Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353900 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı LifesGood®

kule vinç o kadar agırlığı kaldiramaz :)
Çok merak ettim prekastların ağırlığını yahu o kadar mı ağırlar  :iscrewy:
Bu arada bende dayımın emlak ofisinde ofis boy görevi yapıyorum çayçılıkta işlerim arasında meslektaşız  :sevinc
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 18:55:24 LifesGood® ]

Çevrimiçi Necmi

Hoşbulduk abi. Anladım pekala drenaj sistemi ve tribün konusunda birşey söylemek için erken mi ?
bunu Mabet cevaplandırır ama geçen yağan yağmurlar felaketti şu an yarım yamalak drenaj bile üstesinden gelebildi
daha zemin drenajı saha drenajı yapılmadı ara mesafe 6.15 UEFA daha yakına izin vermiyor minimum 6 metre zaten C90 görüş açısında
bu mesafede anca taç çizgisini görüyorsun daha yakınlaştığında çizgiler görünmez eski ingiliz stadları standart dışı yeni yapılan tüm stadlar
minimumda bu ölçüyü kullanıyor

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Samsundan geliyorum hocam , inşallah tanışacağız :)

http://besiktasarena.com/index.php?topic=520.msg47293#msg47293
Arsenal maçı buluşma bölümü burdan devam edelim geçen sefer biliyorsunuz kimse bizi bulamadı
yazılanlarda burda kayboluyor kaybolmuyanlarıda ben siliyorum :bandit:
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 19:04:44 Necmi ]

Çevrimiçi Kartal Ç

Hoşbulduk abi. Anladım pekala drenaj sistemi ve tribün konusunda birşey söylemek için erken mi ?

Uefa standartlarının izin verdiği en yakın tribün ölçülerinde yapıyoruz.
kale çizgisi - tribün arası 7,95 m,  taç çizgisi - tribün arası 6,15 m
drenajda konusunda da endişelenmemiz gerekmeyecek.
istanbulu sel götüren günlerde stad inşaat halinde olmasına rağmen bile göllenme olmadı.
saha altı drenajında da her koşula uygun en münasipi neyse onu yapacaklar.
saha tribün yükseklik farkında da taca vurulan toplarda kafayı suratı korumak lazım diim  :) gerçi sabri taca vursa 2. kattan adam düşürür o ayrı  :lol:
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 19:03:52 Kartal Ç ]

Çevrimdışı SDBabuz

bunu Mabet cevaplandırır ama geçen yağan yağmurlar felaketti şu an yarım yamalak drenaj bile üstesinden gelebildi
daha zemin drenajı saha drenajı yapılmadı ara mesafe 6.15 UEFA daha yakına izin vermiyor minimum 6 metre zaten C90 görüş açısında
bu mesafede anca taç çizgisini görüyorsun daha yakınlaştığında çizgiler görünmez eski ingiliz stadları standart dışı yeni yapılan tüm stadlar
minimumda bu ölçüyü kullanıyor
Cevapların için öncelikle çok teşekkür ederim abi. Anlaşılan hayatımızda herkesi standart bir kalıba oturtma olayı stadlarada bulaşmış durumda =)

Çevrimdışı brci

istanbulu sel götüren günlerde stad inşaat halinde olmasına rağmen bile göllenme olmadı.
saha tribün yükseklik farkında da taca vurulan toplarda kafayı suratı korumak lazım diim  :) gerçi sabri taca vursa 2. kattan adam düşürür o ayrı  :lol:

bizim stadla Arsenal emirates i karşılaştırdığımızda taç çizgisi aynı mı olur daha fazlamı göz kararı ??

Çevrimiçi Necmi

bizim stadla Arsenal emirates i karşılaştırdığımızda taç çizgisi aynı mı olur daha fazlamı göz kararı ??
onlarınki on metreden fazladır bizimki çok daha yakın :tabe:
düzeltme sanırım 8 metre gibi
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 19:10:30 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı brci

burdan bak

offf süper crystal palace macını izledim tribünler baya yakın duruyodu .. bizimki daha yakınsa düşünemiyorum yaaa harbiden şu stad bitse neler olacak tahmin edemiyorum :)

Çevrimdışı SDBabuz

haha. o zaman mümkün olanın en iyisi diyebiliriz. ama rakamlar çok gözümde canlanmasa sevindirici duruyor en azından.
gerçi ben bu şekilde tek düzeliğe biraz karşıyım ama hele bi ilk adımı atalım da bunu da değiştiririz olmazsa  :D

Çevrimdışı ozan062

saha ölçülerimiz

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDBabuz

burdan bak
ben tam yazıyordum sen foto paylaştın abi.cry maçını dikkatle izlememişsin sanırsam onların kale arkaları uzak. hem fotoda görüldüğü gibi arada tartan pist var.

Çevrimdışı Deniz

stada yeni bir anket mi başlatsak ne zaman biteceği ile ilgili? :alala: Bu konuya eklense çok güzel olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 19:21:26 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

stada yeni bir anket mi başlatsak ne zaman biteceği ile ilgili? :alala: Bu konuya eklense çok güzel olur
wow adminleri Beşiktaşla dalga geçmek için yapıyorlar ne yapalım onlaramı uyalım boş ver ne zaman biterse biter
çalışma devam ettiği sürece sıkıntı yok geç olsun ama temiz olsun çamur atacak bir şey bulamıyorlar habere süresini gündeme getiriyorlar
tokiden çok daha hızlı yapıldığı kesin

Çevrimiçi Necmi

ben tam yazıyordum sen foto paylaştın abi.cry maçını dikkatle izlememişsin sanırsam onların kale arkaları uzak. hem fotoda görüldüğü gibi arada tartan pist var.
maçı izlemedim kale arkalarını değilde ölçüyü maraton tribünden verdim yanlar tartan pist değil çim sıfıra kadar gelmiyor bizdede 4 metre boşluk olacak ama
bunu biz suni çimle kapatacağız orası ambulans yolu çim yapılmıyor

Çevrimdışı kyiv

Küfeki taşı ile kaplanacak yerler nereleri? Koridorlar, caddeye bakan kısımlar, sahadan gözüken kısımlar vs.? Her yer mi kaplanacak?Ayrıca kaplama işi tam olarak ne zaman başlayacak?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Küfeki taşı ile kaplanacak yerler nereleri? Koridorlar, caddeye bakan kısımlar, sahadan gözüken kısımlar vs.? Her yer mi kaplanacak?Ayrıca kaplama işi tam olarak ne zaman başlayacak?
Çatıyı taşıyan kolonlar kaplanacak

Çevrimdışı ozan062

haydaa stat kayıyormus diye sa.çma sapan bir bilgi düşmüş ajanslara  ne gülüdm:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDBabuz

maçı izlemedim kale arkalarını değilde ölçüyü maraton tribünden verdim yanlar tartan pist değil çim sıfıra kadar gelmiyor bizdede 4 metre boşluk olacak ama
bunu biz suni çimle kapatacağız orası ambulans yolu çim yapılmıyor
cry maçını diğer arkadaş için yazmıştım da belirtmemişim sana yazmış gibi olmuş abi pardon. Arsenalde pist gibi bi boşluk var abi gözle görülür ölçüde ben izledim maçı da kale arkaları çok uzak duruyor ve gözle görülür uzaklık.maraton tribün direk saha kenarında duruyor yani en azından tividen öyle. Bizim kapalı gibi tahmini olarak. Anlatabilmişimdir umarım

Çevrimiçi Kartal Ç

onların stadda saha ölçüsü 105 x 68 (standart) ve tribünler arası uzaklık 131,6 x 86m. yani kale arkası mesafeleri 13.3, taç çizgisinden uzaklık da 9 m.
yani evet emirateste tribünler taçtan da kale arkasından da sahaya daha uzak.
ek bilgi: yüksekliği de 41 metreymiş.

Çevrimdışı brci

onların stadda saha ölçüsü 105 x 68 (standart) ve tribünler arası uzaklık 131,6 x 86m. yani kale arkası mesafeleri 13.3, taç çizgisinden uzaklık da 9 m.
yani evet emirateste tribünler taçtan da kale arkasından da sahaya daha uzak.
ek bilgi: yüksekliği de 41 metreymiş.

bizim stadı düşünemiyorum ozaman maçı izledim çok çok yakın duruyodu crystal maçında

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: