Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8310869 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı idil

Arkadaşlar Anadolu yine gökgürültülü sağanak yağışlı stada grlmez umarım  :s20:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hocam sebebi anıtlar kurulu izin vermiyor kuleleri geçmemesi gerekiyormuş.Bende bu kadar kısa olacağını tahmin etmiyordum ama.

Nedir şu kulelerden çektiğimiz arkadaş ya.. Hadi dokundurmuyorsun da geçmesin nedir..

Çevrimdışı Efe

İnanolmaz şekilsiz birşey olacak. Sebebi neydi bilmiyorum ama zaten herhangi bir işimizin standart olduğu görülmüş şey değil ki, ne bekliyoruz.

Ust kat bolumunun kavisinden dolayi o bolumler o sekilde olacak sekilsiz degil   sınırlandirmalar olmasaydi daha farkli bi tasarim olabilirdi ama yapailacak en iyi tasarimi yapmislar emin olun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay A.

sıkı olsa o kadar zorlamaya gevşetirdik ama bu sefer tam kaynak yapılmıştı milim kıpırdamadı
insan 9 saatte bir gıdım bilgi kırıntısı alamazmı :bandit: sen bilmiyorsun stadda kartal yuvası eski açığın neresinde
diye sordum bana eski açık nerde dedi :D

Yeni Kartal Yuvası eskisinin olduğu yerde hemen hemen ama biraz daha @bjk_mabet in kuleye yakın düşüyor @Necmi abi bu tüyo da benden gelsin sana  :ok: :biggrinking: :evillol:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vallaha stadın sekliyle ilgili hicbirseyiyle bi şikayetim yok mukemmel bi yapıt olacak ve herşeyden öte kendi stadimiza kavuşacağız eski açık biraz alçak olsa bişey kaybetmeyiz sonuçta arsenal benfica tt arena onlarda o sekilde egimli

Çevrimdışı klassblok

Kura çekimi başlamak üzere hadi hayırlısı.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı baro19

böyle şansın hakikaten ilk çektik zor çektin UEFA hayırlı olsun :D

Çevrimdışı Caner

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Belliydi... Biz seri basi olmadigimizda  hep  en kuvvetlisini cekiyoruz tarihimiz boyunca ..  :ebebe:
Yorgo

Çevrimdışı klassblok

Çevrimdışı mehmetthedum

Sanki daha önceden bildiğim bir haberi seyretmiş gibi oldum. Yallah cinler yallah kış kış cinler kış kış..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı tayfun

maç bitmediği sürece umut vardır...şimdi küfür yiyecem belki ama benim istediğim takım geldi :)
şampiyonlar ligine gireceksek ortalığı titreterek gireriz,tabi ki arsenal güçlü,favori.her takımın iyi veya kötü maçları olur,feyenoorda duman edecekti bizi hesapda,chelseayi yendik,barçayı yendik,liverpoolu yendik...zor ama neden olmasın? :sumo:
iyi mücadele etsinler kolay lokma olmadığımızı göstersinler varsın elenelim.
arsene wengerle hesap vakti belki...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

maç bitmediği sürece umut vardır...şimdi küfür yiyecem belki ama benim istediğim takım geldi :)
şampiyonlar ligine gireceksek ortalığı titreterek gireriz,tabi ki arsenal güçlü,favori.her takımın iyi veya kötü maçları olur,feyenoorda duman edecekti bizi hesapda,chelseayi yendik,barçayı yendik,liverpoolu yendik...zor ama neden olmasın? :sumo:
iyi mücadele etsinler kolay lokma olmadığımızı göstersinler varsın elenelim.
arsene wengerle hesap vakti belki...

Güzel söylüyorsun da Barcayı liver ı inönüde yendik ha bide barcayı 3-0 yendik 5-0 kaybettik.Yada 5-1 di hatırlayamıyorum. Liverpool u söylemeye hacet yok. Chelsea yine öyle. Almanyada kazansak turu geçecektik ama başaramadık. Tek maç olsa belki diyeceğim ama açık konuşayım şansımız %5 max

Çevrimdışı tayfun

Güzel söylüyorsun da Barcayı liver ı inönüde yendik ha bide barcayı 3-0 yendik 5-0 kaybettik.Yada 5-1 di hatırlayamıyorum. Liverpool u söylemeye hacet yok. Chelsea yine öyle. Almanyada kazansak turu geçecektik ama başaramadık. Tek maç olsa belki diyeceğim ama açık konuşayım şansımız %5 max
kolay demedim,imkansız değil dedim...gelsinler de taraftar görsünler,fener kesmez onları.

Çevrimdışı Efe

Evt yağmur basladi arsenal cikti karabulutlar bi kac gun sonra tekrar basimiza toplandi demba ba dagatacak macta o bulutlari insallah takima guvenimiz tam elerler elenirler hic mühım degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onrbrk

Alıntı
gelsinler de taraftar görsünler,fener kesmez onları.
Taraftar harika ama adamlar ne stadlarda maç yapmışlar,sahaya 50m uzaklıktaki olimpiyat stadından zerre kadar etkilenmezler,İmkansız değil ama işi çok zor,en azından Avrupa'dan tamamen elenmeyip UEFA kupasına katılmaları,takım üzerlerindeki stresi biraz azaltır.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2014, 13:41:00 onrbrk ]

Çevrimdışı bjk_mabet

Güçlü rakip teçrübe demek,özgüven demek 2. Lig takimi degiliz rakip kim olursa olsun bizler yerimizde tribunde elimizden geleni yapıcagız.sevinmeli bence zenitle olsa kac kisinin ilgisini cekerdi mac.bu hem klup hem biz taraftarların tanıtımı icin güzel bi şans...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Yeni Kartal Yuvası eskisinin olduğu yerde hemen hemen ama biraz daha @bjk_mabet in kuleye yakın düşüyor @Necmi abi bu tüyo da benden gelsin sana  :ok: :biggrinking: :evillol:
zaten yerini kestiriyorum ama kat olarak merak ediyorum sanırım restoran katının bir altı moda merkezinin üstü olacak
müzeyle aynı katta kulenin yanına yapılacak oval duvardanmı giriş olacak yoksa içerdenmi  :alala: detay projeleri lazım devlet sırları
bile böyle korunmuyor bir bilginin bu kadar iyi korunmasının tek yolu bilginin olmamasıdır. büyük ihtimal detay projeleri daha netleşmedi :D
@ocatanur

Çevrimdışı tayfun

Güçlü rakip teçrübe demek,özgüven demek 2. Lig takimi degiliz rakip kim olursa olsun bizler yerimizde tribunde elimizden geleni yapıcagız.sevinmeli bence zenitle olsa kac kisinin ilgisini cekerdi mac.bu hem klup hem biz taraftarların tanıtımı icin güzel bi şans...
+1903*1903

Çevrimdışı Uğurcan

Ohooo biz taraftar olarak inanmıyorsak futbolcular ne yapsın hiç oynamadan mağlubiyeti kabul edelim çıkmayalım maça o zaman.Ben takımıma güveniyorum arkadaş herkesten de takıma güvenmeyi desteği bekliyorum ,tabi hiç şüphem yok her Beşiktaşlı sonuna kadar destek verecektir bundan eminim. İlk maçta taraftar desteğiyle ingilizleri bozguna uğratıp güzel bir sonuç elde ederiz Allahın izniyle konuyu fazla dağıtmayayım yine de hayırlısı olsun güzel bir maç bizi bekliyor özlemişiz böyle rakipleri  :icool:
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

ysariusta

• Ziyaretçi

Kim gitti kura çekimine. Elinin ayarı........ Yokmuş

Etiketler: