Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341675 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yakup

Günaydın besiktasarena.....

evden bağlanamadığımızdan sabah mesaimize geldiğimizde geçmiş sayfaları tek tek okumak inanılmaz keyifli. Hava durumundan ve saatlerin kısalmasından bahsedilmiş bende uzun vadeli hava durumuna baktım 11 ekime kadar eylülde 4 günlük (2 gün + 2 gün) bir sağanak geçişi var. zaten ekim başı bayram eleman azalması olacaktır. yani orada bile yüzümüz gülecek şekilde herhangi bir sorun gözükmüyor. Allah emekçilerimizin yardımcısı olsun :) :) :)
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Efe

Evet gune basladik stadta isler nasıl kameradan bakalım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sarp

istanbuldaysan tanışmak kolay :) Bu forum kurulmadan önce insanlar birbirini tanımıyordu Bütün dostluklar burda oluştu ve oluşmaya devam ediyor
arsenal maçında bir şey öğrendim toplu maç seyretmek çok daha keyifli oluyor birbirini tanıyan insanların sohbeti kimseyi rahatsız etmesin tam tersi bu sohbetin içine dahil olmaya çalışsınlar ilerde istanbul dışında olan arkadaşlarında mabetimizde maç seyretmesinin imkanlarını oluşturmaya çalışacağız burda büyük bir Beşiktaş ailesi oluşturalım :ok:
Necmi abi sabah sabah içimi ümitle ve coşkuyla doldurdun...
İyi ki varsınız

Çevrimdışı attila_metu

Eski açık üst kat kolonları sessiz ve derinden...

Çevrimdışı Efe

Eski acik tablada betonlama bitmek uzere numaralida emekciler demir oruyor ve sayilari fazla numaralida ilk kiris ve tabla betonu bu gece yada yarin dokulebilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz Sezgün

istanbuldaysan tanışmak kolay :) Bu forum kurulmadan önce insanlar birbirini tanımıyordu Bütün dostluklar burda oluştu ve oluşmaya devam ediyor
arsenal maçında bir şey öğrendim toplu maç seyretmek çok daha keyifli oluyor birbirini tanıyan insanların sohbeti kimseyi rahatsız etmesin tam tersi bu sohbetin içine dahil olmaya çalışsınlar ilerde istanbul dışında olan arkadaşlarında mabetimizde maç seyretmesinin imkanlarını oluşturmaya çalışacağız burda büyük bir Beşiktaş ailesi oluşturalım :ok:
Abi normalde arkadaşlarım bile şaşırıyor. Ankaradan kombine aldım feyenord maçına geldik. Hepsi googledan vodafone arena diye arattırıp önce mustafanın sitesini sonra wow dh ve besiktasarena sayesinde siz değerli arkadaşları tanıyarak başladı. Feyenord maçına bu kadar rahat ve mutlu gidilemezdi herhalde. Hepinize çok teşekkür ederiz. Yeni stadımızda avrupa, derbi ve cumartesi maçlarına gelmeyi planlıyorum. Çoğunlukla birlikte olup takımımızı destekleyeceğiz. İyi ki sizlerle tanışma fırsatını bulmuşuz. Her defasında forumdan yeni arkadaşlarla tanışaçak olmayı bilmek güzel bir duygu. Herkese selamlar :)

Çevrimdışı murat

Abi normalde arkadaşlarım bile şaşırıyor. Ankaradan kombine aldım feyenord maçına geldik. Hepsi googledan vodafone arena diye arattırıp önce mustafanın sitesini sonra wow dh ve besiktasarena sayesinde siz değerli arkadaşları tanıyarak başladı. Feyenord maçına bu kadar rahat ve mutlu gidilemezdi herhalde. Hepinize çok teşekkür ederiz. Yeni stadımızda avrupa, derbi ve cumartesi maçlarına gelmeyi planlıyorum. Çoğunlukla birlikte olup takımımızı destekleyeceğiz. İyi ki sizlerle tanışma fırsatını bulmuşuz. Her defasında forumdan yeni arkadaşlarla tanışaçak olmayı bilmek güzel bir duygu. Herkese selamlar :)
maç için karadeniz ereğli,izmir,manisa,bursa,kocaeli gibi birçok ilimizden otobüsler ile topluca gelenler gibi senin gibi ankara hapy man gibi samsun efe gibi bursadan ve daha bir çok ilden gelenleri görünce bu sene maç kaçırmamak farz oldu.her ne kadar ulaşımı zor olsada beşiktaşın bize ihtiyacı var ve seneye yeni stadımızda daha iyi bir beşiktaş görmek için bütün desteğimizle olimpiyatta olmaya çalışalım.

Çevrimdışı ozan062

Deniz bence endişe etmene gerekyok. Son birkaç günki performansları çok iyi böyle devam ederlerse kışa kalmaz bence baksana kameraya sanki sabaha kabayı bitirmeye yemin etmişler  :)  bu kadar beton nereye gidiyor anlamıyorum sabah uyandığımızda bir bakmışız kaba bitmiş  :sevinc sonra güzelim stadımıza gecekondu demesinler  :D

koca ramazan gitti :)) bosver zaten kasmadan ilerleniyor sonucta tarih verilmiyor dolayısaıyla artık herkesin kafasında agustos kabul gormus durumda,, tamda istedikleri sey,, her halukarda yetiştirirler,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı smhkcr

Merhaba arkadaşlar..Uzun zamandır yazamıyorum, sadece hızlıca göz atıp çıkıyorum forumdan..Yeni bir toplantı var mı planlarda ??

Çevrimdışı smhkcr

Bayram sonrası ivme bence çok iyi...Eylül ayı içinde epey yol alacağız gibi geliyor  :super:

Çevrimdışı mgncr

çatı spariş verilmişti. ne zamana hazır olcakmış bilgisi olan varmı?

el yapımı :D
Harika olmuş. Bayıldım. Kim yaptıysa eline sağlık. Gökyüzünde süzülen kartalı(bulutlardan oluşan) farkettiniz umarım.

Çevrimdışı ALI RIZA

çatı yapılıyor çatı yapımı 4 ile 6 ay sürüyor birde montaj ı var...!

en merak ettiğiyeni açık tribün nasıl dik olacağı eğer kapalı yanı hizada olursa dehset dik olacak...! uefa ona izin verirmi acaba _? @bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

ocak basinda parcalat gelmeye baslayacak inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numaralida testerekiris tabla ve temelde calismalar suruyor genelde demir isleri yapiliyor testerelerden kaliplama islemide basalar yavas yavas ilk betonu hafta sonuna kadar goruruz numaralida
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı melih

dün çok iyi çalışma olmuş maşallah. işçi sayısında artış mı oldu son zamanlarda pek takip edemiyorum.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı CharlieChaplin

İnşaat Dünyası Dergisi Bu ay ki sayısında stadyumlar dosyasını inceledi... Türkiye de yapılan statların bilgilerini ve resimlerinin paylaşıldığı bu sayıda Vodafone arenaya da yer verildi... Ekte ki resimlerde inceleyebilirsiniz...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı hzr3088

tribünlerin açısı uefa kriterlerine uyuyor dimi yav? karabük gibi yapmayalım biz de?
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Volkan Başaran

tribünlerin açısı uefa kriterlerine uyuyor dimi yav? karabük gibi yapmayalım biz de?

Sanmam onlada abartmış..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ozan062

yok emin ol sence boyle birsey mumkunmu:D,,
onları yapan muhendis değil tahminimce çnk oyleysede mesleğine buyuk hakaret yaptıgı,,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı hzr3088

yok emin ol sence boyle birsey mumkunmu:D,,
onları yapan muhendis değil tahminimce çnk oyleysede mesleğine buyuk hakaret yaptıgı,,,

aman diyim :lol:

Çevrimdışı hzr3088

bir ara haberler çıkmıştı d-ream'le restoranlar konusunda anlaşma yapılacak diye kesinleştimi acaba?

Çevrimdışı Necmi

bir ara haberler çıkmıştı d-ream'le restoranlar konusunda anlaşma yapılacak diye kesinleştimi acaba?
Düşünüldüğü söylendi ama bence kesinleşmiştir yoksa gündem yapmazlardı o iş bitmiştir.

Çevrimdışı Anıl

çatı yapılıyor çatı yapımı 4 ile 6 ay sürüyor birde montaj ı var...!

en merak ettiğiyeni açık tribün nasıl dik olacağı eğer kapalı yanı hizada olursa dehset dik olacak...! uefa ona izin verirmi acaba _? @bjk_mabet
Çatının yapımı 3 ay montajı 3 ay böylece toplam 6 ay oluyo :)  Kaba bittiği anda çatı hazır olur :tabe:

Etiketler: