arkadaşlar şu stad ismi konusunu kapatmalıyız bence. en azından bu başlıkta. belki komplo teorisi diyebilirsiniz ama ben bu tartışma üzerinden Fikret başkan ve yönetimini yipratma kampanyası güdülmeye çalışıldığını düşünmeye başladım. malum 300 milyon tl gibi bir rakam var ortada. stad isminin değişmesinin çok zor olduğunu herkes biliyor. yoksa kim istemezki Süleyman SEBA nın isminin o statta. korkum o ki vodafone bunu kabul etmeyecek ( inşallah yanıltırlar ) ve birileri çıkıp yine Fikret başkana sallayacak. hemde utanmadan SEBA nın hatırasını kullanarak.
dikkat ederseniz birileri sürekli sivri laflarla bu konuyu dillendirip duruyor. hatta büyüklerimizi, Beşiktaşın atalarını yarıştıranlar var. çok yazık. hiç birşey öğrenememişler onlardan. aman dikkat beyler. sanki birileri son zamanlarımızda wow da olduğu gibi hususi sinirlerimizle oynuyor. aman dikkat...
ben stada ilk kepçe vurulup harfiyat manyağı olduğumuz, fore kazıkları sayıp "şu kazıkların güzelliğine bak

" dediğimiz, mabed in gizemini çözmeye çalıştığımız günlerden beri bu forumu takip ediyorum. wow un galatasaraylı adminlerine gıcıklığımdan aktif katılım sağlamıyordum. şükür ki kardeşlerim böyle bir platformda topladılar bizi. elinize emeğinize sağlık Allah razı olsun. bize de her türlü katkı yapmak düşer.
hepinize bursa dan selamlar.