Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332169 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

100 bininci sayfayıda görürüz inşallah
iyi bir temenni olmamış oktay.bu konu 100 bininci sayfayı görmez inşallah.forum inşallah 1 milyar olsun :claps:

Çevrimdışı quentine83

durun durun beni de bekleyin..hadi be  1001 olmuş .neyse sağlık olsun... :by2:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı mduru

1000 İ Kaçırmışım bari 1001 e yazmış olayım
herkese selamlar

Çevrimdışı Geovani

Nice 1001 gece masallarimiz olsun yeni mabedimiz de....prenseslerimiz gs ve fenevle :lol: :lol:
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Oktay

iyi bir temenni olmamış oktay.bu konu 100 bininci sayfayı görmez inşallah.forum inşallah 1 milyar olsun :claps:
@MURAT 2 ayda 1000 sayfa dersek 100 bin sayfa 16 sene demek  :evillol: :evillol: :evillol:

1 milyar dersen ömrümüz nasıl yetsin :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı SDemirsoy

1001 gece masalları gibiyiz hep beraber bir rüyayı gerçekleştiriyoruz, sağ olun var olun  :friendship: :-*

Çevrimiçi Necmi

sagol kardesım hosgördük  :) wowda sıte denetcısının besıktas aleyhıne paylasmıs oldugu resme eksı puan verdım dıye ceza verdı bır hafta bende yerımızın bura oldugunu anladım zaten arkadaslar ordaykende anlamıslardı bız farkına gec vardık sadece cok troll var orda sadece renklı trol yok besıktaslı troll bıle vardı
tekrar hoş geldin kardeşim zaten senin yerin burasıydı @adnan49

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı ALI RIZA

:aman:
sen nerdesin çaycı çay neden getirmiyorsun illa bagıralım çağıralım AnArşizm e mi bağlayalım :) ayrıca
 :hosgeldin
bilgiler neler :)

Çevrimdışı TURKahvesi

dünya rekoru kaç biliyormusunuz forum sayfa sayısı konusunda  :evillol:

dünya rekoru kaç biliyormusunuz forum sayfa sayısı konusunda  :evillol:

bilmiyorum ama daha çok 1001 fırın ekmek yememiz lazım  :D

Çevrimdışı Oktay

[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 17:13:01 Oktay ]

Çevrimiçi murat

@MURAT 2 ayda 1000 sayfa dersek 100 bin sayfa 16 sene demek  :evillol: :evillol: :evillol:

1 milyar dersen ömrümüz nasıl yetsin :biggrinking: :biggrinking:
stad o zaman 16 sene sürecek oktay :evillol: forum inşallah 1 milyarıda geçer biz ölünce beşiktaş bitmeyecek. :super:

Çevrimdışı klassblok

1000 kaçırmışım  :s20: 1001 kaçırmayalım  :ebebe:

Çevrimdışı tayfun

sayfa muhabbetinde kaynadı gitti,8.kategori ve hasılat güncellendi. :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ALI RIZA

umarım 1000 sayfa kutlaması 1000 sayfa olmaz konumuza dönsek acaba fırsat bu fırsat deyip gene eğlence merkezine dönmüş  :kop: :kop: :kop: :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı izorlu85

@SaLVaDoR konuyu dağıtanları tahtaya adlarını yaz @Necmi abi gelince kulaklarını çeksin  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Necmi

Milliyet olayı için aslında forumda kural olarak geçse yasaklı kaynak şeklinde iyi olur üye olduğum başka bir forumda bu uygulama var bazı yöneticilerin imzalarında yasaklı kaynaklar listesi yer alıyor o kaynaklardan haber eklenemiyor

Ayrıca 1000. sayfada da imzamız olsun  :super:
Beşiktaşlı dostlara bir şeyleri yasaklamak doğru değil kendileri bunun bilincinde haraket etmeli burda insanları yasaklarla kurallarla belli
kalıbın içine sokmak istemiyoruz kartalların olduğu yerde özgürlük vardır :ok: hiç bir beşiktaşlı kardeşimiz Beşiktaşımızın aleyhinde olan bir
konunun içinde olmaz zaten :tabe:

Çevrimdışı tayfun

şu fışkırtıcılar mustafa gidene kadar bitirse bari işini,sonucu görelim.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Necmi

@SaLVaDoR konuyu dağıtanları tahtaya adlarını yaz @Necmi abi gelince kulaklarını çeksin  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
anca geldim :bandit:

@Necmi ne zaman biter eski açık ?  :D Merak eden çok arkadaş var bilgilenmeleri lazım  :D

Çevrimdışı klassblok

Çevrimdışı Efe

bilet satışları 1.21 saatir devam ediyor ama passoda acayip bi satış var bloklarıda fazlalaştırmışlar bu da passolig kartın daha fazla beşiktaşlı tarafından alındığını gösteriyor satışlar iyi :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: