Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8306653 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

su biryerde birikmiyor bence sebeblerinden biride alanın genis olması:)) sahanın sınırları belli oldugunda bazı seyler ortaya çeker çnk o zaman yogunluk artacak ve işte hersey o zaman belli olacak:)) simdiden birsey belli olmaz
sahanın drenajı ayrı olmucakmı abi ayı olmucakmı derken dolgudan sonra çimler serilmeden bir işlem daha yapılıcak diye biliyorum ben
en azından konya stadyumunda öyle gördüm
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Ağustos 2014, 17:59:58
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
belki paylaşılmıştır ama ben yine de koymak istedim dün yayınlanan inşaat genel müdürümüz ihsan coşkunun röportajı ; http://www.ulusalpost.com/vodefone-arena-ne-zaman-aciliyor-21943h.htm

Çevrimiçi Necmi

sahanın drenajı ayrı olmucakmı abi ayı olmucakmı derken dolgudan sonra çimler serilmeden bir işlem daha yapılıcak diye biliyorum ben
en azından konya stadyumunda öyle gördüm
şu an yapılan saha drenajı değil alt zemin drenajı yapılıyor. bunun üstüne esas saha drenajı yapılacak

Çevrimdışı attila_metu

Kamera nasıl olduysa biraz daha yukarıya döndü.
Eski açık zaten az görünüyordu, şimdi daha az kısmı görünür oldu.

Çevrimdışı TØLGA

şu an yapılan saha drenajı değil alt zemin drenajı yapılıyor. bunun üstüne esas saha drenajı yapılacak
tamam işte benim dediğime çıkıyor abi :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Kamera nasıl olduysa biraz daha yukarıya döndü.
Eski açık zaten az görünüyordu, şimdi daha az kısmı görünür oldu.
yok @rubi_tobin abi zoomladım dedi bugün ondan öyle geliyordur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı attila_metu

yok @rubi_tobin abi zoomladım dedi bugün ondan öyle geliyordur

Teşekkür ederim Tolga.
zoom out yapsalar bence daha mantıklı.uzak zaten uzakta zoom yapınca da bir şey görünmüyor.
en azından yakını kaçırmamış olurduk.

Çevrimdışı sallapati

kombine almayan gerçekten enayidir..

arsenal maçı + 3 avrupa ligi veya ŞL maçı+17 lig maçı + 4-5 kupa maçı + 17 lig maçı (vodafone arenada) + gelecek sene 4-5 avrupa maçı + 4-5 kupa maçı

52 tane maç 800 tl = maç başı 15 tlye geliyor  (6 adet derbi dahil)
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2014, 18:19:00 sallapati ]

Çevrimdışı Oktay

arsenal maçı + 3 avrupa ligi veya ŞL maçı+17 lig maçı + 4-5 kupa maçı + 17 lig maçı (vodafone arenada) + gelecek sene 4-5 avrupa maçı + 4-5 kupa maçı

daha nolsun bedavadan biraz pahallı :D :D :D :D :D

Çevrimiçi Necmi

iş o değil esas iş olimpiyata gidip dönmek hafta arası çalışan insanların maça yetişmesi imkansız
o bahsettiğin maçlar için olimpiyat yollarında kaç kombine parası harcanıyor birde ertesi gün hastalanmak çabası
ben geçen senenin tecrübesiyle bu sene termal bot alacağım :D

Çevrimdışı berk_bjk

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı sallapati

iş o değil esas iş olimpiyata gidip dönmek hafta arası çalışan insanların maça yetişmesi imkansız
o bahsettiğin maçlar için olimpiyat yollarında kaç kombine parası harcanıyor birde ertesi gün hastalanmak çabası

Necmi abi yol + ilaç + kışlık kıyafet + geç kalınan maçları çıkıyorum yine hesaplı :)

Çevrimdışı sallapati

kombinelerde arsenal maçına kadar patlama olacağını düşünüyorum

Çevrimdışı Haldun

kombinelerde arsenal maçına kadar patlama olacağını düşünüyorum
asıl patlama arsenali elediğimiz takdirde olur rahat 25 bine ulaşır kombine 1 ayda

Çevrimdışı Anıl

Sadece akbile 10 tl harcadık, e gidene kadar acıktıkta  :D Rahat maçbaşı 20 tl gidiyor  :by2:

Çevrimdışı Karabay

yarın @bjk_mabet ile buluşacağım arkadaşlar. heyecanlandım :)

Çevrimdışı Deniz

Son maçta 60 bine yakın taraftar vardı,Arsenal maçında 70 bini aşar bu sayı.
Forma satışları geçen sezonun 3 katından fazla.
Transferler çok gecikti ama özellikle Demba BA transferi çok yerinde bir transferdi emeği geçenleri tebrik ediyorum,böyle transferler bize her anlamda başarı getirir.
Tek sıkıntı kombine.Bunun da nedeni tabi ki passo zımbırtısı.passonun kulübe 1 sezonluk katkısı 1 maçlık zararından bile düşük.
Suçu artık taraftara yüklemektense herkes şapkasını önüne koyup düşünmelidir.Bir yerlerde yanlış yapıldı.Gerekiyorsa o yanlıştan dönülmelidir.
Yönetim bu problemi en kısa zamanda çözmeli ve her maçı 50 binin üstünde oynamalı,kombineleri bir an önce tüketmeliyiz.
Bir an önce taraftarlarla görüşülmeli,gerekiyorsa passo ile olan anlaşma iptal edilmeli,yapılamıyorsa taraftara güvence verip onları ikna etmeli.
Alınan her kombine yeni stada tuğla çimento olarak dönecek.
Futbol taraftarla oynanır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar artık kombine ve arsenal maçıyla ilgili yorumlarımızı ilgili başlıklarda yaparsak daha iyi olur
kura çekimi olduğu için her Beşiktaşlı için günün en önemli konusuydu ama ilk heyecan bittiğine göre olgun yazılar
ilgili başlıklarda toplanırsa hem bilgilere ulaşmak daha kolay olur hemde stad başlığını sabote etmemiş oluruz
artık diğer başlıklarda burası kadar takip ediliyor avrupa maçları başladı yakında liglerde başlıyor stad başlığı
içinden çıkılmaz bir hale gelir ve her konu tek başlıkta takibi zor olur konu çok dağıldığında stad bilgilerini koruyabilmek
adına harici yazılardan ayıklamak zorunda kalacağız o zamanda diğer konularla ilgili değerli bilgiler çöpe gitmiş olacak
böyle olmaması için her konu konusunda tartışılmalı bu konudada bir önerim var stad başlığında düşen konu dışı yazıları
her gece temizleyelim stad takip eden arkadaşlar gereksiz bir sürü yazı okumak zorunda kalmasın ama transfer
ve maç kritiği gibi önemli konuları mutlaka kendi başlıklarında yazalım silinip gitmesin gelecekte çok güzel arşivler oluşur

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

hayırlò olsun :)
eyvallah efe hocam. hepinizi tek tek misafir etmek nasip olur inşallah :)

107.blokda son 8 koltuk :)
Evet baya ilerledi.. Acaba toplamda kaç oldu..

Arsenal macı 70 bin kişiye oynarız diye düşünüyorum.

Çevrimdışı denizaydogdu

yeri burası dğeil ama soma için özelden link atabilecek birisi varmı
Kartal

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: