Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334083 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

Beyazımız bir eksik kaldı, siyahımız bir fazla  :by2:

Çevrimdışı nurtaç

BAŞIMIZ SAĞOLSUN MUSTAFA KEMAL ATATÜRKTEN SONRA BENCE EN İYİ YÖNETİCİYDİ. SÖZÜNÜN SENET SAYILDIĞI HERKESİN SAYGI DUYDUĞU AK SAÇLI KENDİ KÜÇÜK YÜREĞİ BÜYÜK İNSAN MEKANIN CENNET OLSUN.
SAYIN FİKRET BAŞKAN BU SEZON ŞAMPİYONLUĞU ALARAK KUPAYI EFSANEVİ BAŞKANIMIZA YAD ETMEK BOYNUNUZUN BORCU OLSUN.
BUGÜN GÜNLERDEN SİYAH...

Çevrimdışı adnan49

Bizlere beşiktaşi sevdiren adam allah mekanını cennet eylesin

Çevrimdışı Deniz

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.BÜYÜK BAŞKAN SÜLEYMAN SEBA
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı A_Aydin

İnsan doğar büyür yaşar ve ölür, önemli olan ömrü süresince görevini hakkı ile yapmasıdır.Görevini HAKKI ile yapan ŞEREFiyle yaşayan büyük başkan.Mekanın cennet olsun.Allah gani gani rahmet eylesin.

Çevrimdışı okan

Çok çok üzgünüm.  :bawling: Camiamızın başı sağolsun...

(bugün SİYAH)..

Çevrimdışı Sedat

Yılın Transferini Cennet Yaptı
Başımız sağolsun.
   :nerd:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı serti67

babam  rahmetlı oldugunda ne hıssettısem suan ole sızlladıı ıcımm cennetın baskanı varr artıııkkkk senı kotu gonderdı bu trubun cahıllıgımıze verr hakkını helala ettt SULEYMAN BABA:(((((((((((((
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı izorlu85

Meleklerin bol olsun Büyük başkan mekanın cennet olsun...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı adnan49

Güntekin Onay: ''Türkiye en büyük Beşiktaşlıyı kaybetti.''

Çevrimdışı Anıl

Benim için bundan sonra, "Vodafone Arena Süleyman Seba Stadı" :by2: :by2:

ysariusta

• Ziyaretçi

2006 yılında tanışmıştım Başkanımla. Çalıştığım bankaya gelmişti. Bir heyecanla gittim yanına. Binbir ısrarla müşterilerden ayrı tuttuk. Ayıp olur diyor. Ben orada para torbalarına bile BJK şube yazıyorum! Şube onun farkında değil. Fark etse hicab eder malum. Bir fotoğraf çektirdim. Fotoğraf çekmemizi unutamıyorum. Yanında onun zamanında ki yöneticilerden biri vardı. Unuttum şimdi adını. Başkan bana tanıttı arkadaşını; oda olsun istedi fotoğrafta. Memnuniyetle kabul ettim elbette. Tersi düşünülemez bile. Ancak arkadaşı kabul etmedi bu sefer. Olur mu diyor genç (benden behsederek) sizinle fotoğraf istiyor. Nasıl bir tevazu içindeydiler. Nasıl güzel insanlardı. Hepimiz elbette çok üzgünüz. Hepimizin başı sağ olsun. Bir arkadaşım yazmış, Beşiktaş yarım kaldı...

Çevrimdışı Kemal

En büyük Beşiktaşlı Hakk'a yürüdü, başımız saolsun...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

avatarlar bugünlük böyle olsun arkadaslar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı TØLGA

Yıllarin en büyük transferini cennete yaptik acimiz derin basimiz sagolsun :/
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

vay be insan kaybedince anlıyor varlığının ne kadar güzel olmasını.başımız sağ olsun büyük başkanımız nur içinde yatsın. :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı AdemG

cok uzgunum dostlar, cook uzgun..

Allah rahmet eylesin..

Çevrimdışı Ekrem

ALLAH rahmet eylesin , mekanın cennet olsun Büyük Başkan.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 21:33:32 ekrem86 ]

Çevrimdışı riza calli

Ahmet dursun seba gitsin diyenler mutlumusunuz simdi merak ediyorum

Çevrimdışı quentine83

insan kaybedince daha iyi anlıyor.ne güzel insandı.şerefinden onurundan asla taviz vermedi.
Allah rahmet eylesin...
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

13 Ağustos bağrımıza hançer saplandığı tarih oldu. Hepimizin başı sağolsun bugünkü fotoğraflar Süleyman Başkanımızın anısına gelsin mekanın cennet olsun büyük başkan.

13.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ahmet dursun seba gitsin diyenler mutlumusunuz simdi merak ediyorum
Rıza o geçmişte kaldı. Hataları değil hatıraları konuşmak lazım. Onlarda pişmanlıklarını yıllar evvel açıkladı ve özür diledi zaten.

Etiketler: