Bence iş süzerdekinin göz zevkinden çok ötede @Necmi abi.mesela gs şeffaf çatı dedi sonra çelik yığını çatı yaptı.bizimki çelik olmayacak tabi ama yine de şeffaf kadar güzel olacağını düşünmüyorum.Tabi önyargıda bulunmak büyük hata olur çatı üretilince görecez nasıl birşey olduğunu belki bizim hayal ettiğimizden çok daha güzeli olacaktır.Ben çatıdan daha çok dış kaplamayı merak ediyorum.tüm kolonlar kaplanınca nasıl bir hal alacak acaba diye.çünkü stadın yanından bakınca çatıdan ziyade kolonlar göze çarpar.bence çok güzel olacaktır
iyide sanki gs yaptı sonuçta toki yaptı gs sadece hayalini kurdu kimileri hayal kurar kimileri yapar
bizim çatıya harcadığımız parayla 3 kere gsnin çatısından yaparsın 17 M€ bir çatı için çok büyük rakam bununda nerdeyse
13-14 M€ sı kaplamaya gidiyordur belkide daha fazlası
çatıyı gs yapacak olsaydı şu an çatısız stadda oynuyor olurlardı onlar para bulup üstünü kapatamıyorlar kimileri stad
yapar kimileri çatı bile yapamaz aradaki fark bu çatıdan geçtim saha izolasyonunu yapıp hibrit çim koyamıyorlar
her kış havuz futbolu oynuyorlar bizde yerimizi devlete verseydik devletin yaptığı stadla yetinmek zorunda kalırdık