Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333810 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Cevap vereceğim ama sizin karışımlardan bahsetmişlerdi, korkuyorum :)

Korkmayın siz de kullanın, bir karışım üzerine çalışıyorum, eğer istediğim etki sağlanırsa herkes yeni açığın bittiğini sanacak  :lol:

Çevrimdışı riza calli

Yönetim taraftara müşteri gözüyle bakmaya devam ederse daha cok kaybeder ve en sonunda giderler

Yönetim taraftara müşteri gözüyle bakmaya devam ederse daha cok kaybeder ve en sonunda giderler

Müşteri gözüyle baksalar gene iyi, insan müşterisine bile böyle davranmaz, davranırsa iflas eder.

@aktar_ismail yeni rütbemiz Ostobitas-SS-Regiment No. 1 olsun :D

Tamam olsun ama sonradan bir sorun çıkmaz dimi @Oktay  :lol:

Çevrimdışı JusTDaqqeR

herkese merhabalar, yaklaşık 10 gündür forumdan uzak kaldım malum bayram nedeniyle nasılsınız iyisinizdir umarım geçmiş bayramınızı kutlarım

Çevrimdışı CanEmre

Katılılıyorum. Ama taraftar da müşteri gibi davranmamalı.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Emre.Guler

Temmuz ayı bir aylık değişim uygun açılı resim bulamadım bu yüzden biraz atlıyor kare idare edin

Çevrimdışı riza calli

Yönetim taraftara hic kulak vermiyor hic dinlemiyor ornek bursa bile stadini yaparken tarafttara soruyo ..

herkese merhabalar, yaklaşık 10 gündür forumdan uzak kaldım malum bayram nedeniyle nasılsınız iyisinizdir umarım geçmiş bayramınızı kutlarım

Merhaba @JusTDaqqeR

Bizler iyiyiz umarım sen de iyisindir. Bizler sadece stat çalışmalarını özledik, inşallah pazartesinden sonra keyifleneceğiz  :tabe:

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Merhaba @JusTDaqqeR

Bizler iyiyiz umarım sen de iyisindir. Bizler sadece stat çalışmalarını özledik, inşallah pazartesinden sonra keyifleneceğiz  :tabe:
teşekkür ederim iyiyim bende :)

stadımızda çalışma yok mudur şuan varsa neler yapılıyor ?
tam kapasite çalışmaya ne zaman başlanacakmış bir de?

Çevrimdışı Geovani

Kutsal topraklara gittim sevgilimle beraber yeni formalarimizi aldik siyah formada beden sikintisi var mecburen Ortaköy den aldik stada uğradım fotolar twitterda atabilecek varsa geovani79
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

Bu kadar geyik yeter stada dönelim bugun yeni acikta hafriyat alindi kavis yapidi diye dusunuyorum mustafa gidersen yeni acik numarali birlesimi elinden öper :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yönetim taraftara hic kulak vermiyor hic dinlemiyor ornek bursa bile stadini yaparken tarafttara soruyo ..

Bu maçtan sonra kulak verecektir onlarda takip ediyor herseyi tepkiye gore karar degisiklikleri olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ligde Doğu da olucaksak bütün laflarımı geri alırım. Ama 15-20 bin kişinin geliceği maçlarda da bizi kale arkasına atarlarsa yazıklar olsun diyorum sadece  :by2:

Lig maçlarında degisebilir passo sayisi ve kombine sayisina gore yönetim karari mac mac alabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Feyenoord maçına  satılan bilet sayısı var mı elimizde?

Çevrimdışı FARUK

Kutsal topraklara gittim sevgilimle beraber yeni formalarimizi aldik siyah formada beden sikintisi var mecburen Ortaköy den aldik stada uğradım fotolar twitterda atabilecek varsa geovani79
teşekkürler hocam :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

drenaj boruları döşenmiş kavis verilmiş sadece grobeton bekleniyor o bölüm için artık  :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı hic2222

Korkmayın siz de kullanın, bir karışım üzerine çalışıyorum, eğer istediğim etki sağlanırsa herkes yeni açığın bittiğini sanacak  :lol:
:kop:   :kop:  :kop:  o kadar etkilisini yaparsanız ABD sizi kaçırır İsmail hocam
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Fotoğraflar için teşekkürler,eski ritmimize geri dönüyoruz demekki yavaş yavaş.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Etiketler: