Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340141 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

demir geldi betonlama heran başlayabilir işçiler dolaşıyor kontrol ediyorlar sağı solu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

:D :D sır falan yok çiçekler grobeton atılan yeri yükseltecek sonra ordan tribün içinden sahaya giriş vereceklermiş
böylece engel olmayacak :tabe: @CanEmre

Eyvallah abi  :D
O zaman numaralı arka taraflar bitince rampayı da halledecekler  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı murat

murat abi cehennem meleklerinde oynasana bu formayla  :kop: :kop: şimdi silerler mesajımı  :lol: :lol:
filmde bir ben eksikmişim herkes orada :evillol:
@Sezgin Cengiz kaba inşaatta kalan iş miktarlarını kabaca tribün tribün hesaplayabilirmisin.iki firmanın kalan iş miktarı birbirine yakın gibi gözüküyor.

Çevrimdışı ahmetx

Çiçeklerin 1,5-2 aylık işi kaldı,niye kendisini sıksın ki
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

21.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimiçi Kartal Ç

numaralının ilk katının eğimi kapalının ilk katına göre daha mı az yoksa göz yanılması mı?

Çevrimdışı Efe

eski açıkta betonlama başladı yanılmıyorsam mikserler geldi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralının ilk katının eğimi kapalının ilk katına göre daha mı az yoksa göz yanılması mı?

göz yanılması  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

İNDİRİMLİ KOMBİNELER İÇİN SON HAFTA

Futbol Takımımız’ın 2014-15 sezonu iç saha mücadeleleri için satışa çıkarılan kombine kartlarda indirimli satışlar 28 Ağustos Perşembe günü sona erecek.

25 Haziran’da Futbol Takımımız’ın iç sahada oynayacağı karşılaşmalar için indirimli olarak taraftarlarımızın ilgisine sunulan kombine kartların satışına 29 Ağustos’tan itibaren yeni fiyatlarla devam edilecektir.

Taraftarlarımızı, 28 Ağustos Perşembe günü sona erecek indirimli kombine kart fırsatından yararlanmaya davet ediyoruz.

BEŞİKTAŞ JK

alacak arkadaşlar için bilgilendirmedir son 1 hafta indirimli kombineler için 121.bloğu bitirin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

eski açıkta betonlama başladı yanılmıyorsam mikserler geldi :)

Optimus Prime betonluyor  :ok: bak bunu gördüm  :kop: :kop:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı manyak1903

@bjk_mabet , eski bir projede çatı için , beşiktaş maçlarında beşiktaş arması, milli maçlarda ay yıldız olması konuşuluyordu.
bu projenin tanıtım görselindeki çatı ile o projedeki çatı görünüş açısından benzerler.Yani bunun gibi çatıya istediğimiz görseli yansıtabileceğimiz bir uygulama olabilir mi? veya stat bitip ,çatı montajı yapıldıktan sonra böyle bir şey eklenmesi  sonradan mümkün mü ? (daha önceden soruldu ve cevap verdiysen kusura bakma, tekrar cevap verirsen sevinirim ama )

ayrıca çatı böyle olsun demiyorum da , böyle  statın çevresine armanın dış hattını çizebilir miyiz ?.kuş bakışı bakıldığında beşiktaş arması dış hattı gözükebilir.hatta meydan olacak şekilde siyah ve beyaza da boyarız.çevre çizgi de beyaz ışıklarla aydınlatılır.gerçi sadece olursa dış hat olur gibi , biz de orayı aydınlatırız sadece napalım.

[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2014, 23:43:35 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

obitaştan beklemediğim hareketler :icool: temel ve tabla betonundan sonra saatler içinde kolon demirlerini koydular olacak iş değil  :pray:
Daha bu bir başlangıç  :ok:

Çevrimdışı manyak1903

stad ufak bir testten geçti.3-5 bin kişi çatısız bir şekilde belkide 1000 kişilk bir grup olumlu sonuç aldı.bunu üstüne bir çatı ve 35 bin kişi daha eklediğimizde kendi gürültümüzden kendimiz korkabiliriz.
orası öyle zaten.bize fener gs niye stat vermiyor.içine beşiktaş taraftarı girince taraftar standartları çok yükselecek çünkü , sonra maçları biraz sessiz gelecek :D

Çevrimdışı CanEmre

Eski açık mikser kaynıyor ama fışkırtıcı nerede göremedim ?  :alala:

Çevrimdışı erdem

merhaba arkadaşlar herkese hayırlı geceler güzel muhabbetler.bir sorum olacak anlayanlara.bu numaralıda mikserlerin girmesi için birakılan boşlukta iki testere kiriş arası bağ kirişlerinden birinde baglantı donatısı bırakılmamış(yeni açık tarafındakı özellikle).ya ben yanlış görüyorum yada nasıl çalışacak orası.teşekkür ederim

Çevrimdışı manyak1903

resimler wow dandı güvenilir diye , o yüzden bir silinmiş resimler.tekrar başka baktım onları koyayım.

Çevrimdışı Efe

Eski açık mikser kaynıyor ama fışkırtıcı nerede göremedim ?  :alala:

arkada abi kirişlerin arkasından fışkırtıyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

fışkırtıcı ya eski açık ön tarafa çıktı yada yenisi geldi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

...

orda da yeni geldi daha önce arkadaydı hatta arkadaki olmayabilir 2. olabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

orda da yeni geldi daha önce arkadaydı :)
hayır yeni gelmedi biraz önce testere kirişlerinin oraya fışkırtıyordu :D
sonra topladı pompasını öyle duruyor ben o zamandan beri izliyorum arıza falanmı yaptı acaba :alala:

Çevrimdışı Efe

sonra topladı pompasını öyle duruyor ben o zamandan beri izliyorum arıza falanmı yaptı acaba :alala:

heralde yerini hazırlıyor başlar biraz sonra
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

şimdi numaralı tarafına doğru uzadı. mikserler de peşinden. yer beğenmiyor  :kop:

Çevrimdışı CanEmre

fışkırtıcı gitti :bandit:
arka taraftan beton döküyor bir tanesi eski açık tablaya. arada kolu gözüküyor sol alt köşeden. epey sürer herhalde o alanın tamamen betonlanması  :ok:

Etiketler: