Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8314558 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaşlar bugün stad fotoğrafları paylasildi mi ??
maç dolayısıyla maça gitti herkez paylaşılmadı yani
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

iyi akşamlar,

geçen de sordum ama yanıt alamadım. rampa kısmı için bir çözüm bulundu mu? o kısım nasıl yapılacak?
görmemişlerdir hocam en son o bölüm yapılıcak diye biliyorum ben düzenlenip traşlanıcak daha
yarın hatırlatırız gerekli açıklamayı yaparlar önceki sayfalarda konuşulmuştu zaten
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

@aktar_ismail abi fotodaki kim tanıyamadık??yoksaaaaaaa :ebebe:
Yok yok o değil :) Mabet o sırada sen benim her gece efkarım şarkısı altında atkısıyla fotoğraf çektiriyordu :lol:

Çevrimdışı ilhan mansız

Onu bunu boşverin de Mustafa Pektemek neydi öyle ya. Formaya ismini yazdırmak farz oldu. Allah tüm takımı nazarlardan korusun. Hepsi çok iyi futbolcu olmayabilir ama hepsi çok iyi sporcular

Çevrimdışı Altuğ

Bu başlık altına yazdığınız maç ile alakalı mesajlar silinecektir. İlgili konuda devam ediniz.

Vodafone Arena 06.08.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.50
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Gokhan_1903

kapasite konusunu tartışmak bence gereksiz. 60000 kişilik stat yapılıp sezonun yarısında 30000 kişiye oynamaktansa 45000 kişilik stadı tercih ederim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Vodafone Arena 06.08.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.50
Ellerine sağlık

Çevrimdışı TØLGA

Yok yok o değil :) Mabet o sırada sen benim her gece efkarım şarkısı altında atkısıyla fotoğraf çektiriyordu :lol:
he tmm öylese :D oda esmer tenlide ondan sordum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Evt maçtan sonra anca kendime geldim stada devam edebiliriz ama yarin artik :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı bjk_mabet

maça gelen bizlere eşlik eden tüm dostlara arkadaşlara tanıdıklara ve tanımadıklara geldiğiniz için yüreğinizi ortaya koyduğunuz için böyle güzel bir gecede hep beraber olduğumuz için çok çok teşekkü ederim... :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ONUR KOLCU

deplasmanada gitsek bu kadar yorulurduk heralde :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Geovani

BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Geovani

maça gelen bizlere eşlik eden tüm dostlara arkadaşlara tanıdıklara ve tanımadıklara geldiğiniz için yüreğinizi ortaya koyduğunuz için böyle güzel bir gecede hep beraber olduğumuz için çok çok teşekkü ederim... :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

hiperaktif mabet :) tüm dostlarla güzel bi galibiyet gecesi yaşamak güzeldi  :D :ok:
onur babaya attırdı 3 tane  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hiperaktif mabet :) tüm dostlarla güzel bi galibiyet gecesi yaşamak güzeldi  :D :ok:

:) dedim abi. Bu kaleye yazar demba ba diye: )

Çevrimdışı bjk_mabet

heheeeh ne yapayım duramıyorum yerimde :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Geovani

heheeeh ne yapayım duramıyorum yerimde :)

sen durma mabed çim zaten :) hayırlısıyla yeni stadımızdada coşkuyu yaşamak nasip olur...gözler bozuk öbür kale flu :) Necmi abide benden ALLAHtan iki gol bu kaleye oldu

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı TØLGA

bu maçda daha iyi anladımki çok özlemişiz be bu stad biran önce bitmeli  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı testerekiriş

hayırlı sabahlar

demba ba inşaatta çalıssın 2 aya stad hazır  :D :D :D
Bu Asla Veda Değil !

Çevrimdışı ALI RIZA

Etiketler: