Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315193 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Karabay

Malatya'lılar olarak Malatya stadı başlığında sohbet edelim işler karışmasın  :D
H.sonu malatyadatım bizde buluşup stadın projelerini tartışalım.  İstanbullulara nazire olsun :)

Çevrimdışı ercan

Gelemeyenler için dogu türbündeyim ilk yarı takım idare etti kontrollü oynuyoruz sonuçta tur lazım türbün süperdi :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı izorlu85

1 1 oldu yine karın ağrısı çektirecek bana Beşiktaşım  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı izorlu85

1 1 oldu yine karın ağrısı çektirecek bana Beşiktaşım  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

BABA kurtar biziiiiiiii  :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: 2 1 oldu

Çevrimdışı Sedat_BJK

Feyenord aldı BABA yı :D:D:D.. Allahına kurban olayım.. :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı empisayn

Aklına İnönüde Almeida'nın karşı karşıya pozisyonda atamadığı ve sonrasında fenere 2-4 yenildiğimiz maç kimlerin geldi acaba  :bandit:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı quentine83

feyenoord BABA lara geldi....valla dayanamadım yaptım bu espiriyi
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı melofaz

Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı EagleForce

Kaliteli futbolcu kendisini hemen belli ediyor. Bundan sonra da transferlerimiz boyle olur umarim. Mustafa'yi da cok bekledik ama nazar degmesin bu sene olacak gibi.  :hiho:

Çevrimdışı A.Ozkul

Yarın kombine ve formalara BABAlar gibi hücum  :busted_cop:

Çevrimdışı Deniz

Futbol Taraftarla oynanır,büyük maçlar büyük oyuncularla kazanılır ,En büyük BEŞİKTAŞ.İyi geceler
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TURKahvesi

Demba BA  :pray:

1-1 olduktan sonra telaş,panik herşey vardı bende

neyse ki Demba BA sahneye çıktı iyi ki almışız

çok şükür turu geçtik avrupa ligi cepte en azından

Beşiktaşlı futbolcuları yürekten kutluyorum

şimdi transfer bekliyoruz yönetimden

inşallah Demba BA gibi nokta transferler yapmaya devam ederiz

aklıma gelmişken şunu da belirteyim

olimpiyat stadını kim yapmışsa,kim izin vermişse Allah akıl fikir versin diyorum

stat tam bir skandal rezalet

saha zemini desen patates tarlası resmen

bu stada harcanan dünya kadar paraya yazık

resmen sokağa atılmış yazık günah yaa  :s20:

rüzgarda cabası öyle bir esiyor ki hani patates tarlası yetmezmiş gibi bir de rüzgarla boğuşuyorlar

inşallah bir gün taraftarların olmadığı bir anda boş iken obruk bir çukur açılır da kurtuluruz şu sevimsiz stattan  :evillol:
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2014, 22:54:58 dbay41 ]

Çevrimdışı Altuğ

Beşiktaş - Feyenord maçı ile ilgili konuşmalarımıza aşağıdaki konu üzerinden devam edelim lütfen.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=468.0
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2014, 22:56:53 Altuğ ]

Çevrimdışı quentine83

muhtemel rakiplerimiz kimlerdi arkadaşlar??
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

büyük oyuncu almak maliyetli odugu kadar getirisi olanda bir tercihtir.klübe hem kombine hem forma hem maç hemde tur ,dolayısıyla para ve imaj kazandırır.demek ki neymiş büyük takım büyük topçularla güzel...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Anıl

:lol:
Sadece seni göremedim galiba İsmail abi :) Necmi abi, Ekrem abi, Efe abi, Mabet, Samet Abi, Kerem abi, Onur abi, Geovani abi hepsi birlikte izliyorlardı imrendim valla  :iblush: Yukarıdan onları izledim bende :evillol:

Çevrimdışı asi_kartal

Yukarda ki aktar ismail abinin resminden sonra, yeni stamizin kapasitesi az daha zamanimiz varken taraftar olarak tepkimizi koyalim derken bana karsi olanlar nerde acaba :d Ben dedim size dag basina bu kadar kisi gidiyorsa yeni ve merkezi stada taraftar hayli hayli gider !
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Caner

Cuma günü İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yapılacak kurada seri başı olmayan Kartal; Arsenal, Zenit, Bayer Leverkusen, Porto ve Napoli’den biriyle karşılaşacak.

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı ALI RIZA

Etiketler: