Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334047 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

neredesin marur @TimeLapse??? ( İnşaatta çalışma yok diye o da tatile çıktı heralde.. :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Sen bana taktın devam et @SaLVaDoR .. İstediğini silebilirsin(iz) Çok meraklıysanız üyeliği de silin rahatlayıp kurtulun..
Yok be sana niye takacağım üyeliğinide silmem... seni çok seviyorum ama sen fazla kanını çok kaynatıyorsun... Sakin olsan biraz... senle birlikte herkese eşit miktarda mesafeliyim... Kırdımsam seni özür de dilerim...!

Çevrimiçi murat

arkadaşlar foruma girdiğinizde mesajlarızı göremeyebilirsiniz.sakin olun.herşey kontrol altında.konuyu tatlıya bağladık ve stad bölümünü takip edenleri düşünerek son bir kaç sayfadaki mesajları sildim.arada bazı mesajlar kaynamış olabilir.affınıza sığınıyorum.herkezin bayramını kutluyorum.

Çevrimdışı Salih A.

nice ramazan ve bayramlarda burada buluşma dileği ile herkesn Ramazan Bayramı Mübarek olsun...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Deniz

nice ramazan ve bayramlarda burada buluşma dileği ile herkesn Ramazan Bayramı Mübarek olsun...
Amin cümlemizin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

abilerim kardeşlerim ramazan bayramınız kutlu olsun hayırlara vesile olması dileğiyle
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2014, 08:53:13
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
@bjk_mabet 62 nolu fotoda ara kat gibi bir bölüm var eski açıkta.orasıyla ilgili bir bilgin varmıdır?diğer yerlerden farklı duruyor

Hocam o kısıma merdiven gelicek...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Vodafone Arena bittiğinde bize her gün bayram olacak inşallah  :ebebe:

Çevrimdışı ozan062

doğrudur kardeşim biga güzel yer neresinde yazlığınız  :D

biga biga dediniz dun 3.8 civarlarında sallanmıs:)) yani birgünde bizim bahsettiğimiz seyler normal halinde gitsin:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

baskanın bir roportajından bir bolumu koyuyorum,,

-Yapmaktan çok yıkmaya yönelik hareketler vardı hala da aynı şeyler sürüyor. Çok edepsizce muhaliflik bu.

işte bu cok onemli,,, bu konu hakikaten butun medya ve klübümüzün bircok üyesinin yaptıgı bir "edepsizlikti" bu,,, konu cok onemli oldugu için paylasma gereği duydum  :tabe:

Çevrimdışı karakartalım

biga biga dediniz dun 3.8 civarlarında sallanmıs:)) yani birgünde bizim bahsettiğimiz seyler normal halinde gitsin:D
AYNENN  :lol: :lol: :lol:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Anıl

Şuan da Yalova civarındayım Bigaya gidiyorum :evillol:

Çevrimdışı izorlu85

Hocam o kısıma merdiven gelicek...

Aha oraya kaçak kat atıyorlar yakaladım çiçekleri  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Şaka  şaka merdiven kesitleri oraları :)
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

Passo com pert oldu yoğun bi talep var herelde benim profilde biletlerim bolumu acilmiyor yukleme olacak heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Szgn_26

Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden rüştünün de heryerinden öpüyorum iyi bayramlar herkese

Çevrimdışı mkap26

Hepinizin ramazan bayrami mubarek olsun arkadaslar.

Çevrimdışı Efe

Passoyu aradim kombine neredense o tribunden seyredeceksiniz dediler kale arkasi olan kale arkadindan seyredecekmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İmansız26

Şuan da Yalova civarındayım Bigaya gidiyorum :evillol:
Keşke Erken Haber Verseydin Kardeşim Bir Tanışırdık O.gaziye Yolum Düşerse Beklerim  Herkesi..
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimiçi Kartal Ç

Passoyu aradim kombine neredense o tribunden seyredeceksiniz dediler kale arkasi olan kale arkadindan seyredecekmis

ben passoya da pek güvenemiyorum açıkçası. klübe de sormak lazım. neticede klüp karar veriyor kombine sahiplerinin bedava haklarını nerede kullanacağına. şunun şurasında 10 bin kombineyi 70 binlik stadın orasına burasına dağıtmaz bence. jest olarak da en rahat izlenicek tribüne vermeliler bence. en azından avrupa maçlarında.

Çevrimdışı Efe

ben passoya da pek güvenemiyorum açıkçası. klübe de sormak lazım. neticede klüp karar veriyor kombine sahiplerinin bedava haklarını nerede kullanacağına. şunun şurasında 10 bin kombineyi 70 binlik stadın orasına burasına dağıtmaz bence. jest olarak da en rahat izlenicek tribüne vermeliler bence. en azından avrupa maçlarında.

inşallah bakalım bi açıklama lazım nereden izleneceği ile ilgili
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

passo ya zaten çok az yer verilmiş kombineler klübün elinde istediği yeri tahsis edebilir batı uygundur inşallah orayı verirler :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Passonun sitesine giremedim.bilet sayfasi hata veriyor.hay yapacaklari isin..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

tek ben değilmişim sallıyan:D :evillol: :evillol: klübün gercek ortakları ben gibi dusunende varmıs :lol:

benimle pmlerden borcumuz 500 diyenlerr kavga dovus yapanlara surdan bir mesaj surdaki koyu renge dikkat

Menajerleri tarafından icraya verilmekteyiz. Mali tablolar 31 M TL oyuncu alacağını göstermektedir. Her ne kadar içinde bulunduğunuz mali zorlukları görsek de 108 M TL borsa geliri, ardı arkası kesilmeyen krediler, alınan avanslar derken 2,5 yılda 600 M TL gibi bir kaynağı kullanmış bulunmaktasınız. Buna rağmen yukarıda da belirttiğimiz gibi borcu 700 M TL seviyesi getirdiniz. Bu borcun içinde stat maliyeti yoktur. Olmadığı gibi stadın kalan maliyeti de ana bütçeden yapılacaktır. Bu halde seneye borcumuz ne olacaktır? 1 Milyar TL mi?

o değilde 20 obitas işçi arttırımı bence  yine yetersiz olacak zaten 120si yetmiyorduki biz laklak otuyorduk kalıpcı azz diye bagırıyorduk:((
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2014, 20:35:18 ozan062 ]

Çevrimdışı serti67

herkeze hayırlı bayramlar nıcelerı nasıp olur hepımıze ınsallh kac gundur ısler dolayısıyla gıremedım herkez ııdır umarım hepınızı ozledık obıtasın yavaslıgını bılee :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Etiketler: