Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8348404 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı idobyyy

Sarı kiz prekasti tutarken  :biggrinking:

Stad bittiken sonra goruntu boyle mi olacak? Alttan baktiginda prekastlar ve beton mu gorunecek yoksa onlar da kaplanacak mi?
Tam bağımsız ruh hastası beşiktaşlı.

Çevrimdışı Efe

Şu foto herseyi anlatiyor her tarafta emekci var eski yeni acik numarali fark yok :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

onceki gun konusu oldu. Misafirle stadin muhabbetini yapiyorduk. Tabi formdan edindigim bilgileri ballandira ballandira anlatiyorum. Esim nikah tarihimiz ne zamandi dedi, evde buyuk bir sessizlik. Misafir gittikten sonra  :boxin:
hocam aynısı bende de oluyor  :boxin:

ysariusta

• Ziyaretçi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Şu foto herseyi anlatiyor her tarafta emekci var eski yeni acik numarali fark yok :claps:

Efe be eski açığa yakın aralıktanda bi foto alırmısın bakalım eski açıktaki işler ne duruma gelmiş.

Çevrimdışı If Else

Mesaj konu dışı olduğu için silinmiştir. Lütfen ilgili konu ve başlık içerisine mesajınızı gönderiniz.

Bu mesaj burada kaybolacak uzun zaman sonra bulmak istediğimizde bir çok kişi erişemeyecek. Şahsına yapılmış birşey değil yanlış algılama ama lütfen ilgili konuya gönderiniz. Konu link'i aşağıda.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=452.0
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 14:06:04 Altuğ ]
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Numaralıya fışkırtıcının girdigi yere sanki kartal gölgesi düşmüş :)

Çevrimdışı tayfun

sarı kıza topuklu giydirip az boyunu uzatsak iki günde halledecek prekast işini gibi bir imaj veriyor.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı attila_metu

Numaralıya fışkırtıcının girdigi yere sanki kartal gölgesi düşmüş :)

Vay arkadaş.

Çevrimdışı forza_bjk

Selam arkadaslar, ilk mesajim :) bir konu aklima takildi. Acaba tribunlerin altinda -etrafinda degil- fore kazik var midir ? Insaat isine uzagim ama bir temel olmali diye dusunuyorum. Numaralida gordugum once mucur atildi, sonra temel betonu, sonra demir orgu ve kolonlarin baslangici sonra da tekrar beton. Bu kadar kolay midir ?

Çevrimdışı murat

Selam arkadaslar, ilk mesajim :) bir konu aklima takildi. Acaba tribunlerin altinda -etrafinda degil- fore kazik var midir ? Insaat isine uzagim ama bir temel olmali diye dusunuyorum. Numaralida gordugum once mucur atildi, sonra temel betonu, sonra demir orgu ve kolonlarin baslangici sonra da tekrar beton. Bu kadar kolay midir ?
aramıza hoşgeldin. eski açık zemini yumuşak olduğu için fore kazık çakıldı.diğer tribünlerin altı sağlam olduğu için gerek görülmedi.

Çevrimdışı ahmet türken

Mesaj konu dışı olduğu için silinmiştir. Lütfen ilgili konu ve başlık içerisine mesajınızı gönderiniz.

Genel Sohbet veya Multimedya bölümlerini kullanabilirsiniz.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 14:32:34 Altuğ ]

Çevrimdışı selçukaras

numaralıda kalan yer için herhalde temel hazırlığı yapılıyor. kepçe sabahtan beri çalışıyor.

EFE biraz daha foto çeksen eski açık ve numaralı köşe yi falan

Çevrimdışı Altuğ

Arkadaşlar lütfen mesajların silinmesini şahsi algılamayınız tek amacımız konunun gereğinden fazla sapması ve farklı yönlere yönlenmesi elbette bu konu içerisinde geyikte yapacağız sohbet'de edeceğiz ama bir post atılacaksa ve onunla ilgili bir konu var ise lütfen ilgili alanda yapın bu işlemi sizlerin mesajlarınızı editlemek gerçekten hoşumuza gitmiyor diğer platformlardan buraya geçiş sebebimiz tamamen bu idi.

Kombineler ile ilgili bir şey mi soracaksın konusu var yaz oraya yoksa konu açarak öğrenin. Kaç adet forma satıldığı ile ilgili bilgi mi edinmek istiyorsun incele muhakkak vardır konusu yoksa aç ilgili bölümde konuyu sorun sorunuzu.

Eğer diyorsanız biz forumu tek konu üzerinden seviyoruz kapatalım diğer alanların tamamını tek başlık olsun herkes buraya yazsın amenna onada uyarız.

Çevrimdışı Efe

Efe be eski açığa yakın aralıktanda bi foto alırmısın bakalım eski açıktaki işler ne duruma gelmiş.

Mustafa indim simdilik cikarsam o tarafa atarim
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimiçi Kartal Ç

of yarım saattir ses çıkmıyor başlıktan. biriniz çiçeklere falan laf atın da tartışma başlasın bari :D eski açıkta işler çok yavaş yea  :lol:

Çevrimdışı Deniz Sezgün

of yarım saattir ses çıkmıyor başlıktan. biriniz çiçeklere falan laf atın da tartışma başlasın bari :D eski açıkta işler çok yavaş yea  :lol:
Millet şimdi statta buluşmuş sohbet ediyorlardır. Bu saatten sonra muhabbet pek dönmez herhalde.

Çevrimdışı Efe

Millet şimdi statta buluşmuş sohbet ediyorlardır. Bu saatten sonra muhabbet pek dönmez herhalde.

Valla 4 kisiyiz suan muhabbet ediyoruz birazdan yukari cikip stada bakacagiz
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Valla 4 kisiyiz suan muhabbet ediyoruz birazdan yukari cikip stada bakacagiz

Resimleri bekliyoruz Efe :)

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

herkese orlandodan günaydın

bir önerim var..konu dışı yazılanları '' silinmiştir '' yerine daha zarif olan  'mesajınız ilgili konuya taşınmıştır' diye bilirmiyiz.bu şekilde bir imkan varmıdır..tşkler

bu arada kceptel i göremiyorum.Umarım bir sorun yoktur...

Çevrimdışı Ozan E.

bir önerim var..konu dışı yazılanları '' silinmiştir '' yerine daha zarif olan  'mesajınız ilgili konuya taşınmıştır' diye bilirmiyiz.bu şekilde bir imkan varmıdır..tşkler

Günaydın  :) önerinize katılıyorum

Çevrimdışı doctore

bilet satışı kaç binde arkadaşlar malumatı olan var mı? birde stad ta olanlar foto paylaşırlarsa çok makbule geçer.  :ok:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Etiketler: