Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8318821 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bir de yeni açıkta üst kat kirişlerini destekleyen orta kolonlar duruyor. Hatta büyük çelik parçalarla desteklendiler.
Oysa kapalıda bu kolonlar iptal edildi.
Sanki yeni açıkta iş daha sağlam tutuldu gibi?

Hocam onun sebebi testere kirişler öne doğru uzayacak,üst kat testere kiriş kapalıdaki balkonlarla eşit olacak o bakımdan sağlam olması bakımından çelik parçalar kullanılıyor diye biliyorum.

Çevrimiçi Necmi

Umarım dediğin gibidir abi.
bu kadar büyük maliyetli bir işte aksini düşünmek saçma olur ordaki betonun tek işlevi
çökmeyi engellemekti toprak kil deniz tarafına jet guart işlemi yapıldı zaten toprak tahlilleride yapılmıştır
deniz suyu gelse tahlilden çıkar ortaya bu güne kadar dediğin binlerce yıl gelmediyse önümüzdeki yüz yılda gelmez
sanırım ordaki tehlike yüzey suları çukurda kaldığımız için yüzey sularına maruz kalıyoruz onu da iyi bir drenaj sistemiyle
önlerler şu anki haliyle bile önlenmiş durumda ben sakıncalı bir durum olacağını sanmıyorum yağmur suları derseniz
onun zaten betonla bir ilgisi yok olsada olmasada aynı derece etki eder onun çözümü saha drenajı

Çevrimiçi Necmi

Bir de yeni açıkta üst kat kirişlerini destekleyen orta kolonlar duruyor. Hatta büyük çelik parçalarla desteklendiler.
Oysa kapalıda bu kolonlar iptal edildi.
Sanki yeni açıkta iş daha sağlam tutuldu gibi?
o kolonların olduğu hizada kapalıdada kolon var :D kolon içine gömülen demirler balkon uzantısını desteklemek için
kondu yeni açık 30 basamaklı devasa bir tribün ve bunun 6-7 basamağı balkon gibi aşağı sarkıyor daha sağlam olsun diye değil
daha zayıf olduğu için destek için o demirler kondu localardaki balkon uzantılarınada demir destek kondu

Çevrimdışı iyimserure

bayram dönüşü obitaş bomba gibi girdi işe, allah nazarlardan saklasın  :super:

Çevrimiçi Necmi

Necmi hocam peki bu durum sahayı ne derece etkiler ?

sanırım aralarında pek bir fark yoktur değilmi sence  :alala:
sahayı etkilemez tabi gelecekte çökme yapmazsa ama bunun önlemini almışlardır

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

bayram dönüşü obitaş bomba gibi girdi işe, allah nazarlardan saklasın  :super:

Evet arkada boş kalan kısıma iyi bir giriş yaptılar,grobeton vs. İnşallah katlanarak devam eder tempo.

Çevrimdışı TURKahvesi

sahayı etkilemez tabi gelecekte çökme yapmazsa ama bunun önlemini almışlardır

anladım

yalnız yinede ister istemez akla şu dünyanın çeşitli yerlerinde ansızın ortaya çıkan devasa çukurlar geliyor  :evillol:

nerden nereye getirdim mevzuyu  :ebebe:  :D

Çevrimiçi Necmi

anladım

yalnız yinede ister istemez akla şu dünyanın çeşitli yerlerinde ansızın ortaya çıkan devasa çukurlar geliyor  :evillol:

nerden nereye getirdim mevzuyu  :ebebe:  :D
onlara obruk deniyor yeraltı sularının aşındırmasından dolayı olan çöküntüler :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı axioma

İyi geceler herkese,

@bjk_mabet e sorum oalacak, bayramdan sonra işlerin hızlancağı söylemiştin henüz ramazandan önceki tempoda çalışma tutturulmadı sanırım (benim gördüüm kadarıyla). Ramazandan önceki tempoya nezaman ulaşırız.

Çevrimdışı bjk_mabet

İyi geceler herkese,

@bjk_mabet e sorum oalacak, bayramdan sonra işlerin hızlancağı söylemiştin henüz ramazandan önceki tempoda çalışma tutturulmadı sanırım (benim gördüüm kadarıyla). Ramazandan önceki tempoya nezaman ulaşırız.

bi anda tempolu çalışma başlamıyor ama şu an çalışan işci sayısı 300 geldi her gecen gün ekip ekip artıyor...
işcilerin çoğu dün geldi onlarında çalışmaya alışması bi kaç gün sürecektir elbette birde
4 tribündede çalışma var aynı zamanda saha içi drenaj ve dolgu işlemi başladı önümüzdeki günlerde dış kaplama başlayacak iç tarafta kapalının nerdeyse ytong duvar örme işi bitmek üzere eski acık tarafına gecilecek .elektirik ve mekanik işleri ekipler oluşturuldu projeler sonkez gözden geciriliyor...

yani aslında çok fazla ve yoğun bir çalışma var saha içersinde ama bunu kameralarla yada resimlerle aktarabilmek gercekten çok zor...
artık stad yavaşlamış gibi gelmeye başlayacak çünki kaba inşaat çoğu bitti yani akşam yatıp sabah kalktığımızda koca alan gro betonlanmış koca alana tabla atılmış şekilde göremediğimiz için yavaş gibi geliyor ama ince işler kablolar projeler aynı hızla devam ediyor...

kaba inşaat bittikten sonra ki aralık ocak gibi olur stad tamamen durmuş gibi gelicek sizlere ama içerilerde yoğun bir çalışma devam edicek...
aynı zamanda loca tasarımları malzeme secimleri gibi işlemler de biryandan devam ediyor...

Çevrimdışı Furkan Sarper

gece hareketliliğini özledim :)

eskiden hafriyat kamyonlarını sayardık,çok trafik olduğunda mutlu olurduk sonra kamyonların yerini mikserler aldı

ama şuan boş görmek üzüyor,betonlancak alan hazırlasınlar :)

Çevrimdışı Furkan Sarper

@bjk_mabet abi bir ara ince işçilik için (localar)katologdan resim paylaşırım diyordun varmı imkan :)

Çevrimdışı ALI RIZA

bi anda tempolu çalışma başlamıyor ama şu an çalışan işci sayısı 300 geldi her gecen gün ekip ekip artıyor...
işcilerin çoğu dün geldi onlarında çalışmaya alışması bi kaç gün sürecektir elbette birde
4 tribündede çalışma var aynı zamanda saha içi drenaj ve dolgu işlemi başladı önümüzdeki günlerde dış kaplama başlayacak iç tarafta kapalının nerdeyse ytong duvar örme işi bitmek üzere eski acık tarafına gecilecek .elektirik ve mekanik işleri ekipler oluşturuldu projeler sonkez gözden geciriliyor...

yani aslında çok fazla ve yoğun bir çalışma var saha içersinde ama bunu kameralarla yada resimlerle aktarabilmek gercekten çok zor...
artık stad yavaşlamış gibi gelmeye başlayacak çünki kaba inşaat çoğu bitti yani akşam yatıp sabah kalktığımızda koca alan gro betonlanmış koca alana tabla atılmış şekilde göremediğimiz için yavaş gibi geliyor ama ince işler kablolar projeler aynı hızla devam ediyor...

kaba inşaat bittikten sonra ki aralık ocak gibi olur stad tamamen durmuş gibi gelicek sizlere ama içerilerde yoğun bir çalışma devam edicek...
aynı zamanda loca tasarımları malzeme secimleri gibi işlemler de biryandan devam ediyor...
dedin süre zarfi 4 ayı mı bulacak acaba _? çatı montaj süresi ne zaman başlayacak _? kapalı bitti diyelim 10 güne kadar çatı için demir konsorsiyumlar yapılacak mı yoksa tüm kaba bitince mi olacak _?

Çevrimdışı Furkan Sarper

dedin süre zarfi 4 ayı mı bulacak acaba _? çatı montaj süresi ne zaman başlayacak _? kapalı bitti diyelim 10 güne kadar çatı için demir konsorsiyumlar yapılacak mı yoksa tüm kaba bitince mi olacak _?

ilk çatı malzemeleri eylül-ekim gibi gelicek demişti sanki mabet. biraz bekleriz gibi geliyor bana çatı için

Çevrimdışı TØLGA

Sende icerden ince isciliklerden daha fazla foto atarsin abi  :evillol: isler durmus demeyiz bizde :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi bir ara ince işçilik için (localar)katologdan resim paylaşırım diyordun varmı imkan :)

ilerliyen zamanda var  :tabe:

Çevrimdışı bjk_mabet

kaba bitince kapalıda demirleri konucak ve tüm kabanın bitmesi ile sadece çatı germe işlemine gecilecek...
4 ay kadar sürmeye bilir çatı işi...

Çevrimdışı Gokhan_1903

dünkü ve bu günkü mustafa'nın resimlerinde baretsiz çalışan emekçiler vardı allah korusun birinin başına birşey gelmeden uyarılsalar iyi olucak

Çevrimdışı ALI RIZA

kaba bitince kapalıda demirleri konucak ve tüm kabanın bitmesi ile sadece çatı germe işlemine gecilecek...
4 ay kadar sürmeye bilir çatı işi...
o zaman daha erken diye biliriz...!  :super: Gençler Mabet açıkladı çatı az sürecekmiş  :kop:
Ateşli topumuz olaydı :)

Çevrimdışı bjk_mabet

dünkü ve bu günkü mustafa'nın resimlerinde baretsiz çalışan emekçiler vardı allah korusun birinin başına birşey gelmeden uyarılsalar iyi olucak

hava çok sıcak olduğu için zaman zaman baretleri çıkartıp rahatlamalarına için veriliyor...

Çevrimdışı bjk_mabet

o zaman daha erken diye biliriz...!  :super: Gençler Mabet açıkladı çatı az sürecekmiş  :kop:
Ateşli topumuz olaydı :)

sürebilir dedim sürer demedim...kolpa basın bunuda basın  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :D :D :D :D :D

Etiketler: