Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334758 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
belli abi dayanıklı eğitildiğim 2 senedir dizim sakat  :icool:

Bizi İstanbul bozdu, Ortadoğu'dan buraya değil direkt Rusya'ya gidecektik.

Yeni açık inşaatını bitirelim bir an önce gidelim  :D

Çevrimdışı hic2222

Çiçeklerin 3 vinçte dönüyor sürekli maşallah.  :super:  Malum bölgedeki vinçler sabitlenmişler ama   :boxin:
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Oktay

ortadoğuyu da ekliyelim  :D
senin tayinin kafkaslara çıktı artık bavulunu topla ortadoguyu terk ediyosun  :D

Çevrimdışı Oktay

yeni rütben resmi gastede yayınlanmış hayırlı olsun :icool:
Osttürkischen-Waffenverband der SS

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni açığı bitirelim basket sahasına giricez Anıl duymasın  :D @anilt

Çiçeklerin 3 vinçte dönüyor sürekli maşallah.  :super:  Malum bölgedeki vinçler sabitlenmişler ama   :boxin:

Ramazan bayramı sayesinde verilen dinlenme fırsatı, yorgun olduğumuzdan dolayı bizleri çok sevindirdi. Beklenmedik bir anda tanınan bu dinlenme fırsatı, çok çalışan ve yorgun olan bizleri mutlu etti. Bu aldığımız soluk sayesinde daha iyi çalışma fırsatı yakalayacağız fakat pazartesine gününe kadar sabredin  :lol:

Çevrimdışı Anıl

anıl sen nasıl gençsin fotografına bakıyorum dalyan gibi delikanlısın senim 4 mevsim esmen lazın yağmurun çamurun sana vız gelmesi lazım ama en çok sen şikayet ediyosun :icool:
Oktay abi eğer sınav senesinde olmasan hiç sıkıntı değil, zaten sene boyunca 6-7 maça gidebilicem sadece. Onda da yapılabilicek bir jestin yapılmamasından şikayet ediyorum ben. Şöyle düşün Ocakta Galatasaray maçı var, maçta toplam 40 bin kişi falan olucak bilet alanların çoğu da doğudan alıcak. Ama biz kombine aldığımız için açıktan seyredicez kışın ortasınd ben sadece bundan dolayı şikayet ediyorum :tabe:

Çevrimdışı SDemirsoy

evert abi benimde dikkatimi çekti malum bölge derken  :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı hic2222

Malum bölge işte, hani şu canlı yayın kamerasının en uzağında kalan bölge varya, forumda 1 bilemedin 2 tane seveni olan firmanın bölgesi  :evillol:

Çevrimdışı Oktay

malüm yer = obitaş  :icool:

Çevrimdışı SDemirsoy

Transfer komitesi başkanı tabii ki :bandit:
bu iyidi Anıl  :icool: senide S.D yapıcaz inşallah

Çevrimdışı Anıl

bu iyidi Anıl  :icool: senide S.D yapıcaz inşallah
Son zamanlarda eski formunda değilsin ama  :alala::by2:

Çevrimdışı SDemirsoy

Malum bölge işte, hani şu canlı yayın kamerasının en uzağında kalan bölge varya, forumda 1 bilemedin 2 tane seveni olan firmanın bölgesi  :evillol:
haydaaa bilemedin abi 2 den fazla  :D

Çevrimdışı hic2222

Ramazan bayramı sayesinde verilen dinlenme fırsatı, yorgun olduğumuzdan dolayı bizleri çok sevindirdi. Beklenmedik bir anda tanınan bu dinlenme fırsatı, çok çalışan ve yorgun olan bizleri mutlu etti. Bu aldığımız soluk sayesinde daha iyi çalışma fırsatı yakalayacağız fakat pazartesine gününe kadar sabredin  :lol:
Stadyum inşaatı bittiğinde en çok bu obitaşçı - çiçeklerci atışmasını özleyeceğim.
Bu bana hep aile büyüklerinin anlaşamadığı ve yıllarca sürdürdüğü ama hep bir nezaket içerisinde olan atışmalarını hatırlatıyor..

Çevrimdışı SDemirsoy

Son zamanlarda eski formunda değilsin ama  :alala::by2:
maç eksiğim var Anıl toparlıyoruz  :icool:

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail yeni rütbemiz Ostobitas-SS-Regiment No. 1 olsun :D

Çevrimdışı Anıl

1-2 mi?
Geçen gün anket yaptık fark atarız dediniz biz öne geçince kapadınız anketi  :lol:
Sessiz çoğunluğuz biz  :icool:

Ayrıca unutmayın;
Hata; acelenin hayırsız çocuğudur.  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Gelmiş mi gelmiş mi :evillol:
yok gelmedi  tatilciler uçak bileti falan bırakmamış Anıl o yüzden şuan olsa bile pahalı bilet ucuz olunca yapacaz transfer  :D

Çevrimdışı hic2222

1-2 mi?
Geçen gün anket yaptık fark atarız dediniz biz öne geçince kapadınız anketi  :lol:
Sessiz çoğunluğuz biz  :icool:

Ayrıca unutmayın;
Hata; acelenin hayırsız çocuğudur.  :lol:
Cevap vereceğim ama sizin karışımlardan bahsetmişlerdi, korkuyorum :)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Tribünler boş kalırsa,maçın devre arasında kapılar açılır kapalı tribünlere yoğunlaşma olur.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi hiçbir lig maçını 40 binden fazla seyirciye oynama şansımız yok, satılan passolig sayısı 32 bin zaten. Sadece Doğu Tribünün kapasitesi 35 bin zaten :)
ama avrupa kupalarında passo geçerli değil

Çevrimdışı Anıl

ama avrupa kupalarında passo geçerli değil
Ligde Doğu da olucaksak bütün laflarımı geri alırım. Ama 15-20 bin kişinin geliceği maçlarda da bizi kale arkasına atarlarsa yazıklar olsun diyorum sadece  :by2:

Etiketler: