Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8321890 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

:poops: şantiye ne alemde daha tam kapasite olamadı galiba

280 kişi vardı bugun sahada hergün yeni girişler yeni ekipler geliyor bu haftasonuna kadar tam kapasiteye çıkar sanırım..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

280 kişi vardı bugun sahada hergün yeni girişler yeni ekipler geliyor bu haftasonuna kadar tam kapasiteye çıkar sanırım..
evet anca pazartesi gibi olur kapasite yükselmesi ondan sonrada artarak devam eder kalıpcılar devreye girmedikçe
iş görünmüyor :D sende biraz dinlen bence yarında senin için yorucu olacaktır, vücut bir noktaya kadar dayanır.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı frkndgnr

Çevrimdışı tayfun

Günaydın, yayında sorun mu var gene  :s20:
şu an çalışıyor
cümleten günaydın.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ByGoLD

Günaydınlar..bol biletli bol kombineli satışlar olsun.. :)
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı Efe

Evt gune basladik bi kameradan bakalim ne alemde iseler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı LifesGood®

Çevrimdışı yigitcan1903

Taraftara sallanıyordu,forma satışı 60 bini aşmış
Ağızları büzmeye yeter mi meçhul!

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Efe

Taraftara sallanıyordu,forma satışı 60 bini aşmış
Ağızları büzmeye yeter mi meçhul!

Ağızları buzmek is degilki zaten olması gereken bu bence hala az satisa cikar cikmaz 100 bini devitmemiz lazim biz beşiktaşız 10 bin kombine 100 bin forma komik kalıyor 500 bin formayı bu sene bulursak taraftar kendine duseni yapar kombinede en az 20 bini bulmali bu sezon
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

xuz

• Ziyaretçi

IOS'de yine canlı yayın çalışmıyor  :s20:

Çevrimdışı Efe

Fışkırtıcı geldi bakalim nereye gidecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

eski açıktaki kolonlarda kalıplanmaya başladı. Benim en merak ettiğim acaba kapalı gibi üst katlar eski açıktada aylar sürecek mi..

Çevrimdışı yigitcan1903

Geçen yıl sattığımız forma sayısı 225 bin
F.bahçe şampiyon oldu,365 bin
Abartılı sayılarla yapılan algı operasyonlarına itibar etmeyin

Çevrimdışı Yakup

KONU DIŞI

Borsayla ilgilenenlere http://finans.mynet.com/borsa/hisseler/bjkas-besiktas-futbol-yat bu aralar atağa geçeceği konuşuluyordu. Bir ekonomi uzman yardımcısı  :D diyebileceğim abi kesinlikle al demişti. o zaman 2,11 civarıydı şuan 2,43 yani basit deyimle 2110 tl 4 iş gününde 2430 tl 320 tl kar. Kesinlikle buradan kulübünde karının olacağını düşünerek hem taraftarı hem kendisi kazanan bu aralar sürekli karda tutan şirketiz aynı zamanda. Aldığım bilgi 2,80 bandını bulur yönünde yani almak isteyen varsa alabilir.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2014, 11:48:51 ZEKI ]
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Fışkırtıcı geldi bakalim nereye gidecek

tabiki yeni açığa gelmiştir  :lol:

Çevrimdışı attila_metu

Arkadaşlar selam,

Passolig.com.tr ye üye oldum.
Üyeliğim onaylandı. Ancak kartım henüz elimde değil.
passo.com.tr ye de üye oldum ve ptt atm sinden passolig kartıma kimlik numaram ile 900 tl yatırdım.
Az önce passo.com.tr den kombine almak istediğimde beni kredi kartı ile ödeme yapmaya zorladı ancak ben yüklediğim 900 tl ile almak istiyorum.
Yardımcı olabilecek kimse var mı?

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaşlar selam,

passo.com.tr ye de üye oldum ve ptt atm sinden passolig kartıma kimlik numaram ile 900 tl yatırdım.
Az önce passo.com.tr den kombine almak istediğimde beni kredi kartı ile ödeme yapmaya zorladı ancak ben yüklediğim 900 tl ile almak istiyorum.
müşteri hizmetlerine bir danış abi kart numaran vs onları öğren ama kredi kartsız sistemden alınıyor mu bilemem :alala:

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar selam,

burayı takip etmedinmi nakit alım yapamıyorsun illaki kredi kartı olmak zorunda öyle bir saçmalık var
yatırdığın parayı almakta bayağı zahmetli seçeneğin yok ya kredi kartıyla alacaksın yada Beşiktaşa gideceksin :tabe:

Etiketler: