Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320207 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

20 dk sonra 4-7-8. kategoriler güncellenecek.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

Stat yavaşlıktan vefat edecek  :s20: :s20: :s20:

Daha ekipler tam toplanamadi buyuk ihtimal bu haftada boyle gececek yapacak bisey yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Stat yavaşlıktan vefat edecek  :s20: :s20: :s20:
haftaya netleşir :D mabet pazartesiye kadar isci girislerinin olacağını söyledi önümüzdeki haftadan itibaren hızlanır umarım.

Çevrimdışı quentine83

valla bu hafta böyle ,öbür hafta şöyle ,seçimdi ,kurban bayramıydı.sonra yine ekiplerin toparlanmasıydı derken bide kış girer araya tam olur.ne bitmez çilemiz varmış...bide sayın başkan ağustosta stadımızda olacağız diyordu.ömrümde böyle ciddiyetsiz bir hedef belirleme görmedim.iki ay sonrada çıkıp diyor ki çatı uzun sürüyomuş biraz sarkacak.sanki o an öğrenmiş çatının uzun sürdüğünü...neyse biraz dolmuştum .iyi geldi...k.bakmayın...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Anıl

E-bilete karşı olup kombine almayan arkadaşları formadan sadece 30 lira fazla olan basketbol kombinesi almaya davet ediyorum  :tabe:
Basketbol kombinelerine nereden ulaşabiliyoruz :ssss:

Çevrimdışı Anıl

Artık Yeni Açıkta da grobeton atılmayan yer kalmamış. 1-2 hafta içinde temel atılmayan tek yer araç girişinin olduğu bölüm kalacak. Artık ondan sonra hep dikine büyüme :ok:

Çevrimdışı tayfun

20 dk sonra 4-7-8. kategoriler güncellenecek.
iş nedeniyle yapamadım,geceye artık.böylece tüm günün satışını da görmüş olucaz.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

haftaya pazartesiden itibaren rutine girer

Çevrimdışı frkndgnr

Kaybedince tekrar kazanamayacağımız tek şey var, oda zaman... Biz sürekli zaman kaybediyoruz.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2014, 19:01:33 frkndgnr ]

Çevrimiçi Necmi

Kaybedince tekrar kazanamayacağımız tek şey var, oda zaman... Biz sürekli zaman kaybediyoruz.
Neden acelenmi var hadi biz acele etsek neyse :bandit: önünde o stadın tadını çıkaracak bir ömür var
yapımını görüyorsun bir gün eskidiğinide göreceksin :D ne kadar geç biterse o kadar geç eskir :tabe:

Çevrimdışı yigitcan1903

Neden acelenmi var hadi biz acele etsek neyse :bandit: önünde o stadın tadını çıkaracak bir ömür var
yapımını görüyorsun bir gün eskidiğinide göreceksin :D ne kadar geç biterse o kadar geç eskir :tabe:

Ne kadar geç biterse biz de o kadar çok eskiyecez bu gidişle Necmi abi
Stat bitsin olimpiyatı dinamitlicem

Çevrimiçi Kartal Ç

şu seçim öncesi orda burda bize verileceği söylenen ama verilmeyen yeni açık arkasındaki üçgen arsayı şuan hangi belediye kullanıyor? ve ne olarak kullanıyor? sanırsın belediye hizmeti oradan verilmezse istanbulun tüm altyapısı çökecek.

Çevrimdışı ogcet

selamlar

bir hafta- on gündür takip edemedim. bu araç giriş çıkışının olduğu bölüm nasıl yapılacak? çözüm bulundu mu oraya?

Çevrimdışı frkndgnr

Haklısın abi ama insan cabucak yükselsin istiyor :) çiçeklerin eski hızını hatırladıkça da, şuan stad durmuş gibi geliyor insana :s20:

Çevrimdışı Sedat_BJK

yeniinonustadi twitter hesabından alıntıdır

Kapali ust 4. Kirisin yanina prekast mi dosenmis?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

Ne kadar geç biterse biz de o kadar çok eskiyecez bu gidişle Necmi abi
Stat bitsin olimpiyatı dinamitlicem

işte olimpiyat sayesinde stadımızın değerini anlarız. :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Kapali ust 4. Kirisin yanina prekast mi dosenmis?
Evet kısa prekast 2 sıra dünkü mustafanın resimlerde görünüyordu sen farketmedin sanırım :)

Çevrimdışı yigitcan1903

işte olimpiyat sayesinde stadımızın değerini anlarız. :evillol:
Arada vefat etmezsek inşallah zatürreden falan  :D
Bir gün o stadı yıkarlarsa düğmeye Beşiktaş taraftarının basması lazım

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı frkndgnr

Eskiaçık üstte testere kirişleri ne zaman görmeye başlarız ve kapalıdaki gibi bir yavaşlık eski açıktada söz konusu olur mu? @bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

stadtaki işçi grubu organize olana kadar bunlar olacak büyütmeyin bu kadar her inşaata olan şeyler her zaman hızlı gitmez stad gelecek sezon açılacak o yüzden zamanımız var kaba inşaat bittimi diğer işler için önümüzde zaman olacak yaklaşık 7 ay gibi gayet yeterli inşaatın ve forumun tadını çıkarın sinirlenmeyin :sombrero:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: