Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8345403 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Hayırlı Cumalar abiler wifi yok mbları da hortum gibi çekiyor bizim site pek giremiyorum pazartesiden sonra bomba gibi geliyoruzzz

Çevrimdışı FARUK

bir ara haberler çıkmıştı d-ream'le restoranlar konusunda anlaşma yapılacak diye kesinleştimi acaba?

Alıntı yapılan: ozan062 - 17 Temmuz 2014, 23:04:38
mabete tekrarrdan bir sorum var gitmeden,,,

su dünyanın en leziz yerinde eski acıgın ustundeki alanda bir restauranta vericektik kiralama muhabbeti vardı,, noldu o işler? yani bellimi sonra acıklanacak yada daha o işlere hiç girilmedimi,, diğer spor aktiviteleri olucak yerlerinde sponsorlarlrı bellimi?? yada su 22sindeki londradaki lansmandan sonramı b işler hızlanacak?:))

hepsi belli ...

mabetin cevabı bu konudaki :)

Çevrimdışı pascal26

ben sildim yedek almadım huyum değildir yedek almam stad başlığı altında başka konulara 1 hafta olacak izin vermiyor yazıları uyarıyorum siliyorum buradaki üyelerimiz ve misafir ziyaretçilerimiz okuduklarında hep stad dışı muhabbetin fazla olması şikayetidir...! biz bizeyiz dedikçe biz bile çığrından çıkıyoruz, yönetim iletileri denetçilerin iletiler konu dışı oldu mu sorgusuz sualsiz siliniyor...! bu ne şahsi meseledir nede başka bir şey sadece forum'un kuralıdır...!

Arkadaşım görevine saygı duyuyorum ama kusura bakma bu açıklamanın dili çok üstten ve fazla ünlemli. Bu forumun ruhuna yakışmıyor.

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşım görevine saygı duyuyorum ama kusura bakma bu açıklamanın dili çok üstten ve fazla ünlemli. Bu forumun ruhuna yakışmıyor.
@SaLVaDoR ünlem kullanmayı biraz fazla sever alışmayana garip geliyor ilk başta  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Hayırlı Cumalar abiler wifi yok mbları da hortum gibi çekiyor bizim site pek giremiyorum pazartesiden sonra bomba gibi geliyoruzzz
Kim kim :kop::kop:

Çevrimdışı pascal26

@SaLVaDoR ünlem kullanmayı biraz fazla sever alışmayana garip geliyor ilk başta  :evillol: :evillol:

Walla kişisel değil, zaten eskiden beri takip ediyorum forumu. Sadece sayfaları okuyup geçerken bi anda bu cevabı okuyunca biraz sert geldi bazı kelimeler. En azından yazının bende bıraktığı izlenimi yazmak istedim :ok:

Çevrimdışı hzr3088

ben böyle biraz fazla soru sorar gibi oldum ama skorboard'dan haber var mı? ne zamandır giremiyodum.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı ozan062

kucuk bir calısma 45 dakkada yapıverdim bi anlık coskuyla
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

ben böyle biraz fazla soru sorar gibi oldum ama skorboard'dan haber var mı? ne zamandır giremiyodum.
skorbortla ilgili bir bilgi yok onu herhalde takıldığında göreceğiz

Çevrimdışı Efe

Yeni açiķta ve numaralida temel isleri suruyor eski acikta hala beton dokuluyor numaralida ilk tabla ve kirisler icin beton dokumu cok yakin artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı jiyan1903

Merhaba arkadaslar..wow dan beri sizi takip ediyorum,hepinize cok cok tsk ediyorum,sizin sayenizde stadimizi hergun takip ediyoruz,bilgi verenler ve foto cekenlerden  allah razi olsun ,cok uzakta esim ve oglumla yanlizim ama sizin sayenizde zamanin cogu guzel geciyor,ins, stadimiz bittiginde oglumla sizin aranizda bir mac seyretmeye gelirim,tabi yardimci olursaniz,,herkese saygilar

Çevrimdışı attila_metu

Bravo hocam. İbretlik.

Çevrimdışı ALI RIZA

Walla kişisel değil, zaten eskiden beri takip ediyorum forumu. Sadece sayfaları okuyup geçerken bi anda bu cevabı okuyunca biraz sert geldi bazı kelimeler. En azından yazının bende bıraktığı izlenimi yazmak istedim :ok:
:kop: :kop: :kop: :kop:
doğru demişsin oradaki ünlemler sert ifade için kullandım normalde yapmadığım bir şey (Yazılımda açıklamalarda ! kullandıgım için alışkanlıktı bıraktım ama dayanamadım ) dikkat amaçlı bıraktım stad başlıgında muhabbetin olması hoş değil buraya çalışan iş yerinde üyelerimiz ziyaretçiler de giriyor bazen 20 -30 sayfa okuyorsun belki 3-5 sayfa stadla alakalı konudur ondan son 1 hafta dır bu uygulamaya geçtik  kişisel bir uygulama degil yönetim den tut herkesin muhabbeti siliniyor
mesela dün deniz ts stadı ile ilgili yazı yazmıştı sildim ama resimleri kaldırmadım ts stad alakalı konu mevcuttur oraya yazılması lazım diye
bu yazdıgım yazı da akşam silinecektir

Çevrimdışı ALI RIZA

Merhaba arkadaslar..wow dan beri sizi takip ediyorum,hepinize cok cok tsk ediyorum,sizin sayenizde stadimizi hergun takip ediyoruz,bilgi verenler ve foto cekenlerden  allah razi olsun ,cok uzakta esim ve oglumla yanlizim ama sizin sayenizde zamanin cogu guzel geciyor,ins, stadimiz bittiginde oglumla sizin aranizda bir mac seyretmeye gelirim,tabi yardimci olursaniz,,herkese saygilar
hoş geldin :hosgeldin

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin :hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

@Necmi abi senden ricam su resim üzerinde bana su değişenleri  x seklinde vs boyle gorsel oalrak gosterebilirmisin,, baya bi delirmiş durumdayım çnk bu yeni acıktan sok sey beklerken böyle o depoların vs otopark olması mı cıkıyor piyasaya nasıl birsey bekliyor gorsel oalrak tekrar o konuyu gundeme getiriyorum ne dersin?:D

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin önceden haber verirsen elimizden geleni yaparız yanlız passo kartın olmak zorunda başka türlü devir olmuyor

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi senden ricam su resim üzerinde bana su değişenleri  x seklinde vs boyle gorsel oalrak gosterebilirmisin,, baya bi delirmiş durumdayım çnk bu yeni acıktan sok sey beklerken böyle o depoların vs otopark olması mı cıkıyor piyasaya nasıl birsey bekliyor gorsel oalrak tekrar o konuyu gundeme getiriyorum ne dersin?:D
Bilmiyorumki yeni açık benim için hep muammaydı şimdi görünen her taraf otopark gibi duruyor otobüs ring alanı o kadar yüksek değil şimdi sanırım orayada fazla kat geliyor
bekleyip göreceğiz alıştık artık her şey belli olsaydı biz burda konuşacak şey bulamazdık :D

Çevrimiçi Necmi

:kop: :kop: :kop: :kop:
doğru demişsin oradaki ünlemler sert ifade için kullandım normalde yapmadığım bir şey (Yazılımda açıklamalarda ! kullandıgım için alışkanlıktı bıraktım ama dayanamadım ) dikkat amaçlı bıraktım stad başlıgında muhabbetin olması hoş değil buraya çalışan iş yerinde üyelerimiz ziyaretçiler de giriyor bazen 20 -30 sayfa okuyorsun belki 3-5 sayfa stadla alakalı konudur ondan son 1 hafta dır bu uygulamaya geçtik  kişisel bir uygulama degil yönetim den tut herkesin muhabbeti siliniyor
mesela dün deniz ts stadı ile ilgili yazı yazmıştı sildim ama resimleri kaldırmadım ts stad alakalı konu mevcuttur oraya yazılması lazım diye
bu yazdıgım yazı da akşam silinecektir
o kadarda abartmayalım diğer stadlarla ilgili mukayese yapılabilinir ama ts stadıyla ilgili bilgi açıklamasını ilgili sayfada yapılması daha iyi

Çevrimiçi Necmi

adını biraz ufak yazaydın iyiydi resim görünürdü :bandit:

Çevrimdışı ozan062

adını biraz ufak yazaydın iyiydi resim görünürdü :bandit:

dewe olayı gibi oldu:D:D valla aslında bazı seyleri ortmek için yaptım onu mesela fotoda cok onemli bir detay var ama goren yok tabi:))  bosverin zaten ama o muamma olması bizim işimize yarıyor eski ve burası bizim için bir heyecan  :lol:

Çevrimdışı jiyan1903

:hosgeldin önceden haber verirsen elimizden geleni yaparız yanlız passo kartın olmak zorunda başka türlü devir olmuyor

necmi abi yurtdisindayim nasil paso kart alabilirimki??

Çevrimiçi Necmi

:D bir çözüm bulman gerekiyor hiç bir koşulda passo kart olmadan stada girilemiyor
saçma bir uygulama diye tepki göstermemiz bu yüzdendi sen normal biletini sat bileti alan sana gene
aynı bilgileri versin yok birilerine rant sağlayacaklar ya dışardan gelenler seyretmesede olur tatile geldiğindede
alamıyorsun kartı sana gönderene kadar tatilin biter en mantıklısı gelmeden bir hafta kadar önce başvuru yapacaksın
geldiğinde hazır olur olmasa bile başvuru yaptığın için staddan geçici kart alıp girebilirsin bir kere aldıktan sonra sanırım süresi uzatılır
bendeki kart 2019 a kadar gecerli sanırım her yıl aidatı yatırıp devam edeceğiz

Çevrimiçi Necmi

burda bir zincir oluşturacağız o hafta maça gelmeyen arkadaşlar haklarını sizin gibi yurt dışı veya şehirler arası gelen arkadaşlara
devredebilecekler eğer finansını sağlayabilirsek bizde bir iki kombine alıp böyle gelecek arkadaşlar için bulundurabiliriz stad açıldıktan sonra bilet
temin etme imkanı pek olmayacak gibi görünüyor

Çevrimdışı jiyan1903

:D bir çözüm bulman gerekiyor hiç bir koşulda passo kart olmadan stada girilemiyor
saçma bir uygulama diye tepki göstermemiz bu yüzdendi sen normal biletini sat bileti alan sana gene
aynı bilgileri versin yok birilerine rant sağlayacaklar ya dışardan gelenler seyretmesede olur tatile geldiğindede
alamıyorsun kartı sana gönderene kadar tatilin biter en mantıklısı gelmeden bir hafta kadar önce başvuru yapacaksın
geldiğinde hazır olur olmasa bile başvuru yaptığın için staddan geçici kart alıp girebilirsin bir kere aldıktan sonra sanırım süresi uzatılır
bendeki kart 2019 a kadar gecerli sanırım her yıl aidatı yatırıp devam edeceğiz

tamam necmi abi cok sagol..hele bir stadimiz Allahin izniyle bitsinde herseyi yapariz oraya gelmek icin..  :claps:

Etiketler: