Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333183 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

şu fışkırtıcılar mustafa gidene kadar bitirse bari işini,sonucu görelim.

mustafa ordayken iş bitmiş olur temel hazır hale gelir 1-2 saate kadar diğerleri kolonlara beton döküyor zaten tablalar daha hazır değil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

bilet satışları 1.21 saatir devam ediyor ama passoda acayip bi satış var bloklarıda fazlalaştırmışlar bu da passolig kartın daha fazla beşiktaşlı tarafından alındığını gösteriyor satışlar iyi :ok:
:ok:
40 000 kart var,7 000 kombine de bağlı...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ALI RIZA

@SaLVaDoR konuyu dağıtanları tahtaya adlarını yaz @Necmi abi gelince kulaklarını çeksin  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
@izorlu85 ele başları @aktar_ismail örgütlüyor milleti :) nasıl beceriyorsa arada bana da gaz veriyor  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı tayfun

mustafa ordayken iş bitmiş olur temel hazır hale gelir 1-2 saate kadar diğerleri kolonlara beton döküyor zaten tablalar daha hazır değil
dün geceden beri döküyorlar sanırım,ne beton yedin be...

Çevrimdışı Efe

:ok:
40 000 kart var,7 000 kombine de bağlı...

40 bin kart + passo kaç kişi yapıyor tahmini tayfun ?
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

güney tribünde maç gününe doğru açıldığında sadece 50 bin passo hariç bilet satışa çıkmış olacak passodanda 5-6 bin gelse 56 bin en az 2 bin falan rakip takım alır 58 bin 58 koltuk ortalama 70 tlden desek 4 milyon tl yapıyor harika bi oran sadece satılan biletten kulübe kalacak para kombinelerde cabası oluyor paralar direk vodafone arenaya
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALDENYX

İnegölden mi geliyorsunuz feyenoord macinda gemlik ve bursa kartallarıda geldi bursadan göç oluyor mac gunleri resmen
[/quot

aynen EFE, BURSA BEŞİKTAŞLİLAR DERNEĞİ,ORHANGAZİ BEŞİKTAŞLİLAR DERNEĞİ VEDE İNEGÖL ... DEN AKIN AKIN GELİNİR...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tayfun

40 bin kart + passo kaç kişi yapıyor tahmini tayfun ?
passoyla beraber 40 000,33 000 bin bilet satışı olabilir,27-28 olsa yeter zaten.

Çevrimdışı Efe

passoyla beraber 40 000,33 000 bin bilet satışı olabilir,27-28 olsa yeter zaten.

passoyla beraber 40 bin az değilmi güney tribün 11 bin kişi falan çıkınca 65 bin kalıyor 7 binde kombine 58 bine düşüyor  :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

passo kartlar nerde oturacak _? kaç kişi _? olimpiyat kapasitesi kaç ortalama bunları yapalım ne kadar kazanacagız seyirciden buluruz...!
seyirci ortalaması 55 bin yaparsak
55* 90(bilet fiyatı ortalaması) =4.950.000 ediyor 5 trilyon para 1 maçta..!
passo fiyat 5 bin dersen
toplam 10.000.000 tl eder 10 trilyon
Sıfırlara aldanmayın 0 etkisiz eleman  :kop:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Şuan passo satışı 1000 olmuş mudur acaba  Bekle Bizi arsenal  :boxin:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

passoyla beraber 40 bin az değilmi güney tribün 11 bin kişi falan çıkınca 65 bin kalıyor 7 binde kombine 58 bine düşüyor  :alala:

hocam rahat ol, daha 6 gün var, mac günü orda bos yer kalmayacak :), bundan emin olabiliriz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Efe

linki bi kaç başlığa koyuyorum görmeyenler bilmeyenler için Arsenal maçı biletleri resimi sitedeki açıklama :ok:

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59628/besiktas_arsenal_maci_bilet_satislari_ile_ilgili_detayli_bilgilendirme.html
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Furkan Sarper

Olimpiyatta oymadigimiz maclarda tum para bize mi kaliyor? Kira oduyoruz mu?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

Daha önceden yapıldıgı gibi biri biraylık degişimi gösteren iki fotoraf koya bilirmi
Şimdiden teşekkürler
A-DEM BA BA

Bilet fiyatlarini nasil buluyorsunuz?

Bence ideal seviyede. Daha ucuz olsa kulüp yeteri kadar para kazanamaz, çok da abartmamış.

Aktar bölümünde bugünkü konumuz için lütfen buyurun, deneyimlerinizi bekliyoruz.  :)

http://besiktasarena.com/index.php?topic=510.msg44914#new

Çevrimdışı Volkan Başaran

48 bin felan olmaz stadyum..

Gazeteler gibi son gün izin çıkmadı muhabbetleri olur.

Konu kapanır..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ahmet türken

BİR ARKADAŞIMA BİLET TRANSFERİ YAPTIM KUZEY NERDEYSE YARILANMIŞ

Çevrimdışı kahyaoglueren

BİR ARKADAŞIMA BİLET TRANSFERİ YAPTIM KUZEY NERDEYSE YARILANMIŞ
kuzey tribünde 7000 kombine var tribün kapasitesi 11000 olarak hatırlıyorum

Çevrimdışı Efe

Bilet fiyatlarini nasil buluyorsunuz?

mersin beşiktaş kale arkası 100 tl beşiktaş arsenal kale arkası 50 tl kararı sizverin bence çok makul fiyatlar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kuzey tribünde 7000 kombine var tribün kapasitesi 11000 olarak hatırlıyorum

kuzey tribününde 7 bin kombine olamaz toplam kombine 7000 zaten kombine alınan bloklar olimpiyattaki bloklarla eşleştirildi kale arkasında olsa olsa 2500-3000 kombine olur diğerleri batı ve doğuda maç seyredecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

1000i kaçırmışım tüh be neyse nice 1000 sayfalara  :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kahyaoglueren

kuzey tribününde 7 bin kombine olamaz toplam kombine 7000 zaten kombine alınan bloklar olimpiyattaki bloklarla eşleştirildi kale arkasında olsa olsa 2500-3000 kombine olur diğerleri batı ve doğuda maç seyredecek
doğru unutmuşum pardon

Etiketler: