Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8322239 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

buralardayım abi  :D 5.30 6 gibi çıkıcam ben zaten işten ararım seni abi orada :)
tamam görüşürüz :ok:

Çevrimdışı Salih A.

:D kışın soğuk aylarında bilet alıp batıya kaçabiliriz belli olmaz :bandit:
yok abi doğuda kal orada da sıcak yerler var :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

Nerede olduğunuzu yazarsınız Necmi abi, ben 7 falan gibi geleceğim :ok:
şu an kestiremiyorum oraya vardığımızda foruma mesaj atarız yerimizi belirten :ok:

Çevrimdışı Salih A.

şu an kestiremiyorum oraya vardığımızda foruma mesaj atarız yerimizi belirten :ok:

abi zulimpiyatta net çekmiyor ona göre önlem al

Çevrimiçi Necmi

yok abi doğuda kal orada da sıcak yerler var :)
sen batının konforunu bilmiyorsun gerçi insan içerde ısınırken biraz vicdan yapıyor ama :D

Çevrimdışı Efe

karambole giriyosun zaten gs maçında nereye gideceğimi şaşırmıştım sote bi yer buluruz köftecilere yakın necmi abi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

sen batının konforunu bilmiyorsun gerçi insan içerde ısınırken biraz vicdan yapıyor ama :D
abi 1903 te konforludur be o kadar deme bence :)

Çevrimiçi Necmi

yoo bir şekilde bağlantı kurabiliyoruz o kadar insanız biri çeker herhalde
en kötü gelmeyenlerden birine telefonla ulaşır mesaj attırırız :D

Çevrimdışı Efe

doğru orda foto yükleyememiştim internet çekmiyor  :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Salih A.

doğru orda foto yükleyememiştim internet çekmiyor  :alala:
hele maç saati yaklaştı ise imkanı yok girmenin nete vodafoneye sordum özellikle bizim stadda nasıl olacak diye oraya önlem alacaklarını söylemişlerdi

Çevrimdışı Salih A.

:poops: bizim stadımızda her yer batı :D
kışın plastik koltukta oturup bir anadolu takımı ile maç yaparken ve biz 5.0 öndeyken bunu hatırlatırım sana :)

Çevrimdışı Efe

hele maç saati yaklaştı ise imkanı yok girmenin nete vodafoneye sordum özellikle bizim stadda nasıl olacak diye oraya önlem alacaklarını söylemişlerdi

vodafone hele  bi yapmasın başkan öttürür valla anlaşmada var 5 milyon dolara yatıracak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

vodafone hele  bi yapmasın başkan öttürür valla anlaşmada var 5 milyon dolara yatıracak
efe o stad içi için vodafone öyle bir olaya girerse 50 bin insan için emin ol kartallcell o dandik avea dan vodafoneye geçer ki inş. öyle olur iddia ediyorum öyle birşey olması halinde kartalımı emin ol kimse tutamaz ama vodafone nin bu konuda başka firmalara karşı çok katı bir tavrı var onu biliyorum :)

Çevrimdışı sallapati

Çevrimiçi Necmi

karambole giriyosun zaten gs maçında nereye gideceğimi şaşırmıştım sote bi yer buluruz köftecilere yakın necmi abi :D
orda köfteciler her yerde :D büyük ihtimal hedef noktamız kartal yuvası tırı olur :tabe:

Çevrimiçi Necmi

kışın plastik koltukta oturup bir anadolu takımı ile maç yaparken ve biz 5.0 öndeyken bunu hatırlatırım sana :)
o zaman keyiften ısınırız yanlı olimpiyatta erciyes maçını unutamıyorum afyonun ayazını yemiş insanım
ama öyle soğuk görmedim abartmıyorum belden aşağım dondu sezginle birlikteydik o gün üçüncü gole gol diyemedim :D
iki gol yedik üzülmedim biz duramıyorduk futbolcu formayla nasıl dursun felaket bir geceydi geçen sene en çok üşüdüğüm geceydi :bandit:

Çevrimdışı Efe

orda köfteciler her yerde :D büyük ihtimal hedef noktamız kartal yuvası tırı olur :tabe:

Katılıyorum tır candır :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Tamamdır Necmi abi  :ok:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Gitmeyin maca... Olimpiyatta kurt gezeliyor... :fkr:
Yine kiskancligim tavan yapti... herkes maca gidiyor.. :ievil:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

:D :D :D

yeni eve gelebildim abi ;)
:poops: şantiye ne alemde daha tam kapasite olamadı galiba

Etiketler: