Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8349516 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı brci

sezon sonundan bir gazete manşeti ''stadı yok Kupası var ! ''  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

8 ay sürdü desek %50 bi 8 ay daha kaba sürer demek ki mart gibi kaba bitmiş olur.  :by2:
yok öyle olmaz bu sekiz aylık sürede sadece kaba inşaat yapılmadı stad yıkımıda yapıldı muazam hafriyat çıktı
bir dünya fore kazık çakıldı bunları işden saymıyormusun bence aralık ayında kaba inşaat biter şu anda kabanın önünde
engel kalmadı gibi bir şey buda işi hızlandıracaktır bir tek çiçekler tarafındaki rampa sıkıntı oda kısa sürede çözülür

Çevrimdışı quentine83

bence kaba yüzde 50 yi çoktan geçmiş.rahat 55-60 arasıdır.çünkü numaralı küçük bir alan.bir ay içinde yükselmeye başlayacak...
birde yarısı 8 ay sürdü ama acemilik atıldı .zor süreçler atlatıldı.işe aşinalık var ve tabiki tecrübe kazanıldı.en kötü ihtimalle ocak sonu kaba bitecek.hele bide sona gelindimi iyice gazla bir an önce bitirelim de ortaya çıksın hesabı yapılacak.baskı artacak kulüp tarafından çatı geliyor çabuk olun falan...
at fav a bekle ocak sonu bu iş tamam dır.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Caner

8 ay sürdü desek %50 bi 8 ay daha kaba sürer demek ki mart gibi kaba bitmiş olur.  :by2:

Dostum yapma bir daha hiç yapılmayacak olan hafriyat, kazık işlemleri gibi işin en zor kısımları artık yok. Şimdiye kadar 8 ay sürdü bi 8 ay daha sürer demek bence çok karamsar bir tahmin.

Çevrimdışı FARUK

stadımız görüntüyü nasılda bozmuş aman aman(!)...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Kartal Ç

orda bittiğindede hafif bir rampa olacak yoldan daha alt bir seviyede şöyle söylersek gazi büfenin oraya kadar yolu alacaklar
orda peyzajla birlikte yol bağlantıları yapılacak ordan çıkacak toprağıda saha zeminine serecekler stadın bitmiş görüntülerine bakarsanız
orda yolun kodu bayağı düşük şu an sanırım yol bağlantıları nedeniyle indiremiyorlar orda belediyenin bağlantı çalışmalarıda yapması gerekiyor
belkide yukardan tekrar otopark girişi açma kararını bu yüzden aldılar Belediye sorun çıkarttıysa bilemiyorum

necmi abinin tarifine bi parça görsellik de ekleyelim  :)

izninle necmi abi:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yok öyle olmaz bu sekiz aylık sürede sadece kaba inşaat yapılmadı stad yıkımıda yapıldı muazam hafriyat çıktı
bir dünya fore kazık çakıldı bunları işden saymıyormusun bence aralık ayında kaba inşaat biter şu anda kabanın önünde
engel kalmadı gibi bir şey buda işi hızlandıracaktır bir tek çiçekler tarafındaki rampa sıkıntı oda kısa sürede çözülür

Yıkım hariç sekiz ay abi hafriyat alındığı doğru ama zaten o süreçte esk iaçık ve yeni açıkta başlamıştı. Hadi taş çatlasın 7 ay olsun şubat sonu gibi kaba biter.

Çevrimdışı Burak

Forumu uzun zamandır takip ediyordum, LYS yüzünden o zamanlar üye olamamıştım. Nasip bugüneymiş :)

Çevrimiçi Samet Ç

Forumu uzun zamandır takip ediyordum, LYS yüzünden o zamanlar üye olamamıştım. Nasip bugüneymiş :)
:hosgeldin

Çevrimdışı brci

hoşgeldin :)

Çevrimdışı Anıl

necmi abinin tarifine bi parça görsellik de ekleyelim  :)

izninle necmi abi:

Tartışma yaratmak gibi olmasında makette eski açık yüksek ya :alala:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Mesaj konu dışı olduğu için silinmiştir. Lütfen ilgili konu ve başlık içerisine mesajınızı gönderiniz
TS stadı adlı başlıgını kullansanız...!
http://besiktasarena.com/index.php?board=50.0
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 17:39:11 SaLVaDoR ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Burak

[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 12:32:21 Necmi ]

Çevrimdışı ozan062

onda o simdii tribünlerin kaviside yok zaten o aslında belli baslı ozellikler için yapılmıs birsey :))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı arda

https://pbs.twimg.com/media/BvW6zPRCUAAV6ri.jpg:large

4 aylık değişim, Bayram seyran armudun sapı üzümün çöpü de içinde bence Allahtan bir mani gelmezse 3 ay gibi bir sürede kaba biter. 4 ay öncesine gittiğimizde daha numaralının harfiyatı felan da var. Birde Çiçekler ve Obitaş ekipleri daha da oturmuştur bu zamana kadar :) sonuçta yeni bir işe başlıyorsunuz adaptasyon süresi vesaire. Mustafa Pektemek Demba Ba uyumunu bu iki güzide şirketimizde artarak görmek mümkün. Kış şartları belirleyici etken olabilir. Ama o da Allahtan yani napalım :) Ama bizim bir hayalimiz var ve daha önemlisi bir planımız var Beşiktaşımız Arsenali bu plan dahilinde geçecek. Paralar gelecek. Bknz. Hız = Bütçe eşitliği. Hayalimiz gerçekleşecek. Şampiyonluk turunu evimizde mabedimizde atılacak. INŞALLAH :super: :super: :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Yıkım hariç sekiz ay abi hafriyat alındığı doğru ama zaten o süreçte esk iaçık ve yeni açıkta başlamıştı. Hadi taş çatlasın 7 ay olsun şubat sonu gibi kaba biter.
numaralı duruyordu bu süre içinde yıkıldı :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dostum yapma bir daha hiç yapılmayacak olan hafriyat, kazık işlemleri gibi işin en zor kısımları artık yok. Şimdiye kadar 8 ay sürdü bi 8 ay daha sürer demek bence çok karamsar bir tahmin.

ayrıca araç giriş çıkışları dısında temel atılmamış hiç bir yer kalmadı neredeyse bundan sonra bütün işler dikine olacak yani geçtiğimiz 8 aya oranla %50 %60 daha hızlı gidecek bu hesapla yola cıkarsak aralık ayı içinde kaba inşaat biter .. 

Çevrimdışı TURKahvesi

BJK_mabet sana megafonla sesleniyorum  :director: :poke: :evillol:

artık şu canlı yayın kamerasının yerinin değişme zamanı gelmedi mi  :alala:

bak Necmi abi ve tayfası destekliyor beni  :D

yapın bir güzellik bizlere de gözümüz gönlümüz açılsın daha bir sevinelim mabet  :naughty:

Çevrimdışı arda

Göz yanılması, Sol kulenin ortasına hizalı duvarı numaralı tarafına doğru takip edersen tribunlerin orta seviyesine geldiğini göreceksin.
Maket çok tatlı  :busted_cop: :busted_cop:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Ozan E.

abi hoşgeldinleri de tanışma başlığında yapalım o halde :) konu içi değil çünkü

Çevrimdışı bjk_mabet

yapın bir güzellik bizlere de gözümüz gönlümüz açılsın daha bir sevinelim mabet  :naughty:
şu kapalıya bi prekastlari koyalım önce :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

benim tayfam kim :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kadıköy iskelesinde polis gbt sorgusu yapiyor benimde gbt baktı.dedim stad calışanıyım mabeti taniyormusun dedi ilk defa evet benim dedi abi bi selfie cekelim mi diyo arkadasina birak gbt yi resmimizi cek diyo ne guldum sabah sabah :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Etiketler: