Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353431 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı asyakartalı

arka bölümde 2.kat yapılıyor testerelerde ona bağlanıp yukarı doğru çıkacak :)
teşekkürler

Çevrimiçi Necmi

yeni açığın dün gece betonlanan köşesinde artık kat betonu olmayacak değilmi.testere kirişler başlayacak sanırım,doğrumudur?
hayır bir kat daha var yeni açıkta testere kirişleri bir alt kattan başlıyor beton dökülen yere bir kat daha çıkacak zaten arkada
kalıpları çakmaya başladılar katın önü testere kirişle kapanacak

Çevrimdışı FARUK

kamera açısından görünmüyor o bölüm zaten son tabla artık yan taraftan devam edecekler onuda göremeyeceğiz işler iyi gidiyor :)

aynen eski açığın yarısında tüm katlar çıkılmış oldu

Çevrimdışı Efe

bir daha yazalım BEŞİKTAŞ FORMALI VE BEŞİKTAŞ TEMALI KENDİ FOTOLARINIZI avatarlarınıza yüklerseniz ve yaşlarda yazılırsa daha şık olur daha samimi bir ortam oluşur diye düşünüyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Dikkat çekmeye, malum çevrelere yalakalık yapmaya çalışıyor bilmemneyin evladı. He deyin geçin, prim vermeyin

birisi twitter da gerekeni yapmış kandırmış ntv radyoda canlı yayına çıkacağını sanıyor :)

Çevrimdışı Efe

bu arada numaralıda perdeye beton atılıyor yüksek ihtimal
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Berat

Stadın çatısında güneş paneli olacağı ve üretilen elektriğin devlete satılacağı söylendi bir ara.Bunla ilgili bilginiz var mı ?

Çevrimdışı arda

Kardesim bende cevre muhendisiyim. Bu proje tarihi dokuya uygun olarak planlandı zaten. Peki o arkadaki ucube gökdelen ve swiss otel sehre ihanet degil ama bizim stadımız ihanet. Bos isler bunlar

Aynen katılıyorum kardeşim bende elektrik mühendisiyim Ingiltere Avustralyada bir çok stad gördüm hepsi uzay mekiği gibi ben daha bu kadar sade stad görmedim.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı TØLGA

birisi twitter da gerekeni yapmış kandırmış ntv radyoda canlı yayına çıkacağını sanıyor :)
eserbeyimiz :D koptum görünce yaaaa :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Stadın çatısında güneş paneli olacağı ve üretilen elektriğin devlete satılacağı söylendi bir ara.Bunla ilgili bilginiz var mı ?

çatı projesi daha net olmadığı için bişey söyleyemiyoruz bi kaç ay daha beklememiz gerekecek
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

18.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 21:36:54 mustafa_(87) ]

Çevrimiçi Necmi

yapılacak herhalde ama çatısında olmayacak diye biliyorum gördüğüm çatı çizimlerinde panel yok ama yapılmasıda
bence şu sıkıntıda gereklide değil bildiğim kadarıyla çokta kârlı bir iş değil harcadığın parayı uzun sürede amorti ediyorsun

Çevrimiçi Necmi

Aynen katılıyorum kardeşim bende elektrik mühendisiyim Ingiltere Avustralyada bir çok stad gördüm hepsi uzay mekiği gibi ben daha bu kadar sade stad görmedim.
onlar uzay mekiği gibiyse buda aslında yıldızlar arası seyahat eden bir gemi gibi vodafone un söylemesine göre dünyanın en teknolojik stadlarından biri olacak
ama dışıda o derece tarihi dokuya uygun olacak bence bulunduğu bölgeye bu kadar uyan başka bir proje olamazdı yerine çok yakışıyor dediğiniz gibi sade
ama çok şık  bir stad oluyor

Çevrimdışı FARUK

@mustafa_(87)  eline sağlık her zamanki gibi çok güzel fotolar  :ok:

@mustafa_(87)  eline sağlık yeni açık fotoları bir başka güzel  :lol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_(87)  eline sağlık her zamanki gibi çok güzel fotolar  :ok:

Eyvallah Faruk  :ok:

@mustafa_(87)  eline sağlık yeni açık fotoları bir başka güzel  :lol:

Aktar Abi bi şiir patlatta zaferimizi kutlayalım  :D

xuz

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Oktay

Fotolar bende 404 veriyor?
Bendede verdi Mustafa'nın kendi sitesinden bakabilirsin

Çevrimdışı SDBabuz

yapılacak herhalde ama çatısında olmayacak diye biliyorum gördüğüm çatı çizimlerinde panel yok ama yapılmasıda
bence şu sıkıntıda gereklide değil bildiğim kadarıyla çokta kârlı bir iş değil harcadığın parayı uzun sürede amorti ediyorsun
bu yaz okulunda alternatif enerji kaynakları dersi almıştım seçmeli. Normal güneş panelleri bile kendini yaklaşık 10 yılda amorti ediyor. Ki benim dediğim sistemler sadece güneşten enerji almak amacıyla çok gelişmiş yapılar. Ayrıca bunların stok sorunları var. Yani bu enerjiyi direk kullanman da gerekebilir.
Benim çatıyla ilgili aklıma takılan bi adam vardı muhammed mi neydi adı net hatırlamıyorum. proje bikaç haftaya detaylanıcak o zaman göstericem demişti.yabancı bi adam. noldu o iş ?

Çevrimdışı metin06carsi

Mustafa eline sağlık sayende yine gezdik stadı, Obitaşın bu ara maşallahı var aman nazar değmesin :)
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 21:41:12 metin06carsi ]

Çevrimdışı muhsin bey

Herkese selamlar. 2 gün  önce Vodafone arenadan kombine bilet aldım. Passolig kart henüz elime ulaşmadı. Arsenal maçı için olimpiyata gideceğim fakat hesabıma olimpiyattaki koltuk daha tanımlanmadı. Yarın ne yapmam gerekir? Sıkıntı çıkar mı? Teşekkür ederim.

Çevrimdışı Oktay

Herkese selamlar. 2 gün  önce Vodafone arenadan kombine bilet aldım. Passolig kart henüz elime ulaşmadı. Arsenal maçı için olimpiyata gideceğim fakat hesabıma olimpiyattaki koltuk daha tanımlanmadı. Yarın ne yapmam gerekir? Sıkıntı çıkar mı? Teşekkür ederim.
Passolig.com adresinden açıklaması yapıyoyor

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

18.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Eyvallah Faruk  :ok:

Aktar Abi bi şiir patlatta zaferimizi kutlayalım  :D

Zafer göz yummadan koşana gider
Cümle alem bilir bizi kalender
Emeğimizi koyduğumuzda işler süper
Tecrübemizi ifade edemez kelimeler
Belki bir Soljskaer bir Toni Schumacher

Çiçekleri severiz gönderdik onlara şeker