Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8328602 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni açık olmaz tahminimce basiretsiz yönetim taraftarı karşısına almayı seviyor ama umarım olur...!
stadı yapıyorlar ama rakip taraftar onlar için daha değerli sanırım yeni açığa bırakarak değerlerini gösteriyorlar...!

Çevrimdışı SeMiHReX

evet bencede tut fanatik taraftar biz oraya girmeyeceğiz derse yönetim ne yapsın
eski açıkta restorandan tut müze ve kartal yuvasına kadar her şey var ve oranın her tarafı Beşiktaş taraftarı tarafından kullanılacak
neden yarısını bölüp rakibe versinler üst kata bir bakın dış kısma oraya rakip taraftar alınırmı bazı şeyleri düşünerek yazın burda önemli olan
Beşiktaşın en iyi şekilde nasıl menfaati olacağı yeni stadın yeni dinamikleri olur hep eskiyi neden düşünüp yorum yapıyorsunuz o eski bitti artık yıkıldı
yeni stadımızda her şey sıfırdan düzenlenecek  hem bana göre iki tribünün birbirlerine tezahurat yapmasının takıma ne faydası var öyle yapınca
rakip takıma baskımı oluyor bence artık direk sahaya odaklanmak gerekiyor o tip şovlarda maçtan önce devre arasında falan yapılmalı

Helal olsun ne güzel yazmışsın.Bizim taraftar birbirine tezahurat yapmayı,şarkı söylemeyi baskı zannediyor.İnönüdeki iç saha puan performansımız taraftarımızın şarkıları sayesinde hep 1 numaraydı zaten!Kesinlikle taraftar profilinin değişmesi gerekiyor.Sahadaki duruma göre reaksiyon veren,hakemi baskı altına alan bir taraftar profili oluşması lazım.
Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Helal olsun ne güzel yazmışsın.Bizim taraftar birbirine tezahurat yapmayı,şarkı söylemeyi baskı zannediyor.İnönüdeki iç saha puan performansımız taraftarımızın şarkıları sayesinde hep 1 numaraydı zaten!Kesinlikle taraftar profilinin değişmesi gerekiyor.Sahadaki duruma göre reaksiyon veren,hakemi baskı altına alan bir taraftar profili oluşması lazım.
Kesinlikle katiliyorum, altina imzami  da  atarim...
Takim yerine birbirimizi alkislayarak detsek verdigimizi saniyoruz..
Ayrica Kartal gol gol gol  tezahuratini  histerik bir sekilde yaparak takimi atesleyecegimiz yerde ellerinin ayaklarina dolasmasina sebep oluyoruz.. Sabirsizligimizi adeta en ust perdeden dile getiriyoruz... O tezahuratla  arzumuzdan cok sanki  kizginligimizi  dile getiriyormus gibiyiz.. Bunu da  ayrica  soylemek isterim...
Yorgo

Çevrimdışı LifesGood®

Peki acaba derbilerde ve bilet satilmayan anadolu maclarinda bizlere acilabilir mi deplasman tribunu ? Sanmiyorum ama bi umut iste :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

Peki acaba derbilerde ve bilet satilmayan anadolu maclarinda bizlere acilabilir mi deplasman tribunu ? Sanmiyorum ama bi umut iste :ebebe:
derbilerde açılıyor taraftar yasağı olan her maçta stadı ful kullanırız valilik yasak koydu diye biz zarar edecek değiliz ya

Çevrimdışı ALI RIZA

evet bencede tut fanatik taraftar biz oraya girmeyeceğiz derse yönetim ne yapsın
eski açıkta restorandan tut müze ve kartal yuvasına kadar her şey var ve oranın her tarafı Beşiktaş taraftarı tarafından kullanılacak
neden yarısını bölüp rakibe versinler üst kata bir bakın dış kısma oraya rakip taraftar alınırmı bazı şeyleri düşünerek yazın burda önemli olan
Beşiktaşın en iyi şekilde nasıl menfaati olacağı yeni stadın yeni dinamikleri olur hep eskiyi neden düşünüp yorum yapıyorsunuz o eski bitti artık yıkıldı
yeni stadımızda her şey sıfırdan düzenlenecek  hem bana göre iki tribünün birbirlerine tezahurat yapmasının takıma ne faydası var öyle yapınca
rakip takıma baskımı oluyor bence artık direk sahaya odaklanmak gerekiyor o tip şovlarda maçtan önce devre arasında falan yapılmalı
+
O zaman gs ve fb taraftarı gibi olacağız...!
taraftar profili değişmesi artık o ambiyansın zamanla yok olması demektir...!
Yeni açığa Misafir taraftarı alınması mantıksız olur...! Hele ki ateşli taraftar arasına alınırsa saha kapatma kolay olur...! Misafir takım edeceği her küfürlü tezahürat bizim taraftarı çileden çıkartır...!
Alkollü stada alınması yasaklansın genç kuşak 2 -3 bira ile yeni dünya yaratıyor...!

Çevrimdışı Efe

şuan 2  fışkırtıcı tam gaz beton döküyor yarında devam eder gibi yeni açıkta bu ay içinde temel örme bitecek dikine büyüme hızılanacak bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

+O zaman gs ve fb taraftarı gibi olacağız...!
taraftar profili değişmesi artık o ambiyansın zamanla yok olması demektir...!
Yeni açığa Misafir taraftarı alınması mantıksız olur...! Hele ki ateşli taraftar arasına alınırsa saha kapatma kolay olur...! Misafir takım edeceği her küfürlü tezahürat bizim taraftarı çileden çıkartır...!
Alkollü stada alınması yasaklansın genç kuşak 2 -3 bira ile yeni dünya yaratıyor...!

ne alaka birilerine benzemekmi zorundayız dünyanın en yaratıcı taraftar gurubuysak sahayı baskı altına alacak
çeşitli yöntemlerde buluruz dakikalarca süren karşılıklı tribün şovunun sahadaki takıma ne faydası var o sırada maçtan bile kopuyorsun

Çevrimdışı ALI RIZA

ne alaka birilerine benzemekmi zorundayız dünyanın en yaratıcı taraftar gurubuysak sahayı baskı altına alacak
çeşitli yöntemlerde buluruz dakikalarca süren karşılıklı tribün şovunun sahadaki takıma ne faydası var o sırada maçtan bile kopuyorsun
tezahürat 90dk boyunca oluyor ıslık olur yuuuuu da olur...! hakeme küfürde olur neyse etmeyeyim küfür onlara lig başlamadı :)
Misafir takımı alıp yeni açık sol üst köşesine bırakırsan o zaman eğlence başlar rakip taraftar...!
rakip taraftarı size yakın yere eski açığa almakta fayda var :) numaralının sosyetesi ile eski açığın mütevazileri arasında sıkışıp kalmaları daha iyi  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

tezahürat 90dk boyunca oluyor ıslık olur yuuuuu da olur...! hakeme küfürde olur neyse etmeyeyim küfür onlara lig başlamadı :)
Misafir takımı alıp yeni açık sol üst köşesine bırakırsan o zaman eğlence başlar rakip taraftar...!
rakip taraftarı size yakın yere eski açığa almakta fayda var :) numaralının sosyetesi ile eski açığın mütevazileri arasında sıkışıp kalmaları daha iyi  :kop: :kop: :kop:
:sevinc :sevinc :by2:

Çevrimdışı Efe

beyaz fışkırtıcı ta dibe uzandı duvar dibine döküyor betonu :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

tezeruhat yapmak isteyen eski açığa gelsin yerimiz bol  :D

Çevrimdışı TØLGA

Yav derbilerde zaten taraftar gelip gitmiyor, anadolu takımlarından kaç seyirci gelecek de orda şenlik yapacaklar. Sıkıntı yapmayın, hem yeni açık üst, sahaya baskı anlamında diğer tribünlere göre dejavantajlı, çok uzak olmsa da en uzak yer orası
kaç seyirci gelicek değil muhabbet bütünlüük bozulucak orda eski açık tarafıda yeni açık gibi sıra sayısı fazla olsa eyvallahda bizim stadda tek tribün o şekilde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

:sevinc :sevinc :by2:
özlem giderin kaynaşın hal hatır sorun   :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
yeni açığa bulaştırmasın hatta fikret bey yanına alsın rakip taraftarı yeni stadımızda  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı okansosa

diyorsunuz ki deplasman tribünü eski açık üst kata alınırsa yarısı onların gibi olacak,derbi maçları ve bursa maçında deplasman tribünü de bizim olacak ve anadolu maçlarında da dolmicak o zaman eski açığa konmasında sorun ne ? neyi etkileyecek ? ayrıca yeni açık tarafını bölerek en kalabalık taraftar topluluğunun olduğu yeri bölüyorsunuz
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı auysal4

saat kac oldu fiskirtici hala orda , helal valla :)

Çevrimdışı Efe

saat kac oldu fiskirtici hala orda , helal valla :)

Yarinda surer betonlama alan buyuk orda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Yarinda surer betonlama alan buyuk orda
Efe abi geliyor musun Arsenal maçına  :)

Çevrimdışı Aykutt

birgün neden olmasın yolum düşerse elbette oradada buluşuruz...
Abi Denizli'ye yolun düşerse kesinlikle haber et.

Çevrimdışı Geovani

Bütün gün foruma giremedim girince ne göreyim deplasman tribünü yeni açıkta şaka gibi...bi stadta tribün bütünlüğü nasıl bozulur göstermişler...gaysenin stadının dört tarafı loca ordada üstte,kocaman kırılmaz camlar var yani eski açığa verilmemesinin sebebi loca olamaz...stadın tribün açısından en güzel bütün kocaman tribününü yapıyoruz,güvenlik boşluklarıyla beraber kocaman bi alanı rakipe bırakıyoruz...Harbi büyük sinir ve hayal kırıklığı içerisindeyim....yönetimin herşeyine eyvALLAH diyoruz da bu harbiden saçmalama olmuş..Eski açığa oranla daha büyük risk oluşturmuş...He bide bu seneden itibaren tribün kapama var seneye iki maçta bir yeni açık boş takılır mutlaka karşılıklı küfürleşmeler olur...Ne diyeyim ALLAH akıl fikir versinde bu karardan geç kalınmadan vazgeçilsin...hesapta yeni açık efsane tribün olur diye konuşuyorduk neyse sinirden küfür falan edicem....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı TØLGA

Bu zamana kadar öyle elestrilcek pek bisey yoktu ama bu yeni acik muhabbeti dogruysa ki öyle duruyo elestrilceklerin basinda geliyo
Kafama takildi gece gce yeaaaaa olmaz olamaz impossible  :by2: :alala: :boxin:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı kyiv

Herkese günaydın,

Gece boyunca devam eden beton dökümü sabahın ilk saatlerinde de devam ediyor. Akşama Mustafa kardeşimizin fotoğraflarında gözle görülür bir ilerleme fark edilir. Şu Ağustos ve Eylül ayının etinden sütünden faydalanmamız lazım. Sonrası malum Kurban bayramı tatili ve yağışlı günler gelecektir.

Etiketler: