Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8343224 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Fışkırtıcı en sonunda bitirdi galiba eski acigi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Farklı bir çalışma yaptım.Yeni açıktaki inşaat alanının büyüklüğünü görmek açısından.Bunu @aktar_ismail abiye armağan ediyorum  :D

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

bulamayan arkadaşlar için profili düzenle linki adı altında haberdar edilme var oraya tıklıyoruz. sonra

Bir konuya ileti ya da cevap gönderildiğinde haberdar olma seçeneğini otomatik olarak aktif kıl. başında tık var onu kaldırıp ayarları kaydet yapıyoruz  :tabe: :tabe: :tabe:
o sistemi aktif etmek iyidir size gelen iletileri haberdar ediyor bu sayfaya düşen her mesajı almak istemiyorsanız sayfanın üzerinde sağda haberdar et  ve etme seçeneği var ordan açıp yada kapatabiliyorsunuz :)

Çevrimdışı Yakup

o sistemi aktif etmek iyidir size gelen iletileri haberdar ediyor bu sayfaya düşen her mesajı almak istemiyorsanız sayfanın üzerinde sağda haberdar et  ve etme seçeneği var ordan açıp yada kapatabiliyorsunuz :)

abi diğer arkadaşları bilememde günde ortalama 100 mail okumak zorunda kalan benim gibiler için yeni bir heyecana gerek yok  :D :D :D
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Yeni açık taraındaki beton pompası nereye beton atıyor bilen varmı?
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Farklı bir çalışma yaptım.Yeni açıktaki inşaat alanının büyüklüğünü görmek açısından.Bunu @aktar_ismail abiye armağan ediyorum  :D

Eline sağlık @Deniz
Harikulade,  benzeri görülmemiş,  eşsiz derecede mükemmel bir çalışma  :claps:
Stadın yarısı neredeyse    :ok:

Çevrimdışı Necmi

abi diğer arkadaşları bilememde günde ortalama 100 mail okumak zorunda kalan benim gibiler için yeni bir heyecana gerek yok  :D :D :D
iyide sadece sana özel mesaj geldiğinde bildirim alıyorsun sana kaç tane özel mesaj gönderebilirlerki

Çevrimdışı murat

Eline sağlık @Deniz
Harikulade,  benzeri görülmemiş,  eşsiz derecede mükemmel bir çalışma  :claps:
Stadın yarısı neredeyse    :ok:
kapalı ve numaralıyı da tırpanlamış kale arkaları da inşaat yapılacak gibi olmuş.biraz insaflı olsaydın deniz :lol:

Çevrimdışı Yakup

iyide sadece sana özel mesaj geldiğinde bildirim alıyorsun sana kaç tane özel mesaj gönderebilirlerki

abi bunlar mail adresime gereksiz diye düşüyor. yani mesaj attığım her başlığa atılan cevap bana mail olarak döndüğünden iptal ettim. özel mesaj değil yani  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

krm1903

• Ziyaretçi

1 numara her zaman Obitaş  :claps:
Eğer bir gün bu siteye girmezsem sırf bu muhabbet yüzünden girmeyeçeğim
gerçekten kabak tadı vermeye başladı çiçekler sanki fenerin stadını yapıyor
hepsi hızlı olsun hepsi zamanında bitirsin keşke

Çevrimdışı Deniz

kapalı ve numaralıyı da tırpanlamış kale arkaları da inşaat yapılacak gibi olmuş.biraz insaflı olsaydın deniz :lol:
Numaralıyı tırpmadım da kapalıdan birazcık tırptım Murat abi  :lol: .O da fotoğrafın çekilme açısından dolayı .Kadraja girmeyen arka kısmı düşününce yine küçük bir yer  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ozan E.

+1  :ok:

Nihayet girebildim(Şifre problemi) :sevinc  Marmaris'ten selamlar :)

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

abi bunlar mail adresime gereksiz diye düşüyor. yani mesaj attığım her başlığa atılan cevap bana mail olarak döndüğünden iptal ettim. özel mesaj değil yani  :alala: :alala:
onun için sayfanın üstündeki haberdar et kısmını kaldırman lazım bize gelmiyor

Hoşbulduk :) Çok güzel bir site oldu ellerinize sağlık :tabe:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

en aktif yer burası ondan buraya yazayım,10 gün yokum,forum ve Beşiktaşımız size sizlerde Allah a emanet olun.dayanabilirsem 10 gün boyunca inşaata bakmayacağım(konuyla ilgili yorum yaptım yönetim silmesin diye :D),herkese selamlar.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

en aktif yer burası ondan buraya yazayım,10 gün yokum,forum ve Beşiktaşımız size sizlerde Allah a emanet olun.dayanabilirsem 10 gün boyunca inşaata bakmayacağım(konuyla ilgili yorum yaptım yönetim silmesin diye :D),herkese selamlar.
:by2:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

10 gün sonra geldiğinde stadda tanıyamayacağın kadar çok gelişme olacaktır  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Necmi

iyi tatiller geldiğinde stad bitmiş olur inşallah :)

Çevrimdışı A_Aydin

Kapalı en üstte insanlar görünüyor.Orada bi hareketlilik var çalışma mı oldu bugün.

Çevrimdışı Efe

Kapalı en üstte insanlar görünüyor.Orada bi hareketlilik var çalışma mı oldu bugün.

prekastların yerlerini  oluşturuyorlar onlardır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asyakartalı

Al benden de o kadar.bu cırt muhabbetler harbiden çok itici olmaya başladı.

Etiketler: