Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8328139 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Inanamiyorum ! Mabet  az once  baklayi agzindan cikardi :kop: ilk etapta  44 bin kapasite  hic fena diil .. Sonrasinda  48 bin  dadindan yinmez  :super: :super:

resmi rakam 41.1903 tür :) kap bildirimine kadar diğer haberlere inanmayınız :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Arkadaslar kombine satislari  hangi baslik altinda  yardimci olabilir misiniz? Ariyorum  ama bir  turlu bulamadim bu sefer  unutmusum .. :(
Yorgo

Çevrimdışı bjk_mabet

aslında tam 2 aylık dopdolu iş mesaisi günleri başlıyor (kurban bayramına kadar)

şimdiden tüm işçilerimize (sende dahil) kolaylıklar ve kazasız,belasız inşaat süreci diliyorum.

çok teşekkür ederim :)

Çevrimdışı izorlu85

Valla biz kap map bilmeyiz mabet dedimi dedi yeter bize  :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Resmen 42bine  inanmakla beraber cebren ve hilesiz biz bunu  48 bine tamamlariz diyerek umut ediyoruz .. Umut  en son ölür  :evillol:)
Yorgo

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi klübün yalanlama haberleri gibi oldu  :D

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet elestiri gibi algilamayin bu söyledigimi abi merakimi gidermek istiyorum
tt arena yeni yapilan konya stadindada isitma var tribunler icin yeterlimi birsey diyemiyorum
Ancak bizde yok diyorsun sebebi nedir bunun ihtiyacmi yok akilli stadiz ya ondan sey ettirdim  :iscrewy:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Yorgo

Çevrimdışı ALI RIZA

sahada ısıtma var taraftarlar omuz omuza:)
safları sıkıştırıyoruz :) stadımız bitince eğlenceler başlıyoruz hadi hayırlısı
Emekçilermizi Allah kazadan beladan korusun

Çevrimdışı matias

yarın epey bir iş var ...

numaralı tek yüz perde
numaralı perdeleri (iç tarafın)
ytong ekibi
elektirik işleri
drenaj çalışması
yeni gelen işcilerin şaşkınlığı
vs vs vs

yarını iple çekiyorum güzel bi gün bizleri bekliyor...

Yeni gelen işçilerle beraber bayramdan önceki sayıya mı çıkacak? Yoksa daha da fazla olacak?

Çevrimdışı CanEmre

Resmen 42bine  inanmakla beraber cebren ve hilesiz biz bunu  48 bine tamamlariz diyerek umut ediyoruz .. Umut  en son ölür  :evillol:)
stadın kapasitesi 41903 yazılır 48000 okunur  :lol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı izorlu85

sağlı sollu sıkıştırdınız @bjk_mabeti kaçtı adam ya  :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Yoksa budamı haftaya netleşir.  :evillol:  :evillol:  :evillol:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı okansosa

iyi güzel kapasite artabilir ama beşiktaşımızın maddi desteğe çok ihtiyacı olduğu bir dönemde kombine sayısı 5000-6000 ve olimpiyattaki maç içinde 14000 bilet bu kafayla gidersek bence vodafone arena bile dolmayabilir  :alala:
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Karabay

yarın işe kim gidicek  :D :D :D
ben zaten işteyim. Pazar günü nöbet yazmışlar.  Ama yarın siz çalışırken ben fosur fosur uyuyacağım :)

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı izorlu85

ben zaten işteyim. Pazar günü nöbet yazmışlar.  Ama yarın siz çalışırken ben fosur fosur uyuyacağım :)

kızılsakal gelmiş hoşgelmiş nassıl olduda wowdan bize zaman ayırdım hocam  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

iyi güzel kapasite artabilir ama beşiktaşımızın maddi desteğe çok ihtiyacı olduğu bir dönemde kombine sayısı 5000-6000 ve olimpiyattaki maç içinde 14000 bilet bu kafayla gidersek bence vodafone arena bile dolmayabilir  :alala:

41.903 normal seyirci 2 binde loca 44 bin öyle kapa yutturacaklar sonrada koltukları sıklaştırıp 48 bin yaparlar başkan bi şeyler düşünüyordur gelecek sezon netleşir :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı Karabay

kızılsakal gelmiş hoşgelmiş nassıl olduda wowdan bize zaman ayırdım hocam  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :kop: :kop:
baş tacısınız.

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet elestiri gibi algilamayin bu söyledigimi abi merakimi gidermek istiyorum
tt arena yeni yapilan konya stadindada isitma var tribunler icin yeterlimi birsey diyemiyorum
Ancak bizde yok diyorsun sebebi nedir bunun ihtiyacmi yok akilli stadiz ya ondan sey ettirdim  :iscrewy:

kot ekside stadın rüzgar almıyor ve ısıtıcını çalıştırılacağı maç sayısı yılda 4 maçı geçmez ama maliyeti çok daha fazla bu yüzden ...

Etiketler: