Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8313504 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Evt bursaya dönüs icin deniz otobusundeyim stadin önünden gectim çalısmalar baslamis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Evt bursaya dönüs icin deniz otobusundeyim stadin önünden gectim çalısmalar baslamis
Sabah sabah ilk ışıkları Emekçilerimiz çalışmaya başlamış bende gidip yatam bari

Çevrimdışı ByGoLD

Günaydınnnnn bol emekçili günler olsun...
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı ozan062

stad hakkında capsız diyen varsa yonetime onceki sayfalardada bir arkadas soylemiş:)) agzınq kurekle vururum :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2014, 08:38:05 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yakup

Günaydınlar.

Bende staddaydım ama buradan bir paylaşım olmadığı için buluşma ve beraber maç izleme zevkine erişemedik. kısmet diğer maçlara artık diyelim.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı scape_bjk

Günaydın arkadaşlar, güzel bir maçtı ve taraftarımız gerçekten çok iyiydi fakat şu meşale yakma işini artık bıraksak iyi olacak.

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın arkadaşlar, güzel bir maçtı ve taraftarımız gerçekten çok iyiydi fakat şu meşale yakma işini artık bıraksak iyi olacak.
günaydın o meşaleler yüzünden çok üstüm başım saçım yandı benimde görüntüsü çok güzel ama hem cezası hemde kullanmayı bilmediği takdirde çevredekilere zararı oluyor çok adam yakıyor sönmeye yakın insanların içine atıyor

Gunaydın herkese

Şuan sahada kaç kişi çalışıyor acaba? Sanırım bu hafta sonu itibari ile tam kadro olunacak?

Eski açık numaralı birleşiminde kımse yok çiçekler numaralıyamı kaydı acaba

Çevrimdışı scape_bjk

günaydın o meşaleler yüzünden çok üstüm başım saçım yandı benimde görüntüsü çok güzel ama hem cezası hemde kullanmayı bilmediği takdirde çevredekilere zararı oluyor çok adam yakıyor sönmeye yakın insanların içine atıyor
Görüntü olarak güzel belki ama niye ceza yemek için elimizden geleni yapıyoruz ki... Gerçi taraftarımız dün bilinçliydi ve tepki gösterilince söndürüldü ama bence hiç gerek yok

Çevrimdışı ZEKI

saclar yandiysa kucuk esmer kız "abi bu saclarin neden boyle demeyecek" :D
Arkadaslar guney tarafinin ordan cikarsaniz, ve halakli istikametinden giderseniz cok cabuk gidebiliyorsunuz. Dun Yandex ile cok rahat donduk. Bu arada @AdemG dostumada tesekkurler. Bir dahaki sefere insallah Batı Alt olarak daha iyi organize olabiliriz.
Stadta prekastlar mi takiliyor

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Arkadaslar guney tarafinin ordan cikarsaniz, ve halakli istikametinden giderseniz cok cabuk gidebiliyorsunuz. Dun Yandex ile cok rahat donduk. Bu arada @AdemG dostumada tesekkurler. Bir dahaki sefere insallah Batı Alt olarak daha iyi organize olabiliriz.

Zeki Abi Oktay Abi'yi bulabildin mi ?

Çevrimdışı ZEKI

Zeki Abi Oktay Abi'yi bulabildin mi ?
Can aradi ama gurultuden konusamadilar, msg attik ama iletisime gecemedik. Bir dahaki sefere insallah  :biggrinking:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Can aradi ama gurultuden konusamadilar, msg attik ama iletisime gecemedik. Bir dahaki sefere insallah  :biggrinking:

Biz 10 dakika geç girdik valla olimpiyatta buluşma olayı çok zor olacak :)

Çevrimdışı Altuğ

Stad ve çevresinde maç günü irtibat kurup buluşmak epey zor olur. O yüzden mümkün mertebe maçtan önce gidecek kişiler bir topic açarak organize olabilirler.

Çevrimdışı ahmet türken

Bence dün akşamki seyirci 80.000 kişi olan gs maçındaki seyirciden daha etkiliydi. Sadece beşiktaş vardı.

Çevrimdışı ZEKI

Stad ve çevresinde maç günü irtibat kurup buluşmak epey zor olur. O yüzden mümkün mertebe maçtan önce gidecek kişiler bir topic açarak organize olabilirler.

İstersen mac oncesinde de cikisinda da bulusursun yeterki iste. Biz dun farkli tribunlerde olmamiza ragmen K kapisinda bulusalim dedik ve bulustuk. Yeterki isteyelim :D :D :biggrinking:

Çevrimdışı ahmet türken

uamrım şu passoligde yaşanan sıkıntılar bir an önce düzelirde daha rahat gireriz maça. passoligi kartlar okumadı. gidin tek kullanımlık kart alın diye sıraya girid insanlar. oyüzden maç başlarken stad daha boştu. insanlar erken gelmesine rağmen yinede geç girdiler.

Çevrimdışı SDemirsoy

abi o Mustafayı tanıyor artık burası benim bölgem diyor gidin burdan  :D

Çevrimdışı ahmet türken

arkadaşlar merak ettim bizim formaların sırtında beko ile sponsorluk anlaşması yapmışlardı. neden dün akşamki formaların sırtı boştu. bilen varmı???

Çevrimdışı Volkan Başaran

biz çok rahat girdik valla..

ancak rezil bir stadyuım var

rakibe etki sıfır..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Volkan Başaran

arkadaşlar merak ettim bizim formaların sırtında beko ile sponsorluk anlaşması yapmışlardı. neden dün akşamki formaların sırtı boştu. bilen varmı???

Uefa kralları gereği o bölgede sadece futbolcu ismi yazabilir
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı tayfun

:busted_cop: neeee 107. blokda sadece 12 koltuk,numaralı ortalarda 19+19 koltuk mu kalmış...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmett.67

Dünkü maçın bize mali getirisi ile umarım stad çalışmaları daha da hızlanır. Hele bir de  gruplara kalırsak roketleriz gibime geliyor...

Etiketler: