Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8343211 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Efe

vinçler saat 19.30 olmasına rağmen dönüyor ve çalışmalar hala sürüyor özellikle numaralı tablada napacaklar acaba bu gece beton mu var  :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ertan-ANK

Al benden de o kadar.bu cırt muhabbetler harbiden çok itici olmaya başladı.

Bende size katiliyorum.Kardesim bizene Obitastan!Bizene Ciceklerden!
Sanki cocuk oyuncagi bu isler yok o hizli yok bu yavas!Bunun bir sozlesmesi,sartnamesi vardir zamani gelince yapilir!
Bu isler para akisina bakar!
Burda en ufak bir elestiriyi yorumu begenmeyen isine gelmeyen yada kendi dusuncesine uygun olmayan birde kacta oldugu belirsiz YONETICILER hemen her mesaji siliyor kendi bos muhabbetlerine gelince saygisizda umursamiyorlar!
Stad yapiliyor iste bu kadar abartamaya ne gerek var!Yapilinca herseyin degisecegi garantisimi var?
Eneramp+Sezer+Gokhan Sozen sadace granti paralari = 8 TRILYON! Dolar bazında 3.5 Milyon!
Tabiki stad yavas ilerler!

Çevrimdışı brci

şu inşaat dergisinde uefa kriterlerine uygun 38000 kapasite yazmıs ben uefa kriterine uygun 42 000 biliyodm ama  :alala:

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Efe

fışkırtıcı numaralıya gitti kesin tabla testere betonu olacak bugece hala çalışıyorlar  :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

fışkırtıcı numaralıya gitti kesin tabla testere betonu olacak bugece hala çalışıyorlar  :claps:
bugün bir ara testere kiriş kalıplarını taşıyordu vinç eski açıktan, bu akşam betonlanır inş.  :super:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Canlı kamera o kadar kötü ki, net yorum yapamıyorum.

Numaralıda hummalı bir çalışma var halen. Tabla atılacak yerde. Yani eğer gördüklerim çalışansa :)

Bende size katiliyorum.Kardesim bizene Obitastan.Bizene Ciceklerden.
Sanki cocuk oyuncagi bu isler yok o hizli yok bu yavas.Bunun bir sozlesmesi,sartnamesi vardir zamani gelince yapilir.
Bu isler para akisina bakar.
Burda en ufak bir elestiriyi yorumu begenmeyen isine gelmeyen yada kendi dusuncesine uygun olmayan birde kacta oldugu belirsiz YONETICILER hemen her mesaji siliyor kendi bos muhabbetlerine gelince saygisizda umursamiyorlar.
Stad yapiliyor iste bu kadar abartamaya ne gerek var.Yapilinca herseyin degisecegi garantisimi var?
Eneramp+Sezer+Gokhan Sozen sadace granti paralari = 8 TRILYON. Dolar bazında 3.5 Milyon.
Tabiki stad yavas ilerler.

Umrunda dediğiniz şey aslında burada kimsenin umrunda bile değil, bize ne kardeşim Obitaş'tan Çiçekler'den bizim için tek önemli unsur Beşiktaş'tır gerisi teferruattır. Bu muhabbetin ve dostluğun içerisinde yer alan herkes bunun da böyle olduğunu bilir. İnşaat süreci ve inşaatın gelişimi söz konusu olduğunda bu firmaların konuşulmaması ve gerektiğinde kıyaslanmaması da çok tuhaftır. Bu iki firma bu inşaatın temel iki kelimesidir, onlar konuşulmadan inşaat konuşulamaz.

Necmi abi, Mustafa, Samet, Murat abi, Salvador, Altuğ ve bu muhabbetin içerisinde yer alan insanlar hiçbir beklenti içerisine girmeden sizler için çalışıyor, Mustafa, Samet, Yusuf, Ekrem gider sizler için gider resim çeker, Necmi abi, Sezgin Cengiz, Efe gibi arkadaşlarımız sizlere her gün yeni bilgiler verir, sorularınızı cevaplandırır. Eleştirdiğiniz bu muhabbeti arada hepimiz yapıyoruz.

Burası resmi haber ajansı felan değil arkadaşlar arada mutlaka güleceğiz muhabbet edeceğiz. Bu güzel arkadaşlık ortamının dışında kalacağınıza içerisine dahil olmanızı tavsiye ederim. Bu güzel ortamın eleştirebilirsiniz sevmeyebilirsiniz fakat kesinlikle " boş muhabbet yapıyorlar" diyerek saygısızlık edemezseniz. Boş muhabbet ediyor dediğiniz insanlar hiç bir çıkar beklemeden sizler için emek sarf ediyor.

Sadece bilgi almak istiyorsanız bu başlığa girmenize gerek yok. Bjk_mabet'in Mustafa'nın Timelapse'nin ya da diğer proje ayrıntıları kendi başlıkları altında toplanmış durumda ve her gün güncelleniyor. Yani istediğiniz her neyse orada rahatlıkla buluyorsunuz. Bu nedenle buraya gelip haksız yere kimseye boş konuşmayın deme hakkınız yok. Forumla alakasız mesajlar da zaten siliniyor.

Gören de sanar tüm gün bu muhabbet yapılıyor arkadaş, bugün bi  @Deniz kardeşim esprili birşey yapmış 3-5 mesaj ona güldük diye kimse burada boş muhabbet yapıyorlar diyemez.

[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 20:03:07 aktar_ismail ]

Çevrimdışı demir_kArtAl

Selamlar, ya ben bu ipadten canlı yayını niye izleyemiyorum bilen varmı
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimiçi Kartal Ç

Umrunda dediğiniz şey aslında burada kimsenin umrunda bile değil, bize ne kardeşim Obitaş'tan Çiçekler'den bizim için tek önemli unsur Beşiktaş'tır gerisi teferruattır. Bu muhabbetin ve dostluğun içerisinde yer alan herkes bunun da böyle olduğunu bilir.

Necmi abi, Mustafa, Samet, Murat abi, Salvador, Altuğ ve bu muhabbetin içerisinde yer alan insanlar hiçbir beklenti içerisine girmeden sizler için çalışıyor, Mustafa, Samet, Yusuf, Ekrem gider sizler için gider resim çeker, Necmi abi, Sezgin Cengiz, Efe gibi arkadaşlarımız sizlere her gün yeni bilgiler verir, sorularınızı cevaplandırır. Eleştirdiğiniz bu muhabbeti arada hepimiz yapıyoruz.

Burası resmi haber ajansı felan değil arkadaşlar arada mutlaka güleceğiz muhabbet edeceğiz. Bu güzel arkadaşlık ortamının dışında kalacağınıza içerisine dahil olmanızı tavsiye ederim.Bu muhabbeti sevmeyebilirsiniz fakat saygı duymalısınız. Bu güzel ortamın eleştirebilirsiniz sevmeyebilirsiniz fakat kesinlikle " boş muhabbet yapıyorlar" diyerek saygısızlık edemezseniz. Boş muhabbet ediyor dediğiniz insanlar hiç bir çıkar beklemeden sizler için emek sarf ediyor.

:claps:+1903  :ok:

bu elektrik mekanik ihalesini kazanan Beş S emek mühendislik firması kapalıda çalışmaya başladı mı alt katlarda ve loca katlarında?
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 19:57:44 Kartal Ç ]

Çevrimdışı KAP

[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 20:10:43 KAP ]
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı ozan062

Umrunda dediğiniz şey aslında burada kimsenin umrunda bile değil, bize ne kardeşim Obitaş'tan Çiçekler'den bizim için tek önemli unsur Beşiktaş'tır gerisi teferruattır. Bu muhabbetin ve dostluğun içerisinde yer alan herkes bunun da böyle olduğunu bilir. İnşaat süreci ve inşaatın gelişimi söz konusu olduğunda bu firmaların konuşulmaması ve gerektiğinde kıyaslanmaması da çok tuhaftır. Bu iki firma bu inşaatın temel iki kelimesidir, onlar konuşulmadan inşaat konuşulamaz.

Burası resmi haber ajansı felan değil arkadaşlar arada mutlaka güleceğiz muhabbet edeceğiz. Bu güzel arkadaşlık ortamının dışında kalacağınıza içerisine dahil olmanızı tavsiye ederim. Bu güzel ortamın eleştirebilirsiniz sevmeyebilirsiniz fakat kesinlikle " boş muhabbet yapıyorlar" diyerek saygısızlık edemezseniz. Boş muhabbet ediyor dediğiniz insanlar hiç bir çıkar beklemeden sizler için emek sarf ediyor.

Sadece bilgi almak istiyorsanız bu başlığa girmenize gerek yok. Bjk_mabet'in Mustafa'nın Timelapse'nin ya da diğer proje ayrıntıları kendi başlıkları altında toplanmış durumda ve her gün güncelleniyor. Yani istediğiniz her neyse orada rahatlıkla buluyorsunuz. Bu nedenle buraya gelip haksız yere kimseye boş konuşmayın deme hakkınız yok. Forumla alakasız mesajlar da zaten siliniyor.

aynı kırmızıyla yazdıklarınıda ben her zaman soyluyorum ama hep konu dısı konusuyormusum :bawling:  :iblush: :evillol: aslında bilgi almak için o kadar cok baslıgmıız varki burada futboldanda ordan burdanda konusabiliriz...

tabiki takılıyorum :ebebe: :boxin: :iscrewy:

yalnız bazen tanımadıgınız kişilerde konu acıyor ama hiçbirimiz katılmıyoruz girenede hiç destek vermiyoruz bizim forumda kok salmıs durumda bu konuda sikayetler oldugunu hissediyorum onuda bu mesajımda bildireyim:)) artık siz değerlendirin hiç bana cevap yazmayın ben sadece sezgilerimle konustum burda :iscrewy:

siz oyle dusunmuyorsunuz biliyorum ama dıslanmıs veya konuya mudahil olamayan cok insan var bunu uye sayısından ve katılımdan anlarsınız buna ozen gosterelim aslında sizden isteğim budur
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 20:06:07 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

Bende size katiliyorum.Kardesim bizene Obitastan.Bizene Ciceklerden.
Sanki cocuk oyuncagi bu isler yok o hizli yok bu yavas.Bunun bir sozlesmesi,sartnamesi vardir zamani gelince yapilir.
Bu isler para akisina bakar.
Burda en ufak bir elestiriyi yorumu begenmeyen isine gelmeyen yada kendi dusuncesine uygun olmayan birde kacta oldugu belirsiz YONETICILER hemen her mesaji siliyor kendi bos muhabbetlerine gelince saygisizda umursamiyorlar.
Stad yapiliyor iste bu kadar abartamaya ne gerek var.Yapilinca herseyin degisecegi garantisimi var?
Eneramp+Sezer+Gokhan Sozen sadace granti paralari = 8 TRILYON. Dolar bazında 3.5 Milyon.
Tabiki stad yavas ilerler.
hayırdır kardeş ilk mesajın biraz daha saygılı olsan buraya postamı koymaya geldin silinen mesajlar başka yerlerde konusu olan
mesajlardır silinme nedenleri konusunda yazılmadığı içindir sohbet tadında konuşmalarada müdahale edilmiyor yeterki sohbetin konusu stad olsun
kacta oldugu belirsiz YONETICILER bu lafını anlayamadım ne demek istedin birileri abartabilir içeriği saygısızlık olmadıktan sonra çok istemiyorsan
okumazsın olur biter ama kimseyede ne yazacağını daha ilk mesajında söyleyemezsin saygıdan bahsedip daha ilk mesajında saygısızca giriş yapıyorsun

aynı kırmızıyla yazdıklarınıda ben her zaman soyluyorum ama hep konu dısı konusuyormusum :bawling:  :iblush: :evillol: aslında bilgi almak için o kadar cok baslıgmıız varki burada futboldanda ordan burdanda konusabiliriz...

tabiki takılıyorum :ebebe: :boxin: :iscrewy:

yalnız bazen tanımadıgınız kişilerde konu acıyor ama hiçbiriniz katılmıyorsunuz sizinkine girenede siz hiç destek vermiyorsunuz bu bizim forumda kok salmıs durumda bu konuda sikayetler oldugunu hissediyorum onuda bu mesajımda bildireyim:)) artık siz değerlendirin hiç bana cevap yazmayın ben sadece sezgilerimle konustum burda :iscrewy:

siz oyle dusunmuyorsunuz biliyorum ama dıslanmıs veya konuya mudahil olamayan cok insan var bunu uye sayısından ve katılımdan anlarsınız buna ozen gosterelim aslında sizden isteğim budur

İstek, görüş ve önerilerinizi burada paylaşın konuşalım anlaşalım. Forum sonuçta yeni kuruldu elbette yanlışları kusurları eksikleri var.
http://besiktasarena.com/index.php?topic=8.0

Sizlerin anlaması gereken unsur şu arkadaşlar; burası ticari amaçla kurulmuş bir forum değil, üye sayısı tıklanma sayısından çok daha önemli şeyler var bizim için mesela en başta " yeni dostluklar kurma" . Sürekli toplantılar yapıp dostluğumuzu büyütüyor ve genişletiyoruz.

Asla ve asla bizi diğer forumlarla karıştırmayın, bizim daha fazla üyeye değil daha fazla dosta ihtiyacımız var.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 20:11:51 aktar_ismail ]

Birazdan Mustafa gelir yükler resimleri.  :ok:

Çevrimdışı brci

niye sürekli mail geliyo forumdan kimse bana alıntı yapmamasına rağmen :)

Çevrimdışı ozan062

Birazdan Mustafa gelir yükler resimleri.  :ok:
yanlız tekirdagdan mustafa vardı birde:)) o nerelerde hiç yazmıyor etmiyor?? sorun yok dimi??

Çevrimdışı murat

2 gün önce yazdı.bu arada kimseyi dışlamıyor aksine devamlı çağrı yapıyoruz.@ozan062
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 20:25:07 MURAT ]

niye sürekli mail geliyo forumdan kimse bana alıntı yapmamasına rağmen :)

Sayfa üst bölümünden "haberdar etme" kısmını tıklarsan mail gelmez.

Çevrimdışı brci

Sayfa üst bölümünden "haberdar etme" kısmını tıklarsan mail gelmez.

sağol abi

Çevrimdışı ozan062

2 gün önce yazdı.bu arada kimseyi dışlamıyor aksine devamlı çağrı yapıyoruz.@ozan062
yok zaten surekli yeniliyorsunuz ama arada ters dusenler oluyorsa tekrardan cagırıyoruz

Beşiktaşın Cocuklarını Cagırıyoruz Forumumuza Gelin hepberaber Stadımızı bitirelim,,,

Çevrimdışı quentine83

numaralı temel neden yarısına kadar demirlendi.özel bi sebebi varmı yoksa çiçeklerin her zamanki yarım yarım iş yapma hastalıgı mı ?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı asyakartalı

bu saatlerde mustafanın fotoları beklemek... :busted_cop: :biggrinking:

Etiketler: