Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8314616 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı empisayn

Yukarda ki aktar ismail abinin resminden sonra, yeni stamizin kapasitesi az daha zamanimiz varken taraftar olarak tepkimizi koyalim derken bana karsi olanlar nerde acaba :d Ben dedim size dag basina bu kadar kisi gidiyorsa yeni ve merkezi stada taraftar hayli hayli gider !

Stadın kabası yarılandı belki geçti bile , zamanımız var derken neyi kastettiğini anlamadım :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı ALI RIZA

Stadın kabası yarılandı belki geçti bile , zamanımız var derken neyi kastettiğini anlamadım :D
Seyirci sayısını arttırmaya yönelik...!

Çevrimdışı empisayn

Seyirci sayısını arttırmaya yönelik...!

Hocam senin bu noktalama işaretlerin yüzünden her postta azar yiyormuş gibi hissediyorum :D . Seyirci sayısının kaç olduğu 3 aşağı 5 yukarı ne kadar artacağı , maksimum kaç olur hepsi tartışıldı ve bir sonuca ulaşıldı bu proje için , ek olarak bizim ne gibi bir yaptırımımız olabilir ben onu merak ediyorum ?

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

muhtemel rakiplerimiz kimlerdi arkadaşlar??

Arsenal,Porto,Bayer Levekusen,Napoli,Zenit

Çevrimdışı Haldun

dağ başındaki stadda 55 bin kişi vardı, demek ki büyük maçlarda baya taraftar olacak, sırf o yüzden bile stadın kapasitesinin en az 48 bin olması lazım eyvallah rize maçlarında erciyes maçlarında en fazla 30 bin taraftar olacak ama yarın birgün büyük bir  maçlarda 42 bin kapasite yetmeyecek 33 bin kişik stadı yıkıp sırf teknolojik ve loca fazla diye 42 bin kişilik stad yapmak büyük bir camia için yetersiz olur

Çevrimdışı mduru

beşiktaşın rakipleri niye sadece bu  takım halbuki elemede 9-10 maç oynandı o takımlar niye yok

Çevrimdışı mduru

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı asi_kartal

Stadin hafriyati baslerken soylemistim ve o zaman bi kac arkadas tepki gostermisti simdi ne demek istedigimi cok iyi anladilar umarim sizde ole :D
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı brci

yeni geldim ilgili konuya yönelmeden şunu demek istiyorum .. bize bu geceyi yaşatan herkese şükürler olsun !!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Hocam senin bu noktalama işaretlerin yüzünden her postta azar yiyormuş gibi hissediyorum :D . Seyirci sayısının kaç olduğu 3 aşağı 5 yukarı ne kadar artacağı , maksimum kaç olur hepsi tartışıldı ve bir sonuca ulaşıldı bu proje için , ek olarak bizim ne gibi bir yaptırımımız olabilir ben onu merak ediyorum ?
50 bin 55 bin arası artırırlır ama ona da anıtlar kurulu izin vermiyor İstanbulun Boğazın Süliyet(sizler)i bozuluyormuş suyun içine girince yeşillik görmek istiyorlarmış...! ondan en fazla o kadara izin verdiler ilerde değişebilir...!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı iyimserure

kapasitenin 48-50 binin üzerine çıkması ne şimdi ne de daha sonra mümkün değil, tribün sınırları gelmiş dayanmış yollara kadar, daha aşağı kazsan zemine yer kalmayacak. Aynı yerde stat yapmak istiyorsak 48000 kapasiteye ulaşılırsa öpüp başınıza koyacaksınız arkadaş! Yok taraftar olarak tepki gösterelim yok yönetim yetersiz₁ falan bırakın bunları artık  :s20:

Çevrimdışı matias

Ülke puan göre geliyor öyle sanırım

Hayır, diğerleri kendi ülkerinin şampiyonları olduğu için.

Statüye göre şampiyonlar şampiyonlarla eşleşiyor.

Kendi liginde şampiyon olamayanlar da şampiyon olamayan takımlarla eşleşiyorlar.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

dağ başındaki stadda 55 bin kişi vardı, demek ki büyük maçlarda baya taraftar olacak, sırf o yüzden bile stadın kapasitesinin en az 48 bin olması lazım eyvallah rize maçlarında erciyes maçlarında en fazla 30 bin taraftar olacak ama yarın birgün büyük bir  maçlarda 42 bin kapasite yetmeyecek 33 bin kişik stadı yıkıp sırf teknolojik ve loca fazla diye 42 bin kişilik stad yapmak büyük bir camia için yetersiz olur

Hadi biz bilmiyoruz Juventus'da bilmiyor,Chelsea'de bilmiyor,Manchester City'de bilmiyor bu takımların stadlarına bakın bakalım kaç kişilik daha bugün 50bin'i zar zor geçtik bizdeki yıldız sevdalısı başarıya odaklı taraftar olduğu sürece stadın kralını yap dolduramazsın 2 mağlubiyette boş tribünlere oynarız kaldı ki stad ne kadar büyürse atmosfer oluşturmak o kadar zor olur stadın resmi kapasitesi 42bin defalarca söylendi farklı rakamlar daha da konunun üstüne gitmeye gerek stad ideal.İnönüyü bile dolduramazken 60binlik stad istiyoruz.

Çevrimdışı SeMiHReX

beşiktaşın rakipleri niye sadece bu  takım halbuki elemede 9-10 maç oynandı o takımlar niye yok

Seri başı olan bu 5 takım ve bizimde arasında olduğumuz 5 takım liglerinde şampiyon olamayan,ülke puanlarının yüksek olması sonucu katılan takımlar.Diğerleri hepsi kendi liglerinde şampiyon olmuş takımlar örn:ludogorets bulgaristan şampiyonu,sparta prag çek cum. şampiyonu gibi
Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Ülke puanları yüksek olduğu için Zenit dışındakiler play-off'a seri başı olarak katılıyor.Bu turda elenirsek UEFA gruplarında ama seri başı oluyoruz diye biliyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

Hayır, diğerleri kendi ülkerinin şampiyonları olduğu için.

Statüye göre şampiyonlar şampiyonlarla eşleşiyor.

Kendi liginde şampiyon olamayanlar da şampiyon olamayan takımlarla eşleşiyorlar.
Kısacası seri başı olmadıgımız için...!

Çevrimdışı empisayn

50 bin 55 bin arası artırırlır ama ona da anıtlar kurulu izin vermiyor İstanbulun Boğazın Süliyet(sizler)i bozuluyormuş suyun içine girince yeşillik görmek istiyorlarmış...! ondan en fazla o kadara izin verdiler ilerde değişebilir...!

Bu projeye sadık kalınırsa en fazla 48-50 bin olur ilerde değiştirilecek bir operasyon yok maalesef , anıtlar kuruluna ben de kızıyorum da mevki olarak yapılacak en iyi şekilde inşa edildiğini düşünüyorum

Çevrimdışı Haldun

Hadi biz bilmiyoruz Juventus'da bilmiyor,Chelsea'de bilmiyor,Manchester City'de bilmiyor bu takımların stadlarına bakın bakalım kaç kişilik daha bugün 50bin'i zar zor geçtik bizdeki yıldız sevdalısı başarıya odaklı taraftar olduğu sürece stadın kralını yap dolduramazsın 2 mağlubiyette boş tribünlere oynarız kaldı ki stad ne kadar büyürse atmosfer oluşturmak o kadar zor olur stadın resmi kapasitesi 42bin defalarca söylendi farklı rakamlar daha da konunun üstüne gitmeye gerek stad ideal.İnönüyü bile dolduramazken 60binlik stad istiyoruz.
60 bin falan değil ama en azından bi 48 bin kişilik stad iyi olurdu eyvallah stad konforlu oluyor loca vip tribün daha fazla falan ama yıktıgımız stad 33 bin yaptıgımız stad 42 bin yarın birgün büyük maçlarda derbi maçlarında sıkıntı olacak kapasite çünkü yaklaşık bi 5-6 bin bilet sponsorlara gidecek güvenlik falan derken maximum 30 bin bilet satılacak, tabi şimsi sen eski inönününde kapasitesi öyle diyecen ama eski stada kapasitesenin çok çok üstünde kişi giriyordu büyük maçlarda son gençler maçında stadda 45 bin kişi vardı

Çevrimdışı onder23

Olimpiyat stadından beşiktaşa daha yeni gelebildim
Allah aşkına vodafone arenayı bir an önce bitirsinler
saat 6da beşiktaştan çıktım maça geç kaldım  :s20: :s20:

Çevrimdışı matias

Ülke puanları yüksek olduğu için Zenit dışındakiler play-off'a seri başı olarak katılıyor.Bu turda elenirsek UEFA gruplarında ama seri başı oluyoruz diye biliyorum.

Eğer Şampiyonlar ligi elemesinde elenirsek Uefa gruplarına 2. torbadan katılıyoruz. Muhtemel torbalar şu şekilde;

Çevrimdışı ogcet

iyi akşamlar,

geçen de sordum ama yanıt alamadım. rampa kısmı için bir çözüm bulundu mu? o kısım nasıl yapılacak?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Ağustos 2014, 00:59:53
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Arkadaşlar bugün stad fotoğrafları paylasildi mi ??

Etiketler: