Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334801 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

01.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Oktay

Bu arada feyenoord macı için  mesaj geldi

E-bilet bilginiz: Ref:BES1019699 Besiktas A.S. Olimpiyat Stadyumu 2014/2015 21/07/2014 21:00 ATATURK OLIMPIYAT BATI ALT BLOK: BATI ALT - 208 SIRA: 11 KOLTUK: 417 KAPI: B,C,E

Çevrimdışı riza calli

Çevrimdışı CanEmre

gh

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Diğer

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

1 saat e yakın mesaj göremedim
Ben bir sıkıntı görmedim insanlar bayram sonu rehavetinde tatil modundan çıkamamışlar :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet söz sende çalışmalar pazartesi hız kazanır mı?
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bu resimde çıkış tünelinin yanında bulunan küçük prekast nereye takılacak? Fotoğraflar için teşekkürler.

Çevrimdışı Oktay

Bu resimde çıkış tünelinin yanında bulunan küçük prekast nereye takılacak? Fotoğraflar için teşekkürler.

Merdiven olarak prekastın üstüne monte edilecek

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet söz sende çalışmalar pazartesi hız kazanır mı?
çalışanlar henüz gelmedi pazartesi gelicekler ayrica şantiye sahasındaki stok demirimizde kalmadi bu gece ya da yarin demir gelicek.demir gelmesi ile beraber numarali tek yuz perde örümü,eski acik tabla örümü ,kolon örümü ve yeni acik tabla ve temel işlemleri başlıyacak...

Şantiyede demirci mevcut demir bekleniyor yani.kalipcilar ve ekibin geri kalan kismi pazartesi itibari ile gelicek...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Merdiven olarak prekastın üstüne monte edilecek

Bilgi için teşekkür ederim hocam.

Çevrimiçi Necmi

üst kat çıkışların yanları herhalde

Çevrimdışı Efe

çalışanlar henüz gelmedi pazartesi gelicekler ayrica şantiye sahasındaki stok demirimizde kalmadi bu gece ya da yarin demir gelicek.demir gelmesi ile beraber numarali tek yuz perde örümü,eski acik tabla örümü ,kolon örümü ve yeni acik tabla ve temel işlemleri başlıyacak...

Şantiyede demirci mevcut demir bekleniyor yani.kalipcilar ve ekibin geri kalan kismi pazartesi itibari ile gelicek...

malzeme sıkıntısı benimde gözüme çarpmıştı demir pek göremedim bugünki fotolarda malzeme gelecekse sıkıntı yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

üst kat çıkışların yanları herhalde

Teşekkürler Necmi abi bu arada sana özel mesaj attım tüm gündür foruma girdiğimde sürekli farklı farklı linkler açılıyor.

Çevrimdışı Caner

abi yeni açıkta obitaş ne zaman böyle nasıl anlatayım dikine değil de yatay olarakta genişlemeye başlayacak? Daha doğrusu şu an taradıkları bölümü bitirip mi yayılmaya başlayacaklar yoksa yakın zamanda numaralı tarafına doğru da yükselmeye başlayacak mı?

Teşekkürler.

Çevrimiçi Necmi

bu kalıpçılardan kimse bizim çektiğimiz kadar çekmemiştir :D
demircilerin günahı ne hep hazır kuvvet bekliyorlar :bandit:

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi bana merdiven olarak kulanılacak gibi geldi

Çevrimiçi Necmi

Teşekkürler Necmi abi bu arada sana özel mesaj attım tüm gündür foruma girdiğimde sürekli farklı farklı linkler açılıyor.
keşlerini temizleyip bir dene ben ofistede evdede bir sorun yaşamadım birde alakasız siteler geliyor sende garip
büyük ihtimal senin browserden kaynaklıdır

Çevrimdışı hic2222

Demir olmaması herhangi bir durumdan ötürü temin edilememe durumundan mı yoksa zaten bayram dönemi çalışma olmayacak diye temin mi edilmedi aceba bilgin var mı mabet ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi bana merdiven olarak kulanılacak gibi geldi

abi merdivenler daha farklı oluyor onlar ya dönüşe yada üst kata konacaktır prekast onlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: