Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320738 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Arkadaslar ne yazik ki isim geregi cok vaktim olmuyor forumda vakit gecirmek icin. yasim 45 ve bu hayatimdaki ilk forum mesajim olacak, zaten bu mesaji atmak icin kayit oldum, yoksa dedigim gibi gunde cok kisa surelerde bakabiliyorum ve baktigim tek baslik burasi.

oncelikle kisisel olarak icinizde kimseyi tanimam, boyle bir forum actiginiz icin, bizleri bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim. giyabinizda cogunuzu taniyorum artik. yalniz ustteki arkadasin da dedigi gibi, statta ne olmus ne bitmis diye mesaide, toplantida ve bilimum dar zamanda bir bakip cikmaya calisiyorum ama son zamanlarda iyiden iyiye sohbet basligina donmeye basladi. kisisel sohbetler, sakalar, vs icin diger basliklar kullanilsin lutfen. yani sayfalarca yazi okuyup statla ilgili bir iki ufak bilgi ogrenir oldum. bir de smiley kullanimina daha fazla dikkat edilmeli bana kalirsa. yani koca bir post alinti yapilmis, altinda yalnizca  :) tarzi bir smiley olunca bosa kalabalik oluyor. cevap yerine yalnizca smiley iceren boyle postlardan da mumkun oldugunca kacinirsak her sey daha guzel olacak. hepinize sevgiler.

Çevrimiçi Necmi

Wow, Dh derken burada olmak mutluluk verici ancak (diğer yerlerde bazı adaletsiz tavırları kabul etmekle birlikte) maalesef eski forumlarda daha kolay bilgi alıyordum. Şimdi sayfalarca konu başlığı ile alakasız yazı okuyabiliyorum. Özgür ve sansürsüz bir forum sanırım konuyla alakasız şeylerin paylaşıldığı bir forum değil... Stadımız Beşiktaş ve Beşiktaşlılar için bir umut. Benim gibi uzakta olan Beşiktaşlılar için en iyi bilgi kaynağı forumumuz. Eleştirim kişisel değildir. Hepinize saygılarımı sunarım değerli kardeşlerim.
Barış hocam daha oturmadığı için arkadaşlar tabi bizde konu dışı konuşabiliyoruz birde bu site açıldğından beri
inşaatta konuşacak bilgi kalmadı işler rölanti gidiyor o yüzden fazla bir bilgi paylaşımı olmuyor buda konuların sapmasına
sebep oluyor burdaki arkadaşlar bir senedir hep tek sayfa forumlarda konuştuğu için burda diğer sayfaları kullanma alışkanlığı
kazanamadı buranın bir konu başlığı değilde gerçek bir Beşiktaş forumu olduğunu farkettiklerinde her konuyu başlığında konuşmanın
önemini anlayacaklar diğer yerlerde konu dışı yazılınca mesaj siliniyor ve uzaklaştırma alıyorlar bizim burda bu yöntemi kullanmamız
yakışık almaz bunun yerine arkadaşların bu konuda hassas davranıp kendi oto kontrollarını sağlaması daha güzel olur. Buda tabiki
biraz zaman alıyor

Çevrimdışı ACAB1903

Bu eleştirim birkaç günlük bir gözlemin sonucu değil. Esneklik de elbette olacaktır ancak 1. sayfasından beri sürekli okuduğum forum sayfalarında dikkatimi çeken bu oldu. Bu eleştirimin içinde "son baktığımdan sonra sayfalarca yazılmış, sanırım stadyumda çok gelişme oldu" düşüncesi ve ardından yaşadığım hayal kırıklığı da etkili sanırım. Ben de hepiniz gibi stadımız hemen bitsin istiyorum ve sanki sayfa sayısı arttıkça stadyum çok ilerlemiş gibi geliyor. Cevabın için teşekkür ederim. 
stad ile ilgili hergün onlarca gelişme olmuyor maalesef. Bu nedenle konu dışına sık sık çıkılıyor istemeden..

Stada giden varmı arkadaşlar bilet almaya vs nasıl yogunluk varmı dun 24.5 toplam 30 bini gecermi bugun

Çevrimiçi Necmi

Arkadaslar ne yazik ki isim geregi cok vaktim olmuyor forumda vakit gecirmek icin. yasim 45 ve bu hayatimdaki ilk forum mesajim olacak, zaten bu mesaji atmak icin kayit oldum, yoksa dedigim gibi gunde cok kisa surelerde bakabiliyorum ve baktigim tek baslik burasi.

oncelikle kisisel olarak icinizde kimseyi tanimam, boyle bir forum actiginiz icin, bizleri bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim. giyabinizda cogunuzu taniyorum artik. yalniz ustteki arkadasin da dedigi gibi, statta ne olmus ne bitmis diye mesaide, toplantida ve bilimum dar zamanda bir bakip cikmaya calisiyorum ama son zamanlarda iyiden iyiye sohbet basligina donmeye basladi. kisisel sohbetler, sakalar, vs icin diger basliklar kullanilsin lutfen. yani sayfalarca yazi okuyup statla ilgili bir iki ufak bilgi ogrenir oldum. bir de smiley kullanimina daha fazla dikkat edilmeli bana kalirsa. yani koca bir post alinti yapilmis, altinda yalnizca  :) tarzi bir smiley olunca bosa kalabalik oluyor. cevap yerine yalnizca smiley iceren boyle postlardan da mumkun oldugunca kacinirsak her sey daha guzel olacak. hepinize sevgiler.
Haklısınız zaten o sorunu çözebilmek için stadla ilgili gelişmelerin yazıldığı buraya sadece mabetin yazdığı bir sayfa oluşturduk
resim takip eden arkadaşlar içinde her resmin ayrı ayrı arşivlendiği sayfalar düzenledik burda insanların birbirini tanıdıkça oluşan samimi sohbet
havasını bozmadan sadece stad takip eden arkadaşlarıda mağdur etmeyelim diye böyle bir çözüm bulduk şu 1,5 aydır gelişme olmadığı için
stad sayfasınada mesaj düşmüyor doğal olarak ama aktif çalışma başladığında sizin gibi takipçiler için bahsettiğim sayfalarda stadı takip edebilmek daha kolay olacaktır

Çevrimdışı Emre.Guler

Maç konusundan biraz uzaklaşıp asıl konumuza dönersek beni rahatsız eden bir konudan bahsetmek istiyorum.

Olimpiyat stadının tribün basamaklarının alttan görüntüsü çok kötü bir görüntü oluşturuyor baştan savma yapılmış bir stad gibi duruyor o basamaklar.

Şimdi vodafone arenanın dış cephesininde kapalı olmadığını düşünürsek. Stad dışındaki kolonlar bu kirli ve çirkin görüntünün oluşmasını ne kadar önleyebilir sizce? evet render görüntülerinde üstten bakınca stadımız çok güzel görünüyorda peki gerçek boyutlarında stadın yanından geçincede aynı havayı verecekmi sizce?

Çevrimdışı Barış Hoca

Barış hocam daha oturmadığı için arkadaşlar tabi bizde konu dışı konuşabiliyoruz birde bu site açıldğından beri
inşaatta konuşacak bilgi kalmadı işler rölanti gidiyor o yüzden fazla bir bilgi paylaşımı olmuyor buda konuların sapmasına
sebep oluyor burdaki arkadaşlar bir senedir hep tek sayfa forumlarda konuştuğu için burda diğer sayfaları kullanma alışkanlığı
kazanamadı buranın bir konu başlığı değilde gerçek bir Beşiktaş forumu olduğunu farkettiklerinde her konuyu başlığında konuşmanın
önemini anlayacaklar diğer yerlerde konu dışı yazılınca mesaj siliniyor ve uzaklaştırma alıyorlar bizim burda bu yöntemi kullanmamız
yakışık almaz bunun yerine arkadaşların bu konuda hassas davranıp kendi oto kontrollarını sağlaması daha güzel olur. Buda tabiki
biraz zaman alıyor

Bu forumun stadyum bittikten sonra da yaşaması için benim dediğimin etkili olacağını düşündüğüm için bunu belirttim. Yüz yüze tanışmadık ancak gıyaben tanıdığım insanlar oldunuz. Konu dışı bazı yazışmaları da okuması güzel oluyor ancak konudan sapıldığı gibi birebir sohbet ya da atışmalar da oluyor. Ben mesajımda belirttiğim forumlardan beri siz dostları takip ediyorum. Kaliteli sohbetiniz ve bilgi verirken kullandığınız üslubunuz bir çok insanı da buraya topladı. Ancak yine de stadyum başlığının çorba olması hoş olmuyor. Eleştirim ile ilgili son mesajım budur. Umarım stadımızda sizlerle maç izleme keyfini bir gün yaşarım. İyi günler
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı tayfunyasar

Bu forumun değerini bilelim suan camia içinde bu kadar birleştirici ve samimi ortam yok. Abilerim kardeşlerime çok teşekkür ediyorum bu sebeple. Eleştiri yapan herkesi de kutluyorum birbirimizi kırmadan durumlarını açıklayarak insanın kendi kendisini kontrol etmesine sevk edeceklerini düşünüyorum. Maça gelmeye çalışacağım. Keşke herkes doğuda olabilse de hep beraber izleyebilseydik. Artık başka zamana.

Bulut seven varsa canlı yayını arada bulutlari izlemek için kullaniyorum, tavsiye ederim.  :ok:
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimiçi Necmi

Bu forumun stadyum bittikten sonra da yaşaması için benim dediğimin etkili olacağını düşündüğüm için bunu belirttim. Yüz yüze tanışmadık ancak gıyaben tanıdığım insanlar oldunuz. Konu dışı bazı yazışmaları da okuması güzel oluyor ancak konudan sapıldığı gibi birebir sohbet ya da atışmalar da oluyor. Ben mesajımda belirttiğim forumlardan beri siz dostları takip ediyorum. Kaliteli sohbetiniz ve bilgi verirken kullandığınız üslubunuz bir çok insanı da buraya topladı. Ancak yine de stadyum başlığının çorba olması hoş olmuyor. Eleştirim ile ilgili son mesajım budur. Umarım stadımızda sizlerle maç izleme keyfini bir gün yaşarım. İyi günler
dediğim gibi yerden göğe haklısınız bazen ben bile sorulan soruları göremiyorum sohbetlerin arasında kayboluyor
sonra arkadaşlarda sorularına cevap vermediğimiz için kırılıyorlar sohbet bir kenara ikili tartışmalar çok rahatsız ediyor
zaten artık bu tür tartışmalara müsade etmeme kararı aldık tartışabilirler tabiki ama ilgili konusunda ilgili konu yoksa muhabbet cafede
öte yandan bazen sohbet koyulaşıyor sayfalar doluyor bunlarıda arkadaşların müsadesiyle temizleyebiliriz sonrasında
ama kimseyede saygısızlık edip sormadan mesajını silmek istemiyoruz

Çevrimdışı ALI RIZA

inşaatta ne gibi çalışma olacak acaba işçilerimiz geldimi acaba_?

Çevrimdışı mehmetthedum

Bu başlığın adını "genel sohbet" olarak değiştirmek,
Stadyum bölümüne " merak ettikleriniz "  alt bölümü açmak belki bu sorunu çözebilir,

Stadla ilgili bir sorusu olan,isterse soru soracağı kişiyi mention da ederek merak ettikleriniz bölümü altında bir başlık açarak sorar ve cevabını alır ve o soruyla ilgili konu detaylanarak o başlıkta ilerlerse,  sanki bu başlık biraz daha rahatlayabilir ve sohbet havasını bozmaya gerek kalmayabilir.

Mesela çatı nasil olacak diye 10 sayfada bir tartışmak yerine, orada başlık açılıp sorulabilir ve hatta daha önce açılan başlığı görüp yeni soru sormaz. Veya yukarıdaki abimiz gibi sohbete dalmadan ilgili olduğu konuya bi bakıp çıkar.

Yoksa hakikaten üye sayısınin ve tanışıklığin da artmasıyla, avrupa maçları, transferler gibi güncel meselelerle beraber bu başlık tam sohbet başlığı oldu. Bu başlığı değiştirip stada yönlendirmektense, stad konularını başka başlıklara hafiften göndermek daha işlevsel olabilir.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Necmi

Bu başlığın adını "genel sohbet" olarak değiştirmek,
Stadyum bölümüne " merak ettikleriniz "  alt bölümü açmak belki bu sorunu çözebilir,

Stadla ilgili bir sorusu olan,isterse soru soracağı kişiyi mention da ederek merak ettikleriniz bölümü altında bir başlık açarak sorar ve cevabını alır ve o soruyla ilgili konu detaylanarak o başlıkta ilerlerse,  sanki bu başlık biraz daha rahatlayabilir ve sohbet havasını bozmaya gerek kalmayabilir.

Mesela çatı nasil olacak diye 10 sayfada bir tartışmak yerine, orada başlık açılıp sorulabilir ve hatta daha önce açılan başlığı görüp yeni soru sormaz. Veya yukarıdaki abimiz gibi sohbete dalmadan ilgili olduğu konuya bi bakıp çıkar.

Yoksa hakikaten üye sayısınin ve tanışıklığin da artmasıyla, avrupa maçları, transferler gibi güncel meselelerle beraber bu başlık tam sohbet başlığı oldu. Bu başlığı değiştirip stada yönlendirmektense, stad konularını başka başlıklara hafiften göndermek daha işlevsel olabilir.
gene karışıklığı çözmez onunyerine konu kendi başlığında konuşulmalı buda olmaya başladı zaten
stad başlığı olduğu için burda onun üzerinde konuşuluyor ama işin aslı burda konuşulan transfer ve maçlar
bu konuyla ilgili başlıkların gelişmesinide engelliyor burasını sohbet başlığı yaparsak bu sefer o konularda duruyor
buranın forum havasını kazanması için her konu başlığının aktif olması gerekir

dediğim gibi yerden göğe haklısınız bazen ben bile sorulan soruları göremiyorum sohbetlerin arasında kayboluyor
sonra arkadaşlarda sorularına cevap vermediğimiz için kırılıyorlar sohbet bir kenara ikili tartışmalar çok rahatsız ediyor
zaten artık bu tür tartışmalara müsade etmeme kararı aldık tartışabilirler tabiki ama ilgili konusunda ilgili konu yoksa muhabbet cafede
öte yandan bazen sohbet koyulaşıyor sayfalar doluyor bunlarıda arkadaşların müsadesiyle temizleyebiliriz sonrasında
ama kimseyede saygısızlık edip sormadan mesajını silmek istemiyoruz

tesekkur ederim yanitiniz icin. firsat buldukca yazmak isterim bundan sonrasi icin ama sizden daha fazla bir sey bilmedigim icin konu hakkinda mecburen okumakla yetiniyorum. kolay gelsin arkadaslar.

Çevrimdışı KAP

Javascript kodlu ChatBox bölümü açılabilir ayrı bir başlık gibi değil forumun girişinde üst kısımda sabit şekilde. Millet normal sohbetini orada çevirebilir, birkaç forum sitesinde bu şekilde uygulamayı görmüştüm .
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Akcatas45

SON DAKİKA | METİN ALBAYRAK: Şu dakika itibariyle, Kombine hariç satılan bilet sayısı 26 bin.(NtvSpor) Ahh keşke istanbulda otursaydım :(

Çevrimdışı Hakan Bilgin

SON DAKİKA | METİN ALBAYRAK: Şu dakika itibariyle, Kombine hariç satılan bilet sayısı 26 bin.(NtvSpor) Ahh keşke istanbulda otursaydım :(
son iki günde kıpırdanma var
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Akcatas45

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Kartal Ç

Maç konusundan biraz uzaklaşıp asıl konumuza dönersek beni rahatsız eden bir konudan bahsetmek istiyorum.

Olimpiyat stadının tribün basamaklarının alttan görüntüsü çok kötü bir görüntü oluşturuyor baştan savma yapılmış bir stad gibi duruyor o basamaklar.

Şimdi vodafone arenanın dış cephesininde kapalı olmadığını düşünürsek. Stad dışındaki kolonlar bu kirli ve çirkin görüntünün oluşmasını ne kadar önleyebilir sizce? evet render görüntülerinde üstten bakınca stadımız çok güzel görünüyorda peki gerçek boyutlarında stadın yanından geçincede aynı havayı verecekmi sizce?

Hocam çok doğru bir noktaya parmak bastın ben de bu konuyu merak ediyorum. proje resimlerinde beyaz renkte basamak basamak gözüküyor ama proje kesitlerine bakınca tırtıklı değil düz gözüküyor. belki kaplama yaparlar.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2014, 15:48:04 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Haldun

en az 50 bin kişi olacak şehir dışından gelenler gruplar bu gece yola çıkıyor hiçbiri bilet almadı üstelik yarın stadda uzun bilet kuyrukları olacak

Çevrimdışı iyimserure

haber1903.com'a merak için bile tıklamayalım, tıklayanları uyaralım.

Çevrimdışı ikay yusuf

stadta tempocok dusuk..hep boyle mi devam edecek/? :s20:
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı ACAB1903

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yeni açık tarafınada fıskırtıcı gelmş  :bandit:

Çevrimdışı CanEmre

canlı yayını izleyemeyenler için an itibariyle inşaatın durumu...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Etiketler: