Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8309650 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Şu ana kadar kullanılan beton miktarı 39.000 m3  :ok:

Çevrimdışı attila_metu

Gün sonunda eski açık-numaralı birleşiminde büyük değişiklik olacak gibi.

Böyle bi çalışma var.reklam ajansları hazırlamış.

Çevrimdışı Efe

Eski açıkta betonlanan kolonlar ortaya cikmis yeni acik tarafi secilemiyor ancak temel orumu bitmis olabilir foto lazim bugun :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

Eski açıkta betonlanan kolonlar ortaya cikmis yeni acik tarafi secilemiyor ancak temel orumu bitmis olabilir foto lazim bugun :biggrinking:

Foto şart :)
3 gün oldu.

Çevrimdışı attila_metu

Yeni açık arka tarafı ölümüne merak ediyorum :)

Çevrimdışı KAP

Beklentiyi düşük tutmak lazım hayalkırıklığının da aynı seviye olması için :)
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Efe

orda sadece kaliplari orduler demirleme daha hizlanmamistir numarali yeni acik birlesiminde temelin bir bolumu bitmis olmali
Şampiyon Beşiktaş JK

eski açık üst ilk kirişi yatırmışlar sanırım  :) hayırlısı olsun Allah utandırmasın amin.....

Çevrimdışı quentine83

eski açık üst ilk kirişi yatırmışlar sanırım  :) hayırlısı olsun Allah utandırmasın amin.....
o kiriş çok kısa değil mi ,göz yanılmasıda olabilir.2katlı olacak diye tahmin ediyorum.belki boş kalıp ta olabilir.iyi seçilmiyor.
İsmet Yarkın ONUR

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

orda sadece kaliplari orduler demirleme daha hizlanmamistir numarali yeni acik birlesiminde temelin bir bolumu bitmis olmali

Arka tarafın tamamının kalıpları örülmüşse çok iyi bir şey bence

Çevrimdışı Efe

Arka tarafın tamamının kalıpları örülmüşse çok iyi bir şey bence
Tamami orulmedi daha bi bolumu uzunlamasina ormuslerdi o kadar kalibi yok obitasin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Tamami orulmedi daha bi bolumu uzunlamasina ormuslerdi o kadar kalibi yok obitasin :icool:

İş iştir hocam azı çoğu yok  :D bugün şartlar iyiyse arkadaşların fotoğraflarından daha iyi göreceğiz neler olup bitiyor.

Çevrimdışı Efe

Eski acikta ilk ust kat testere kiris iskelesi kurulmus hayirlu olsun :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Caner

bugün bize yeniinönü fotosu lazım anlaşıldı.

Çevrimdışı Efe

İş iştir hocam azı çoğu yok  :D bugün şartlar iyiyse arkadaşların fotoğraflarından daha iyi göreceğiz neler olup bitiyor.
Gordugum kadariyla calismalar iyi yeni acik tarafini bende merak ettim mactan sonra bisey gotemedik
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Gordugum kadariyla calismalar iyi yeni acik tarafini bende merak ettim mactan sonra bisey gotemedik

Feyenoord maçı,olumsuz hava şartları sekteye uğrattı bugün bari aksilik çıkmasa.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kapalı üst gibi aylar sürmeyecek eski açık üst kat demek ki.  Eğer hızlı bir şekilde üst katlarda bitirilirse kaba inşaatın ocak ayında bitmesi işten bile değil.

Çevrimdışı Efe

Feyenoord maçı,olumsuz hava şartları sekteye uğrattı bugün bari aksilik çıkmasa.

Yagmut normal yagsada calisirlar ama yagmayaacak gibi kapali olmasi daha iyi serinde calisirlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Çok kısa değilmi ? :alala:

Çevrimdışı Efe

Kapalı üst gibi aylar sürmeyecek eski açık üst kat demek ki.  Eğer hızlı bir şekilde üst katlarda bitirilirse kaba inşaatın ocak ayında bitmesi işten bile değil.
ocak basi gibi numrali ust kati haricinde biter numralida ust kat testerelerden bi kactane kalabilir onemli olan ocakta cati montajina hazir hale getirmek stadi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çok kısa değilmi ? :alala:

O bolumler kavisli oldugu icin kirislerde alcaliyor 16 ila 19 sira arasinda degisecek eski aciga donuldukce 16 siraya kadar inecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

O bolumler kavisli oldugu icin kirislerde alcaliyor 16 ila 19 sira arasinda degisecek eski aciga donuldukce 16 siraya kadar inecek

İnanolmaz şekilsiz birşey olacak. Sebebi neydi bilmiyorum ama zaten herhangi bir işimizin standart olduğu görülmüş şey değil ki, ne bekliyoruz.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

İnanolmaz şekilsiz birşey olacak. Sebebi neydi bilmiyorum ama zaten herhangi bir işimizin standart olduğu görülmüş şey değil ki, ne bekliyoruz.

Hocam sebebi anıtlar kurulu izin vermiyor kuleleri geçmemesi gerekiyormuş.Bende bu kadar kısa olacağını tahmin etmiyordum ama.

Etiketler: