Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8328614 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Karabay

O 4 maçlık ısıtma ihtiyacını cezalı maçlara denk getirsek... 

Deermişim :)

Nöbetçiyim ben idare edin :)

Çevrimdışı Efe

O noktaya gelsek.. Eminim onlardan daha hızlı olacağız. Onlar tam anlamıyla slow motion iş yapıyorlar. :)

bizim çatı işi 4 ay içinde bitmeli mebran döşeme işleri ne kadar uzatır onu bilemiyorum mayıs ayına kadar çatıdan kurtulmalıyız en kötü olarak saha ve koltuk işleri çatıdan sonra yapılacak zaman kalmalı biraz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Furkan Sarper

Belki gunesi kullaniriz lafindan ,saydamlik yuzdesinin yuksek olucaginimi cikaralim :)

Çevrimdışı empisayn

İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimiçi Necmi

bizim çatı işi 4 ay içinde bitmeli mebran döşeme işleri ne kadar uzatır onu bilemiyorum mayıs ayına kadar çatıdan kurtulmalıyız en kötü olarak saha ve koltuk işleri çatıdan sonra yapılacak zaman kalmalı biraz  :)
yok koltuklar çatı kaplamasıyla birlikte olur halatlar gerildikten sonra bir sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çevrimdışı LifesGood®

Çevrimdışı Efe

yok koltuklar çatı kaplamasıyla birlikte olur halatlar gerildikten sonra bir sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum

tabi koltuklar başlarda saha için vincin çıkması lazım gördüğüm kadarıyla o vinç herşeye yarıyor bursa stadında ve çatı mebranları içinde o yardım edecekmiş gibi görünüyor bizdede aynı olacak sıkıntılı iş inşallah yapan şirket planlı gider
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

açılış 44 bin sonra ufaktan 48 bin :D

İlk etapta 44 bin de iyi. Biraz daha zorlasak 50 bin çıkarsak ne güzel olur. mabetimiz onaylar mı ki. Top mabet hocamızda. :)

Çevrimdışı bjk_mabet

İlk etapta 44 bin de iyi. Biraz daha zorlasak 50 bin çıkarsak ne güzel olur. mabetimiz onaylar mı ki. Top mabet hocamızda. :)

zorlamasak iyi olur o kadar :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

48 bin kişi mabette fener derbisini izliyor olcay şahan 90+3 gene atıyor ve golün santrası bile yapılmıyor :D herkese iyi geceler

Çevrimdışı bjk_mabet

48 bin kişi mabette fener derbisini izliyor olcay şahan 90+3 gene atıyor ve golün santrası bile yapılmıyor :D herkese iyi geceler

iyi uykular...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Furkan Sarper

@bjk_mabet abi prekestlar icin buyuk vinc plana goremi daha gelmedi? Yani eski aciga prekast takilma zamanimi bekleniyor kapali bittigi gibi gecelim bekleme olmasin anlaminda? ne zaman gelir,su an ust taraflara takamiyor heralde mevcyt vinc

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

zorlamasak iyi olur o kadar :)

Zorlamayalım madem. :)  Kapasite 49999 olur ama 50 bin olmaz. Bize haram :ebebe: :biggrinking:

Çevrimdışı asi_kartal

Demek ki eski acik icin izin alinsaydi kapasite rahat 50.000 olurmus..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı brci

çarşamba olimpiyatı ne kadar doldururz sizce ?? Çarşı resmi hesaptan twitter da baya çağrı yaptı bi gs derbisi olmasını beklemiyorum ama en azından tromsö maçını yakarmıyız ??

Çevrimdışı Furkan Sarper

Demek ki eski acik icin izin alinsaydi kapasite rahat 50.000 olurmus..

Kapasiteye pek etkisi olmadigi yazilmisti bir aralar

Çevrimdışı LifesGood®

Trt HD'de Wembley stadı tarihi ile ilgili bir program var, stad şahaser ama çatısı çelik yığını şeklinde görüntüyü cidden çok etkiliyor. Bizim çatımız harika olacak ve stadımızın farkı da çok hissedilecek.  :ok:

Çevrimdışı Anıl

çarşamba olimpiyatı ne kadar doldururz sizce ?? Çarşı resmi hesaptan twitter da baya çağrı yaptı bi gs derbisi olmasını beklemiyorum ama en azından tromsö maçını yakarmıyız ??
Maksimum 45-50 bin :by2:

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı Karabay

Yucel11 wowda güzel ve çok gerçekçi bir çalışma paylaşmış.
Hoşunuza gider diye burada da paylaşmak istedim.

Çevrimdışı Anıl

Haarikaa :ok: Prekastçılar bile bu kadar güzel yapamazlar :evillol:

Çevrimiçi Necmi

güzel olmuş yücelin emeğine sağlık :ok:

Etiketler: