Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8343428 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Benim ts stadi ile ilgili yazdıklarımi sildiginden haberim yoktu @SaLVaDoR :lol: :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Kulelerin ustune efsanelerin heykeli yapilip konamaz mi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Benim ts stadi ile ilgili yazdıklarımi sildiginden haberim yoktu @SaLVaDoR :lol: :lol:
@Deniz seni etiketlemiştim :) alttaki linkte yazıyor neden :)
http://besiktasarena.com/index.php?topic=2.27475

Çevrimdışı Efe

Numaralida çalışma baya hızlı demirciler iyi çalışıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı pascal26

skorbortla ilgili bir bilgi yok onu herhalde takıldığında göreceğiz

İngiltere'deki forma lansmanında, stadda 6 dev ekran olacağının söylendiğinden nerdeyese eminim. Ama bi türlü tam videosunu bulamadım.

Çevrimdışı pascal26

:kop: :kop: :kop: :kop:
doğru demişsin oradaki ünlemler sert ifade için kullandım normalde yapmadığım bir şey (Yazılımda açıklamalarda ! kullandıgım için alışkanlıktı bıraktım ama dayanamadım ) dikkat amaçlı bıraktım stad başlıgında muhabbetin olması hoş değil buraya çalışan iş yerinde üyelerimiz ziyaretçiler de giriyor bazen 20 -30 sayfa okuyorsun belki 3-5 sayfa stadla alakalı konudur ondan son 1 hafta dır bu uygulamaya geçtik  kişisel bir uygulama degil yönetim den tut herkesin muhabbeti siliniyor
mesela dün deniz ts stadı ile ilgili yazı yazmıştı sildim ama resimleri kaldırmadım ts stad alakalı konu mevcuttur oraya yazılması lazım diye
bu yazdıgım yazı da akşam silinecektir
Ok :ok:

Çevrimdışı umutdogan62

1
9
0
3JK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı FARUK

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  10 dk.
1 Eylüle kadar izinli olduğum için resim paylaşamıyacağım...iyi tatiller herkese ...

@bjk_mabet iyi tatiller abi :)
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 16:11:22 FARUK ]

Çevrimdışı Deniz

:alala: ben silersem fenamı olur :evillol:
Sen istiyorsan banlayabilirsin Necmi abi  boynumuz kıldan ince :evillol:
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 16:11:36 Deniz ]

Çevrimdışı Necmi

Sen istiyorsan banlayabilirsin Necmi abi  boynumuz kıldan ince :evillol:
:D buralar sensiz olurmu :bandit:

Çevrimdışı tayfun

yoğunluktan bakamıyordum,45 dakikaya kadar güncellenmiş kombineler sistemimizde olacak inşallah.inşaatımızın da maşallahı var bu arada.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı msezer

Forumdan sürekli aşağıdaki mesaj geliyor. Birkaç dk. içinde 6-7 defa geldi. Bir problem mi var.
Haberdar edilmeyi seçtiğiniz Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) başlıklı konuya, aktar_ismail tarafından yanıt verilmiştir.

Yanıtı görüntüleyin: http://besiktasarena.com/index.php?topic=2.new;topicseen#new

Bu bağlantıyı kullanarak aboneliğinizi iptal edin: http://besiktasarena.com/index.php

Bu konuya daha fazla yanıt verilse bile, konuyu görüntülemezseniz, konuyla ilgili yeni bir duyuru gelmeyecektir.

Saygılar,
The Beşiktaş Forum - Vodafone Arena Ekibi.

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar mail sunucumuzu nihayet aktif edebildik artık şifre unutmalarda sistem çalışıyor ayarlarınızı yaparsanız
şahsınıza gönderilen özel iletilerde mailinize gelecek sistemdeki mail adresinizi doğru olarak kaydetmeniz gerekir
o zaman forumda yokken bile size gelen özel iletilerden haberdar edileceksiniz :)

Çevrimdışı Necmi

Forumdan sürekli aşağıdaki mesaj geliyor. Birkaç dk. içinde 6-7 defa geldi. Bir problem mi var.
Haberdar edilmeyi seçtiğiniz Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) başlıklı konuya, aktar_ismail tarafından yanıt verilmiştir.

Yanıtı görüntüleyin: http://besiktasarena.com/index.php?topic=2.new;topicseen#new

Bu bağlantıyı kullanarak aboneliğinizi iptal edin: http://besiktasarena.com/index.php

Bu konuya daha fazla yanıt verilse bile, konuyu görüntülemezseniz, konuyla ilgili yeni bir duyuru gelmeyecektir.

Saygılar,
The Beşiktaş Forum - Vodafone Arena Ekibi.

:D mail sunucumuzla uğraşıyoruz bundan sonra size verilen cevaplar mailinize gelecek istemiyorsanız ayarlarınızdan kapatabilirsiniz
ama açık kalması büyük kolaylık sağlamaktadır @msezer

Yeni ileti maili gelmesini isteyenler  "haberdar et", istemeyenler "haberdar etme" tıklasın :)

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ozan062

1 aylık değişim gifi hazırladım

ciceklerde sunu goruyorum aynı su numaralı eski acıktaki yavaslama  kapalı eski acıktada yasanmıstı,, butun askerleri diorum ben onları numaralıya yonlendirince eski acıktaki işler yavaslıyor bari adam alınki bu olmasın dimi ama:(((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

ciceklerde sunu goruyorum aynı su numaralı eski acıktaki yavaslama  kapalı eski acıktada yasanmıstı,, butun askerleri diorum ben onları numaralıya yonlendirince eski acıktaki işler yavaslıyor bari adam alınki bu olmasın dimi ama:(((
ozan yavaşlama yokki arka tarafları yaptıkları için görünmüyor arkada bayağı kalıp işi yaptılar
195 çalışanı var numaralı için zaten yeni ekip geldi

Çevrimdışı Yakup

Yeni ileti maili gelmesini isteyenler  "haberdar et", istemeyenler "haberdar etme" tıklasın :)

bulamayan arkadaşlar için profili düzenle linki adı altında haberdar edilme var oraya tıklıyoruz. sonra

Bir konuya ileti ya da cevap gönderildiğinde haberdar olma seçeneğini otomatik olarak aktif kıl. başında tık var onu kaldırıp ayarları kaydet yapıyoruz  :tabe: :tabe: :tabe:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı FARUK

hocam 1 ayda arkada doğu kulenin orasını demirleyip betonladılar öndeki aladan 3. kat demirleyip betonlamışlar buranın arkasını kalıplamışlar bide numaralı köşede 4 testere ve 1. katı atmışlar, 8-9 tane sütun betonlamışlar 4 tanesinin iskelesini hazırlamışlar bence kötü değil 1 ay sonra bunlara benzer iş yapsalar numaralı köşenin 2. katı yapılmış artık testereler hariç bitme aşamasına gelmiş olur :)

Çevrimdışı ozan062

ozan yavaşlama yokki arka tarafları yaptıkları için görünmüyor arkada bayağı kalıp işi yaptılar
195 çalışanı var numaralı için zaten yeni ekip geldi

ha o zaman cok iyi abi sen demiştin numaralıda cok daha fazla adama ihtiyac var  diye ama sayı buysa yine onumuzdeki haftalarda alım yaparlar dahada iyi olur,, :ok:

hocam 1 ayda arkada doğu kulenin orasını demirleyip betonladılar öndeki aladan 3. kat demirleyip betonlamışlar buranın arkasını kalıplamışlar bide numaralı köşede 4 testere ve 1. katı atmışlar, 8-9 tane sütun betonlamışlar 4 tanesinin iskelesini hazırlamışlar bence kötü değil 1 ay sonra bunlara benzer iş yapsalar numaralı köşenin 2. katı yapılmış artık testereler hariç bitme aşamasına gelmiş olur :)

dogrudur hocam gozumuzden kacıyor demekki,, yani hacimsel buyuyorlar aslında ama ben tabi yukselis vs gormeyince tabi böyle anlıyorum,,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Etiketler: