydurması abi... bak Mustafa'nın resimlere bakacam diye parmakcığım yoruldu.. onunkisi de iş mi gidiyor çekiyor. biz burada bakarken sol popomun üzerine mi yatsam sağ popomun üzerine mi yatsam ikilemiyle ne kadar yoruluyoruz.  Bize de yazık....  :by2:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Su sekil
abisi ben bu bilgiyle soru işaretinin birini kaldırdım kenara. teşekkürler. mantıklı ve mantıklı olduğu kadar gerçekci..

Etiketler: