Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8350244 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı doctore

arkadaşlar şu stad ismi konusunu kapatmalıyız bence. en azından bu başlıkta. belki komplo teorisi diyebilirsiniz ama ben bu tartışma üzerinden Fikret başkan ve yönetimini yipratma kampanyası güdülmeye çalışıldığını düşünmeye başladım. malum 300 milyon tl gibi bir rakam var ortada. stad isminin değişmesinin çok zor olduğunu herkes biliyor. yoksa kim istemezki Süleyman SEBA nın isminin o statta. korkum o ki vodafone bunu kabul etmeyecek ( inşallah yanıltırlar ) ve birileri çıkıp yine Fikret başkana sallayacak. hemde utanmadan SEBA nın hatırasını kullanarak.

dikkat ederseniz birileri sürekli sivri laflarla bu konuyu dillendirip duruyor. hatta büyüklerimizi, Beşiktaşın atalarını yarıştıranlar var. çok yazık. hiç birşey öğrenememişler onlardan. aman dikkat beyler. sanki birileri son zamanlarımızda wow da olduğu gibi hususi sinirlerimizle oynuyor. aman dikkat...

ben stada ilk kepçe vurulup harfiyat manyağı olduğumuz, fore kazıkları sayıp "şu kazıkların güzelliğine bak :lol:" dediğimiz, mabed in gizemini çözmeye çalıştığımız günlerden beri bu forumu takip ediyorum.  wow un galatasaraylı adminlerine gıcıklığımdan aktif katılım sağlamıyordum. şükür ki kardeşlerim böyle bir platformda topladılar bizi. elinize emeğinize sağlık Allah razı olsun. bize de her türlü katkı yapmak düşer.

hepinize bursa dan selamlar.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Efe

Efe abi, tam emin değilim ama bir süre sonra dış kolonlara bağlanmaktan çıkacak ya üst kat kirişler, o bölümde çıkmaya başlamış olabilir :alala:

hayır orası daha dönüş ayrıca çıkmış olsa yarı kadar yaparlar ufak dökerler burda bir bütün döktüler ve yandaki sütundan yüksek  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

ama burda 2 kolondan sonra yükseliyor sıkıntı orda zaten :lol:
seviyeleri normalde aynı sapmalar olur ama onlar da betonlanır sorun olmaz
yakınlık uzaklık göz yanılması  :kop:

Çevrimdışı Efe

seviyeleri normalde aynı sapmalar olur ama onlar da betonlanır sorun olmaz
yakınlık uzaklık göz yanılması  :kop:

bugüne kadar sapmalar olmadı en gizemli bölümde sapmalar başladı hadi hayırlısı bakalım bi sonraki kolon 50cm daha yukarı saparsa hiç şaşırmam :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

şimdi ortalığı karıştırıyorum  :lol:

ilk önce kırmızı çembere sonra yeşil oka bakın ve sonra... :sevinc

@Necmi Abi bu nasıl oluyor abi kolonlar gittikçe yükseliyor alçalacağı yerde :alala: :alala:
  :alala: tam o noktada çatıyı taşıyan kolonlarla tribünü taşıyan kolonlar ayrılıyor önünde kalıp var herhalde o kalıbın içinde bir kolon var
arkada uzun gördüğün kolona testere kiriş bağlanmayacak sanırım

Çevrimiçi Necmi

hayır orası daha dönüş ayrıca çıkmış olsa yarı kadar yaparlar ufak dökerler burda bir bütün döktüler ve yandaki sütundan yüksek  :)
Yok projeye göre ordan ayrılıyor gibi görünüyor

Çevrimiçi Necmi

bugüne kadar sapmalar olmadı en gizemli bölümde sapmalar başladı hadi hayırlısı bakalım bi sonraki kolon 50cm daha yukarı saparsa hiç şaşırmam :lol:
Hayal kurma :bandit:

Çevrimiçi Necmi

cümleten iyi geceler.en geç pazartesi kale arkası güncellemeleri ile buluşmak dileklerimle,betonumuz bol olsun...
iyi geceler :ok:

Çevrimdışı Efe

:alala: tam o noktada çatıyı taşıyan kolonlarla tribünü taşıyan kolonlar ayrılıyor önünde kalıp var herhalde o kalıbın içinde bir kolon var

yok abi onun önünde kolon yok dediğin daha sonra başlıyor bence orda bi iş dönüyor maketle uyuşmuyor orası bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ordan ayrılıyorsa  önünde bi kolon daha betonlanmalı bakalım ne olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

ya arkadaş sende nasıl bir göz var neyle beslendin sen @Efe
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

Efe nereye beton dökülüyor pompa göremiyorum yeni açık arkası herhalde

Çevrimdışı harunmustak

Tamamen yalan diyesim geliyor. Uyumadan ihtimaline bari sevinin uyusaydık. Kursağımızda bıraktın @Necmi
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Efe

Efe nereye beton dökülüyor pompa göremiyorum yeni açık arkası herhalde

abi yeni açıkta duvar dibinde tabla bitmişti ya oraya atıyorlar eski açıktan giriyor mikserler yeni açığa fışkırtıcıya gidiyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

Bu arada bende çiçekler fan dim. Ama obitas çiçekleri solladı gecti. Çiçeklere isci girişi olacak mı? Numaralı kalipci sıkıntısı var gibi @bjk_mabet @Necmi
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Efe

ya arkadaş sende nasıl bir göz var neyle beslendin sen @Efe

normal bebek maması vs sonrada çorba makarna falan filan ama gözlerim çok keskindir çok iyi görür ve duyarım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Bak doğru demişim @Efe abi :bandit:

Çevrimiçi Necmi

zaten o kalıpladıkları kolon ya döküldü yada dökülecek baksana kalıbın etrafına destekte konmuş aslında o köşedeki vinçden
şöyle kuş bakışı resim olsa güzel olur eski açık ne foto çekilebiliyor nede kameraya giriyor o yüzdende orda yapılan iş insanlara azmış gibi geliyor
orda 65 metreden fazla derinlik var ve içerside labirent gibi iddia ediyorum eski açıkta yeni açıktan daha az bir iş yok metraj anlamında değil emek
anlamında içerde o kadar çok merdiven ve çift yüz perde yapıldıki sanırım otopark girişi ve yolda eski açığın bir parçası olacak

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Anıl

zaten o kalıpladıkları kolon ya döküldü yada dökülecek baksana kalıbın etrafına destekte konmuş aslında o köşedeki vinçden
şöyle kuş bakışı resim olsa güzel olur eski açık ne foto çekilebiliyor nede kameraya giriyor o yüzdende orda yapılan iş insanlara azmış gibi geliyor
orda 65 metreden fazla derinlik var ve içerside labirent gibi iddia ediyorum eski açıkta yeni açıktan daha az bir iş yok metraj anlamında değil emek
anlamında içerde o kadar çok merdiven ve çift yüz perde yapıldıki sanırım otopark girişi ve yolda eski açığın bir parçası olacak
Evet Necmi abi otopark girişi de eski açığa ait :tabe: Bir projede görünüyordu :)

Çevrimdışı Anıl

anıl elindeki ufacık kağıttanmı gördün onu :alala:
Yok Necmi abi bizdeki kesit daha aşağıların değil mi :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

tartışmayalım
@Efe @Necmi abi
Mustafa sağolsun eksik parça bırakmıyor

[img width=500 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/08/vodafone-arena-15.08.2014-102-620x465.jpg[/img]

[img width=500 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/08/vodafone-arena-15.08.2014-120-620x465.jpg[/img]

[img width=500 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/08/vodafone-arena-15.08.2014-124-620x465.jpg[/img]
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 02:41:26 SaLVaDoR ]

Çevrimiçi Necmi

Bu arada bende çiçekler fan dim. Ama obitas çiçekleri solladı gecti. Çiçeklere isci girişi olacak mı? Numaralı kalipci sıkıntısı var gibi @bjk_mabet @Necmi
çiçeklerin obitaş başladığı andan itibaren yaptıklarını mukayese edersek obitaşın sollaması için çiçeklerin üç ay işi bırakıp çivi çakmaması lazım
obitaş sahaya girdiğinde çiçekler kapalının ilk kat testere kirişlerini bitirmişler ve ilk loca katının kolonlarını dikmişlerdi kalıplara başlamışlardı

Çevrimdışı Efe

1.foto 12.08.2014 2.foto 13.08.2014 3.foto 15.08.2014 gününe ait sütunun önündeki bölüme kendi kalıbı konmuş yani önüne herangibi demir vs konmamış bakalım o kalıbı kaldırıp ne yapacaklar çok merak ediyorum :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

1.foto 12.08.2014 2.foto 13.08.2014 3.foto 15.08.2014 gününe ait sütunun önündeki bölüme kendi kalıbı konmuş yani önüne herangibi demir vs konmamış bakalım o kalıbı kaldırıp ne yapacaklar çok merak ediyorum :D
:alala: :alala: :alala: :alala: :alala:

Etiketler: