Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8327805 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Normalde müdahil olmucaktım ama 21 yaşındaki bir arkadaşımız diğer 20 yaşındaki arkadaşımıza ''sabrımı zorlama çocuk- haddini bil çocuk'' diye küçümser tavırla hitap etmesini yadırgandım ... Fikirleri uyuşmaya bilir lütfen hitap şekline dikkat

Edit: diğer arkadaşımızında ukala demesinde hoş değil onuda belirteyim

Öncelikle ortamın gerilmesine sebep olduğum için özür dilerim,burası bilgi paylaşım forumu yazmamam gerekiyordu lakin sayın arkadaşımız kendi söylediği yazdığı şeyin farkında değil ki eleştiri gelirkenden sinir olup yazı yazıyor.

çatı aşağı yukarı bu şekilde olacak.daha önce kullanılmamış çok özel,çok pahalı birşey değil yani.senelerdir birçok stadda kullanılıyor.Tamamının şeffaf olmayacağını da aylar öncesinden Mabet açıklamıştı.Ek olarak da çatıyı dizayn eden Muhammed Saatçi de şeffaf olmayacağını,fotodakine benzer birşey olacağını açıkladı.yakında görsellerini paylaşırlar

Bak sabrimi zorlama cocuk. ulan hep beni mi bulur trolleyecek adam ya valla delirecem.biktim be.17 milyon ucuz mu dedim nerenle okuyon mesajimi.sen  bu foruma geldiginden beri ona buna catar oldun sana ne burasi forum isteyen istedigini yazar amir misin bekci misin sen kim oluyon da bana ukala diyorsun haddini bil cocuk.

Çevrimdışı CanEmre

Yazılarını bir daha oku istersen.
Fikirlere eleştiri getirelim ama fikrin sahibini eleştirmek doğru bir davranış değil. ukala, haddini bil, vs. hoş değil. öpüşün barışın lütfen  :-* @Karakartalözgü @Deniz
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Deniz

Normalde müdahil olmucaktım ama 21 yaşındaki bir arkadaşımız diğer 20 yaşındaki arkadaşımıza ''sabrımı zorlama çocuk- haddini bil çocuk'' diye küçümser tavırla hitap etmesini yadırgandım ... Fikirleri uyuşmaya bilir lütfen hitap şekline dikkat

Edit: diğer arkadaşımızında ukala demesinde hoş değil onuda belirteyim
O eleman bana ukala yazarken cevap vermeyenin simdi konusmaya hic hakki yok.isine geldigi gibi yapmayacaksin o isi herkese esit mesafede duracaksin.
Siz ona cevabini verseydiniz benim vermeme gerek kalmazdi bu kadar basit.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Anıl

çarşamba maça kimler geliyor :)
Hayırlısıyla ordayım abi  :tabe: Sen nerede izleyeceksin ?? :ssss:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Fikirlere eleştiri getirelim ama fikrin sahibini eleştirmek doğru bir davranış değil. ukala, haddini bil, vs. hoş değil. öpüşün barışın lütfen  :-* @Karakartalözgü @Deniz

Abi açıklamayı yaptım bir üst mesajımda arkadaş ukala dememe kızdıysa özür diledim zaten,ama kendi yazdığı şeye yok diyip gelip laf söylemesin.

Çevrimdışı Anıl

ergenliğin son demlerini yaşayan gençler yazmasın foruma mümkünse. iyice inciye bağladınız...
Bu ne demek şimdi :alala:

Çevrimdışı CanEmre

ergenliğin son demlerini yaşayan gençler yazmasın foruma mümkünse. iyice inciye bağladınız...
Oysa ben özellikle onların fikirlerini, görüşlerini merak ediyorum  :alala: Seviye korunduktan, hakaret olmadıktan sonra isteyen istediğini yazmakta özgürdür  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Adam bana hakaret ederken gikini cikartamayanlar ben cevap verince terbiye bekcisi oluyor.oyle mesaja boyle cevap verilir.adama adam gibi konusulur sana hakaret edene degil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı okansosa

Ahmet Ateş 13397 biletin satıldığını yazmış
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Deniz

Abi açıklamayı yaptım bir üst mesajımda arkadaş ukala dememe kızdıysa özür diledim zaten,ama kendi yazdığı şeye yok diyip gelip laf söylemesin.
Olmadik yerde mesajima atlayip bana hakaret ediyorsun.bak bana bulasma benden uzak dur ben de sana bulasmayim.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Olmadik yerde mesajima atlayip bana hakaret ediyorsun.bak bana bulasma benden uzak dur ben de sana bulasmayim.

Bulaşma falan yok söylediğin şey hakkında yorum yaptım sadece.

Çevrimdışı A.Ozkul

Sayın kardeşlerim isim vermeden konuşuyorum. Kimseye ahlak dersi verecek değiliz zira o yaşları çoktan geçtik. Amma velakin burada ben her on sayfada bir, birilerinin tartışmalarını okumak ZORUNDA DEĞİLİM. Varsa meseleniz özelden görüşün. Zira defalarca söylendiği gibi burası inşaat başlığı.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2014, 23:15:11 A.Ozkul ]

Çevrimdışı Deniz

Bulaşma falan yok söylediğin şey hakkında yorum yaptım sadece.
Yorum yapma ve hakaret arasindaki buyuk farki idrak edecek yastasin.ona gore davran

Çevrimdışı denizaydogdu

ne zaman foruma stadla ilgili yazı okumaya girsek , şansımamıdır anlamadım , hep kavga gürültü , madem bir şey paylaşamıyorsunuz özelden takılın , buraya benım gibi stadla ilgili yazı okumaya giren kişilere bıkkınlık geldi şu saçma sapan kavgalardan , lütfen site yonetimi bir müdahelede bıulunsun artık
Kartal

Çevrimiçi Necmi

O eleman bana ukala yazarken cevap vermeyenin simdi konusmaya hic hakki yok.isine geldigi gibi yapmayacaksin o isi herkese esit mesafede duracaksin.
Siz ona cevabini verseydiniz benim vermeme gerek kalmazdi bu kadar basit.
Deniz tamam arkadaş özür diledi tartışmayı büyütmeye gerek yok öyle değilmi

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar lutfen konuyu uzatmadan stad basliginin konularina donelim. Ozel msglar ile kendi aranizdaki sorunu tatliğya baglayabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

Bu ne demek şimdi :alala:
sen alınma son demleri yaşamıyorsun tam ortasındasın :evillol: seninle 3 sene sonra uğraşacağız :bandit:

Çevrimdışı ilhan mansız

Arkadaslar lutfen konuyu uzatmadan stad basliginin konularina donelim. Ozel msglar ile kendi aranizdaki sorunu tatliğya baglayabilirsiniz.
Zeki abi maça geliyor musun?

Çevrimdışı Abdullah

Bu yazdığınızi hiç hoş karşılamadım beni üzdü.  Kimin yazip yazmayacagina sizin karar veremeyeceginizle birlikte başkalarını elestirirken kendi uslubumuza dikkat etmek önemli diye düşünüyorum.  Madem ergen (!) Olan arkadaslarimizi elestiriyorsunuz siz uslubunuzla davranislarinizla onlara örnek olun ki onlarda örnek alacaklari rol modelleri görüp ona göre hareket etsinler. Ayrıca ergen olmak neden fikir paylasmaya engel olarak görülüyor bunu da anlayabilmis değilim.  İnsanların fikirlerine saygı duymadan fikirlerimize saygı duyulmasini beklemeyelim hoşgörülü olalim kalp kirmayalim. :ok:
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2014, 23:18:09 Abdullah Türk ]

Çevrimdışı CanEmre

yeni acığa gro beton değil orada ufak bi tek yüz perde sorunu vardı orası onarıldı :)
@bjk_mabet orada halen devam ediyor ama beton dökümü  :alala:

Çevrimdışı sallapati

beyler yarın hızlanıyor mu çalışmalar?

Çevrimdışı ZEKI

Hepimiz 18 yasiinda olduk. Kanlar deli gibi aktigi icinde delikanli derler. Ne 18 yasinda insanlar tanidim 40 yasinin olgunlugunda ne 40 yasinda insanlar tanidim cocukca fikirleir vardi. O yuzden kisileir yaslairna gore degilde olgunluklairna gore degerlendirelim. Ne demisler yasta degil basta diye.. :ok: @Abdullah Türk o yuzden ergen soylemleirne hic de takilma, bizler sizlerin ne kadar akli basinda gencler oldugunuzu biliyoruz.
@süleyman seba evet Allah kısmet ederse gelecegim.
@bjk_mabet yarin ramazan ayindaki hiza cikacaigmizi soyledin, obitasin kalipcilari ne zaman giris yapiyorlar bilgi var mi ? Hersey bayram sonrasina gore ayarlanmisti.

Etiketler: