Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8327855 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Melekcik

kot ekside stadın rüzgar almıyor ve ısıtıcını çalıştırılacağı maç sayısı yılda 4 maçı geçmez ama maliyeti çok daha fazla bu yüzden ...
Olimpiyat tan sonra taraftar da korku olmaya başladı.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

ben eylülde gittim beşiktaşta kısa kolluyla dolaşıyordum olimpiyatta mont giymek zorunda kaldım psikolojik biraz sorular :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı ALI RIZA

@mustafa_(87) fotoğraflar yok mu acaba _? bugün eklemedi mi göremedim
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2014, 01:09:23 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı bjk_mabet

cehennem buz tutana kadar diyen bir taraftar topluluğu hele ki mabedinde üşüyeceğini sanmam :)

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı TØLGA

kot ekside stadın rüzgar almıyor ve ısıtıcını çalıştırılacağı maç sayısı yılda 4 maçı geçmez ama maliyeti çok daha fazla bu yüzden ...
anladim abi sagol :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

numralıdaki kolonların kalıpları sökülmüş parlıyorlar şuan ışıkta kapalıda ayrıca güzel görünüyor bir bütün olarak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada mustafa samet sizden foto bekliyoruz işiniz yoksa  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Suanda stadda merak ettigim iki sey var :D kapalida prekastlar bittiginde nasil durucagi(muhtesem olucak) bir digeride
Yeni acik üst kirisler  ikinci secenek icin biraz bekliycez ama mağlum obitaş yapiyor  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

cehennem buz tutana kadar diyen bir taraftar topluluğu hele ki mabedinde üşüyeceğini sanmam :)
Yinede düşünün derim akıllı stad yapmışlar tribün ısıtması yok derler. Şaka bir yana bu ısıtma isi ileri zamanda problem olursa stadda yapılacak bir şey en son onu düşünelim bence.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı eagle23

Çevrimdışı bjk_mabet

Yinede düşünün derim akıllı stad yapmışlar tribün ısıtması yok derler. Şaka bir yana bu ısıtma isi ileri zamanda problem olursa stadda yapılacak bir şey en son onu düşünelim bence.

ama sen sıkıştırıyorsun ve bence stad hakkında en az benim kadar bilgin var   :D

belki güneşi kullanırız bi ihtimal  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Karabay

@kızılsakal 9-11 arası ankaradayım ...bilgilerinize :)
:) cuma izne ayrılıyorum daha önce de dediğim gibi ama seninle tanışma fırsatını kaçıramam. İki gün sonra çıkarım yola. Bu arada çocuklar memlekette yalnızım.  Sencede uygunsa misafirimsin :)

Çevrimdışı TØLGA

Günes paneli nerde olucak onuda ögrenelim artik haniiii :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

ama sen sıkıştırıyorsun ve bence stad hakkında en az benim kadar bilgin var   :D

belki güneşi kullanırız bi ihtimal  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Belki vardır belki yoktur belki de yanlış biliyoruz dur. Değerli ve bizler için önemli bir insana sormak istedim.Güneş demişken elektrik üretme işi ne oldu mabet bey  :evillol:  :evillol:

Çevrimdışı izorlu85

herkese iyi geceler sabah toplantım var yatmam lazım..

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

4 maç için ısıtma sistemi bencede yersiz, ama ısıtmalı soğutmalı sistem varsa hayır demem haha :)

Şaka bir yana. Heyecanlanmamak elde değil.

Çevrimdışı Efe

4 maç için ısıtma sistemi bencede yersiz, ama ısıtmalı soğutmalı sistem varsa hayır demem haha :)

Şaka bir yana. Heyecanlanmamak elde değil.

gerekirse onuda yaparlar çatıyı bitirip stadı açsınlar ilk öpüp başımıza koyalım zor iş yapılıyor hele çatı bursada içteki vinç tam gün çalışıyor ama kaplumbağa hızıyla gidiyorlar resmen çok ince hesaplar var en ufak hata facia olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

gerekirse onuda yaparlar çatıyı bitirip stadı açsınlar ilk öpüp başımıza koyalım zor iş yapılıyor hele çatı bursada içteki vinç tam gün çalışıyor ama kaplumbağa hızıyla gidiyorlar resmen çok ince hesaplar var en ufak hata facia olur

O noktaya gelsek.. Eminim onlardan daha hızlı olacağız. Onlar tam anlamıyla slow motion iş yapıyorlar. :)

Etiketler: