Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8305210 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mkandirmaz

AdanaSpor

Çevrimiçi Necmi

kimse izlemedi mi bu filmi harika ötesi bi film di yaa klasikler arasındadır...
lanzini diyor gibi geldi bana :bandit:

Çevrimdışı TURKahvesi

Fransa'da doğdu Beşiktaşlı oldu helal olsun sana haaa  :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) bitirdim bakmayı eline sağlık :ok:

Abi hangi ara baktın hem burada yazıyosun hem resim bakıyosun bu yaşta hemde maaşallah  :lol:

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimiçi Necmi

Abi hangi ara baktın hem burada yazıyosun hem resim bakıyosun bu yaşta hemde maaşallah  :lol:
arada maçıda izliyorum :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Arap ligine gitti ağabey..
resmi açıklama yok daha gittiyse mutlu olurum o ayrı ona o kadar para verilmez kapalı kutu :bandit:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Aziz Yıldırım koltukları kemiriyor. Devre arası olmayınca soyunma odasına da gidemedi :P
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TURKahvesi

resmi açıklama yok daha gittiyse mutlu olurum o ayrı ona o kadar para verilmez kapalı kutu :bandit:

sen Arjantinli diyorsun ben Fransız Necmi hocam  :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Aziz Yıldırım koltukları kemiriyor. Devre arası olmayınca soyunma odasına da gidemedi :P

Aynen öyle bi gidemedi Türk futbolu temizlenseydi..

arada maçıda izliyorum :evillol: :evillol:

Valla bu yaşta bu tempo yoksa İsmail abi sana özel karışım mı hazırladı  :D

Çevrimdışı Karabay

hocam yarın söyleyeceksin nede olsa. şimdiden özelden atsana bana :)

Çevrimiçi Necmi

Aynen öyle bi gidemedi Türk futbolu temizlenseydi..

Valla bu yaşta bu tempo yoksa İsmail abi sana özel karışım mı hazırladı  :D

ismail benden köşe bucak kaçıyor  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı BesiktasLee

Lanzini Al-Jazira'da

Bir süredir Beşiktaş ile adı anılan Manuel Lanzini, 6 milyon Dolar karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Jazira takımına transfer oldu.
kaynak:fanatik.. ve transfermarket...
Ds

Çevrimdışı ilhan mansız

takım gerçekten çok iyi ve Bilic sistemi gittikçe oturtuyor. ihtiyacımız olan şey kadro derinliği. gerçekten oyun tempomuzu çok beğeniyorum. bence orta sahaya alınacak bir tanesi kanat da oynyabilen iki oyuncu Beşiktaşı bambaşka bir noktaya getirebilir. Yönetim gerçekten inanılmaz çaba gösteriyor ve taraftarın ezici çoğunluğu bu çabanın farkında. ben henüz forma bile almadım kartal yuvası açıklama yapmış talebin geçen yılın üç katı olduğuna dair. kombine satışarı da hızlanıyor. Sanırım bütçemiz Fenerbahçe ve gs yi yakalayacak.

İnşallah Nisan ayında vodafone arena da şampiyonluğumuzu kutlarız. Maçtan önce de;

Çevrimdışı bjk_mabet

hocam yarın söyleyeceksin nede olsa. şimdiden özelden atsana bana :)

gün ola harman ola :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı aa.aslan

Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı A.Ozkul

Eline sağlık Mustafa hocam. Bu eski açık üst kat kirişlerin alçak olacağı söyleniyordu ama bu kadar alçak olmasını beklemiyordum açıkçası  :by2:

Çevrimdışı BesiktasLee

Eline sağlık Mustafa hocam. Bu eski açık üst kat kirişlerin alçak olacağı söyleniyordu ama bu kadar alçak olmasını beklemiyordum açıkçası  :by2:

+1903
Ds

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı okansosa

canlı yayın nerden yapılacak ve üst katta mı alt kattan mı yapılacak bilgisi olan var mı vodafone arena da
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı BesiktasLee

canlı yayın nerden yapılacak ve üst katta mı alt kattan mı yapılacak bilgisi olan var mı vodafone arena da

Locadandır kesin  :lol: :lol: :lol:
Ds

Çevrimdışı Salih A.

bu arada ben inanıyorum ki 19 ağustosta bu spikerin eksik kalan hatm-i şerifini istanbulda tamamlayacaz
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Karabay

atibanın takım otobüsünde bindiği yeri gördünüzmü. bizde sakat çok :)

Çevrimdışı aa.aslan

Mabet Casablanca diyor , gittim diyor Eyfel Kulesi görmüştü geçenlerde eee daha ne desin yahu. Hayırlı olsun belhanda
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Anıl

İyide Belhanda Fransız mı ? Fransa'da mı oynuyor :alala: İyice kafa karıştı :D

Etiketler: