Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8313699 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

@tayfun güncelleyecek misin satışları ?
biraz satılsın diye öğleni bekliyorum,bütün blokları güncelleyeceğim.kapsamlı olacak yani :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Yakup

biraz satılsın diye öğleni bekliyorum,bütün blokları güncelleyeceğim.kapsamlı olacak yani :)

merakla bekliyorum şimdiden eline gözlerine sağlık.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı tayfun

merakla bekliyorum şimdiden eline gözlerine sağlık.
vallahi bende hevesle bekliyorum.

Çevrimdışı ahmet türken

Uefa kralları gereği o bölgede sadece futbolcu ismi yazabilir

teşekkürer

Çevrimdışı tayfun

2.kat locanın prekastlarını taktılar galiba yeni açık tarafına.

Çevrimdışı Efe

Yeni açıkta kalıpcılar calisiyor demir ormede baslar biten kaliplarda :) prekastcilarda loca tarafinda calisiyor yanlis gormuyorsam
Şampiyon Beşiktaş JK

Yeni açıkta kalıpcılar calisiyor demir ormede baslar biten kaliplarda :) prekastcilarda loca tarafinda calisiyor yanlis gormuyorsam

Çiçekler neden yavasladı işcileri henuz gelmedimi? 2 hafta önce arı gibiydiler eski açıkda limdi tek tuk çalışan var..  Sadece kolanlar kalıplanıp betonlanıyor .. Eski açık numarları birleşiminde çalışma durdu mesela

Çevrimdışı attila_metu

Çiçekler neden yavasladı işcileri henuz gelmedimi? 2 hafta önce arı gibiydiler eski açıkda limdi tek tuk çalışan var..  Sadece kolanlar kalıplanıp betonlanıyor .. Eski açık numarları birleşiminde çalışma durdu mesela

yok hocam durmadı.
dikkatli bakılırsa ön kısmında 3-4 kişi var.
kameranın açısında olmayan arka tarafta da çalışmalar var. arada sırada açıya giren işçilerden biliyorum.

Çevrimdışı ByGoLD

Merhaba Arkadaşlar,

Dün benim arkadaşımda kombine kart olmasına rağmen "tanımsız kart" uyarısı alarak turnikeden geçemedi. Akabinde polise söyleyerek kontrolsüz bir şekilde aldılar içeriye.

Bilginiz olsun sizinde.
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Besiktasarena.com a cok giris yaptığım tespit edilmiş işyerinden pc den girişi engellemisler: ) yakında telefonada el koyarlar: )

Çevrimdışı SDemirsoy

Besiktasarena.com a cok giris yaptığım tespit edilmiş işyerinden pc den girişi engellemisler: ) yakında telefonada el koyarlar: )
  :D :D protesto edelim kardeşim  :D

Çevrimdışı tayfun

kombine merkezini gören duyan bi ses versin hele,var mı bi hareket.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

:D :D protesto edelim kardeşim  :D

Vallaha kardeşim sinir oldum protesto edelim: ):))

Çevrimdışı Caner

Her ne kadar buraları takip etsekte, stadın gidişatını az buçuk bilsekte, mali durumlardan haberdar olsakta, güzel maçlar kazandığımız zaman içimdeki canavar çıkıyor "bitirin artık şu stadı ya yeter" diyesim geliyor.  :) Bu takım çünkü evinde oynamayı hak ediyor artık, umarım işler olabileceğinin en iyisi olur da en kötü şubatta falan oynanır, zor olsa da. Seneye kalmazsa çok güzel olur.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

İçler acısı olimpiyat hiç çekilmiyor gerçektende.  :s20:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Necmi

Günaydınlar.

Bende staddaydım ama buradan bir paylaşım olmadığı için buluşma ve beraber maç izleme zevkine erişemedik. kısmet diğer maçlara artık diyelim.
internet çekmiyordu orda birbirimizi birlikte gittiğimiz halde zor bulduk :bandit:
Ankaradan gelen bir gurubu bulabildik onlarda Dolmabahçeye gelmişlerdi buluşabildik ama stadda internet bağlantısı yoktu
telefonla ulaşmaya çalıştım biri yazsın diye ama telefon ful çekiyor görünürken bağlantı sağlayamadım :bandit:
Mustafayada ulaşamadık Aktar ismailede ulaşamadık bizede çok yakın oturuyormuş :D

Çevrimdışı Necmi

İçler acısı olimpiyat hiç çekilmiyor gerçektende.  :s20:
Yapacak bir şey yok bu senede katlanacağız sen birde kışı gör :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Kesin renklidir engelleyen :D

Çevrimdışı Necmi

Sadece seni göremedim galiba İsmail abi :) Necmi abi, Ekrem abi, Efe abi, Mabet, Samet Abi, Kerem abi, Onur abi, Geovani abi hepsi birlikte izliyorlardı imrendim valla  :iblush: Yukarıdan onları izledim bende :evillol:
sen bizi görmedinki biraz yukarımızda oturduğun halde :bandit: biz seni gördük :D

Çevrimdışı Anıl

sen bizi görmedinki biraz yukarımızda oturduğun halde :bandit: biz seni gördük :D
Bende size ulaşmaya çalıştım maçtan önce ama sizden birinin numarası yoktu bende, Samet abiyi aradım daha metrodayım dedi :D

Ben maçı obitaşçı arkadaşlarla izledim, maçtan çok stadı konuştuk ve siz değerli arkadaşları biraz olsun nasıl memnun edebiliriz diye konuştuk  :lol:

Çevrimdışı Necmi

iyi akşamlar,

geçen de sordum ama yanıt alamadım. rampa kısmı için bir çözüm bulundu mu? o kısım nasıl yapılacak?
ortaya sorma mentions kullan sorduğun soru sahibine gider böyle görünmüyor arada kaynıyor
büyük ihtimal rampadaki hafriyatı sahaya dökecekler o yüzden rampayla ilgili bir sıkıntı olmaz ihtiyaç duyulduğu
anda hızlı bir şekilde halledilir :ok:

Çevrimdışı Necmi

Ben maçı obitaşçı arkadaşlarla izledim, maçtan çok stadı konuştuk ve siz değerli arkadaşları biraz olsun nasıl memnun edebiliriz diye konuştuk  :lol:
Bütün gece gözlerim seni aradı daha doğrusu cevizli sucukları aradı :evillol: baktım yiyen kimsede göremedim izi takip edeyim :bandit:
@aktar_ismail

Etiketler: