Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8309365 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

cumadan çıktım hemen ekranı açtım arsenal çıkmıç... zaten bizede arsenal yakışır  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Güçlü rakip teçrübe demek,özgüven demek 2. Lig takimi degiliz rakip kim olursa olsun bizler yerimizde tribunde elimizden geleni yapıcagız.sevinmeli bence zenitle olsa kac kisinin ilgisini cekerdi mac.bu hem klup hem biz taraftarların tanıtımı icin güzel bi şans...
Reklam açısından on numara her takım onbir kişi oynuyor diye kendimizi avutalım
ama bu kurayı çekenin elini ....... :D
ne güdümsüz adamları gönderiyorlar kura çekimine aslında Başkanın gitmesi lazımdı kesin iyi bir pazarlık yapardı :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

İşte bu yüzden Uefayı garantilemek iyi oldu elensek bile takımımızın mücadelesinden taviz vermeyeceğini düşünüyorum  :super:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

ne güdümsüz adamları gönderiyorlar kura çekimine aslında Başkanın gitmesi lazımdı kesin iyi bir pazarlık yapardı :evillol:

Necmi abi başkan gidip pazarlık yapsa bizi Çeyrek Finalden alırlardı kupaya  :D

Çevrimiçi Necmi

cumadan çıktım hemen ekranı açtım arsenal çıkmıç... zaten bizede arsenal yakışır  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
az dua okumuşsun :bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

ama demiştim :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı siyah-1903

artık ilk şampiyonlar ligi marşını vodafone arenada seneye dinleriz napalım  :by2:

şaka bir yana yenersek olay olur, hazır gaza gelmişken bir belhanda ve sağ bek transferiyle emirates stadında arsenale şok yaşatsak efsane olmaz mı
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı quentine83

başkan gitse pazarlık sonunda fethiyespor u çekerdi.öyle sıkı pazarlıkçıdır :evillol:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Oktay

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi başkan gidip pazarlık yapsa bizi Çeyrek Finalden alırlardı kupaya  :D
ama şöyle bir sakıncalı durum var şl ligleri en az bir sene geç başlardı bizim Başkan hızlı pazarlık yapmaya alışık değil :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Şu mübarek günde abdestsiz gezen kimse onun ben  :s20: ..

Bir Beşiktaş klasiği,gidip en zor takımı çekmek.Neyseki ALMANYA MİLLİ TAKIMI nı çekmedik buna da şükür.

Kura yönünden şanssızız ama hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz ya da kaybedilmez.İstanbulda iyi bir galibiyet ve ingilterede akıllı savunmayla eleyebiliriz.Hayırlısı olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

ama şöyle bir sakıncalı durum var şl ligleri en az bir sene geç başlardı bizim Başkan hızlı pazarlık yapmaya alışık değil :evillol:

Haftaya netleşir abi  :D

Çevrimiçi Necmi

ama demiştim :)
zaten bizim kuraya girmemize gerek yokki en güçlü takımı yazsınlar direk :bandit:

Chelsea yendik !!!!
Manchester yendik !!!!
Liverpool yendik !!!!
Arsenal'i de yeneriz !!!!

Yenemeyiz diyenler şanlı tarihimize baksın yeter !!!!

Çevrimdışı quentine83

hani senden yaşça büyük biri çıkar önüne .ulan ben bunu dövebilirmiyim dersin ya.iş yüreğe cesarete bakar ya hani o an.bizimkisi o hesap .bizden büyük bir kulüp kabul ama bizde olan bir sürü özellik te onlarda yok...Türk ün başaramayacağı hiç bir şey yok.yeterki istesin..
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

İşte bu yüzden Uefayı garantilemek iyi oldu elensek bile takımımızın mücadelesinden taviz vermeyeceğini düşünüyorum  :super:
Ne elenmesi öyle bir seçenek yok dağıtacağız burda fena gaza geldim :iblush: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Ayhan

Çevrimdışı onrbrk

Adamlar son 15 yıldır aralıksız Şampiyonlar Ligine katılıyorlar,Beşiktaş elemeyi başarırsa,yılın olayı olur ve tüm dünyada manşetlere çıkar...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Ne elenmesi öyle bir seçenek yok dağıtacağız burda fena gaza geldim :iblush: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Hayal kurmayalım  :by2:

Çevrimdışı ahmett.67

Burayı bimem ama , İngilterede bize bir Sergen lazım.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi gidiyomuyuz abi :lol: bence gidiyoruz :tabe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı sağduyu

İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Furkan Sarper

@Efe abi bende gelmeyi düşünüyorum bu maç kaçmaz :) dar etmemiz lazım onlara olimpiyatı.

maç yaklaşsın organizyonu ayarlayalım ama feye maçı dağınık olmuş biraz :)

Etiketler: