Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336010 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Efsanelerimizi bir bir toprağın bağrına gömüyoruz,Beşiktaşımızı beşiktaş yapan köklerimizi unutturmayacağız ki değerlerin alt üst olduğu günümüzde beşiktaş ruhunu gelecek nesillere taşıyalım.Mekanın cennet olsun Süleyman babam benim.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 23:18:12 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı iyimserure

bugün beşiktaşımızın beyazı gitti, geriye sadece siyah kaldı....

Çevrimdışı Oktay A.

Bugün SİYAH-BEYAZ yok sadece SİYAH var..
Baba Hakkiya bizden selam söyle Süleyman abi..
Ruhun Şaad toprağın bol olsun...
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı ahmetx

Ayda yılda bir gelirdi. Yeter de artardı bu geliş. Hepimizi karşısına alır, lafını ortaya söylerdi. Unutulmayacak sözler miydi yoksa onun sözleri mi unutulmazdı, anlamazdık. Sık değiştirmediği kahverengi ceketinin üst cebindeki mendili hep biz kirletirdik. Ya akan burnumuzu ya da kaçan gollerin ardında döktüğümüz gözyaşlarımızı silerdi o mendil. Çocuktuk işte… Ama büyük başkan bizi adam yerine koyar o şanlı formayı ısrarla bize giydirirdi. Adalelerimiz gözüksün diye kısa tuttuğumuz şortumuzu ve malzemeci ahmet abimizden “ne eeedecen” deyip verdiği tozlukları giyip, çivili kramponlarımızı da yandan bağladığımızda hakikaten koca adamlar gibi dururduk.

Aslında bizi adam yapan o formaydı. “Şeyini şey yaptınız” dediğinde biz neyi kastettiğini bilirdik. Lafını kısa keser, söylediğini de unutmazdı. Belki de hiçbir şeyi unutmadığı için unutulmaz olacak sayın Seba. Ekranı da pek sevmezdi. Ne önünü ne de arkasını. Onu yazmak o kadar zor ki… Niye ki bu çabam? Onu altın harflerle yazan tarihten daha iyi anlatamam ki… Ben, Metin-Ali’nin Feyyaz’ı, Rıza’nın ön direk takipçisi, Şifo’nun pas duvarı, Les Ferdinand’ın çapraz koşucusu, Samet abinin kibarı ben… Seni o aramıza giren herkesten çok seviyorum ve biliyorum ki sen de bu başına buyruk, inatçı evladını seviyorsun… Gitme büyük başkan sakın gitme… Çünkü ben sana gelemedim…
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Artık bu sene ya seve seve ya da seve seve şampiyon olucaz, bu sene o şampiyonluk kupası Süleyman Seba'ya gidecek !

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sene mutlaka şampiyon olmalıyız ve o şampiyonluk kupasını Seba'ya hediye etmeliyiz. 

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Arsenal'e söyleyin Beşiktaş'ın kaybedecek hiçbir şeyi kalmadı.
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Yigit Kerimoglu

Bir Gün Değil Her Gün Beşiktaş.

Çevrimdışı ilhan mansız

Artık bu sene ya seve seve ya da seve seve şampiyon olucaz, bu sene o şampiyonluk kupası Süleyman Seba'ya gidecek !
Fener,gs ve bursaspor tvlerine özel yayın yaptırmıştır ntvspor 3 saattir özel yayın yapıyor. Türk sporunun şampyonlukdan çok daha fazla şeye ihtiyacı var. Gırtlağına kadar pisliğe bulanmış futbol camiasında bile demek ki herkes aslında neyin doğru,güzel iyi olduğunu biliyormuş. İnşallah bu bir milat olur.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çok üzgünüm. Hala inanasım gelmiyor öldüğüne. :bawling: Başımız sağolsun.  :bawling:

Çevrimdışı Anıl

Fener,gs ve bursaspor tvlerine özel yayın yaptırmıştır ntvspor 3 saattir özel yayın yapıyor. Türk sporunun şampyonlukdan çok daha fazla şeye ihtiyacı var. Gırtlağına kadar pisliğe bulanmış futbol camiasında bile demek ki herkes aslında neyin doğru,güzel iyi olduğunu biliyormuş. İnşallah bu bir milat olur.
Bu sene şampiyon olalım ve kupayı Süleyman Seba'ya götürelim, bir daha şampiyon olmasakta olur.

Çevrimdışı brci

Başımız sağolsun canım Kardeşlerim canım Ağabeylerim ...

Bu sene şampiyon olalım ve kupayı Süleyman Seba'ya götürelim, bir daha şampiyon olmasakta olur.
O halde taraftar olarak bizim mazeretimiz olamaz, yok bilet pahalıymış yok passoligmiş yok başka mazeretler kabul edilemez, futbolcular ve taraftarlar bu yola baş koymalıyız.

Çevrimdışı Anıl

O halde taraftar olarak bizim mazeretimiz olamaz, yok bilet pahalıymış yok passoligmiş yok başka mazeretler kabul edilemez, futbolcular ve taraftarlar bu yola baş koymalıyız.
Süleyman Seba için önce Cuma günü Beşiktaşa, sonra da Salı günü Olimpiyata !

Çevrimdışı Hicks

Beşiktaş'ın BEYAZ'ını en güçlü tutan gitti, SİYAH'ı tutan çok, bundan sonra BEYAZ'ımızı çok daha sıkı tutmalıyız!
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Herkes Beşiktaş sayesinde biryerlere geldi, Beşiktaş onun sayesinde biryerlere geldi.
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

bütün bjklıların ve spor aleminin başı sağolsun büyük başkanımızın bize ve kulübe kazandırdığı ve kattığı herşeyin değeri hiçbir zaman unutulmayacaktır. :bawling:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ayhan

Beşiktaslılık duruşunu soranlara onu örnek gösterirdim. Anlatmaya gerek kalmazdı. Zaten daha iyi anlatılamazdı, herkes anlardı.

Çevrimdışı ilhan mansız

forumda bugüne kadar kullandığım SÜLEYMAN SEBA ismini an itibarıyla bırakıyorum. bundan sonra kalbimizdedir.

Çevrimdışı Efe

süleyman sebayı akaretler yokuşunda görmüştüm ufakken tek başına yukarıya yürüyordu yanılmıyorsam beşiktaş başkanlığını yeni bırıkmıştı o anı hiç unutmam aa süleyman seba demiştim  :dry:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eagle1520

Şerefle kazandığımız ikincilikleri göğsümüzde madalya gibi taşıyacağız, ruhun şad mekanın cennet olsun... :isad:
Beton yığını değil, yeşil stat

Çevrimdışı siyah-1903

Her geçen gün değerler kayboluyor diyoruz ya..
İşte bu değer kayıplarının önünde dikilen bir çınardı..

Beşiktaşımızı aşkımız yapan değerlerin timsali
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ALI RIZA

hala stadda beton dökülüyor...!
3 gün stad da yas ilan edilip kule vinçlere siyah bayraklar bırakılsın varsın stad geç açılsın...! @bjk_mabet

Çevrimiçi Samet Ç

hala stadda beton dökülüyor...!
3 gün stad da yas ilan edilip kule vinçlere siyah bayraklar bırakılsın varsın stad geç açılsın...! @bjk_mabet
Haklısın hocam zaten artık benim için Süleyman Seba'nın bittiğini görmediği bir stad hiç bir şey ifade etmiyor. :bawling:

Bir güzel insandı..insandı  :( Allah onu hakkettiği cennetinde yaşatsın
BjK Rh+

Etiketler: