Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8360631 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı fthkzgn

SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı FARUK

samet baya resim atmış eline sağlık twitter da var

Çevrimiçi murat

Asil mesele kapasite 45.000 de olsa 50.000 de olsa dolacak mi o tribünler? Malum takima destek konusunda biz Besiktaslilar renklilere göre epey gerideyiz, Inönü bile önemli maclar disinda cok fazla dolmuyordu, bir de simdi carsi - Fikret Orman gerilimi var, e-bilet var, cart var curt var. Kapasite fazla olup bos kalacaksa tribünler, 41.903 iyidir bence...
yada 41903 yapmışız bilet bulmakta sıkıntı yaşıyoruz.neden hep kötü düşünüyoruz.gs 43 bin kombine satıyor dağbaşına.istanbulun merkezinde neden dolmasın.bu güne kadar kombine almayı düşünmemiş bir çok arkadaşım kombine almayı planlıyor.gs 23 bin kişilik stadda 9 bin kombine satarken neyimize gerek 55 bin kişilik stad diye düşünmedi şu an 60 bine çıkarmayı planlıyorlar.eski inönü stadında 41500 kişinin resmi rakamlarla maç seyrettiği maç var.benim hatırladığım eski açık tribünde 3 kişilik yerde 6-7 kişi olduğumuz kapalıda nefes almaya imkan olmayan belkide 55 -60 bin kişinin olduğu maçlar var.50 bin olsunda bazı maçlar 35 bin kişi gelsin.ne zarar ederiz.41 binlikte olsa 35 bin gelmiş olmayacakmı.sonuçta daha büyük bir stad yapmayacağız sadece 50 binlik stada 50 bin koltuk koyacağız.50 binlik stad yapı 42 binlik koltuk koyunca sadece koltuklar boş kalmadı diyye seviniriz halbuki stad yüzde 15 boş kalmış olacak.

Çevrimdışı SDemirsoy

Abiler foto attım  twitterda SDemirsoy_ mustafa picturesleri gelecek akşam :)

Çevrimdışı eski inönü

@eski inönü şimdi jeton düştü. profil resminin nedenini anladım.  8)
Evet Fabian da çok özel bir adamdı :) tam da şu an o tip bir karaktere ihtiyacımız var

goooooolll diye sevinirken kollarıyla da hareket yapardı.  8)
galiba sen hem karakterini hem de hareketlerini seviyordun  ;D
Orda güzel soyledim ama. Baktım bizimkileri localardaki kapasiteyi aymıyorlar dedim ki kardeşim gol olunca bu adamlar da goool diye bagırmayacak mı. neden saymıyorsunuz bu adamları :))

Çevrimdışı SDemirsoy

İsmail abi nickimi el irtibat yaptrncan yakında  8)

Çevrimdışı berk_bjk

Barcelona facebook'ta bu stadı paylaştı
bizim çatı sanki böyle olacak gibi  ???

Bizim güneş panellerinin bu staddaki gibi olma ihtimali varmıdır yoksa sebebi nedir?
Bence estetik açıdan çatının dış kısmında hoş duruyo siz ne düşünüyosunuz?

Çevrimdışı Szgn_26

Barcelona facebook'ta bu stadı paylaştı
bizim çatı sanki böyle olacak gibi  ???

Bizim güneş panellerinin bu staddaki gibi olma ihtimali varmıdır yoksa sebebi nedir?
Bence estetik açıdan çatının dış kısmında hoş duruyo siz ne düşünüyosunuz?
bencede başarılı

Geç bile kaldın. Eline sağlık çok güzel fotoğraflar. Bugün gelen tırdaki o büyük demir parçalar ne için Samet?

Çevrimdışı SDemirsoy

Geç bile kaldın. Eline sağlık çok güzel fotoğraflar. Bugün gelen tırdaki o büyük demir parçalar ne için Samet?
abi bizde çözemedik onu ya

Çevrimdışı Gokhan_1903

aynen hangi işte kullanılacak kimse bilmiyor mu ?
mabedin numarası olan varsa arasın sorsun bizi de aydınlatsın :D

Çevrimiçi Darkeagle

eski açıkta ki vinç bu saatte de dönüyo mu ne ?
aha yeni açıkta ki de dönüyomuş
Yada benim başım dönmüş vinçler değil. Şimdi hiç hereket göremiyorum :)
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2014, 20:55:58 Darkeagle ]
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Selamün aleyküm
Aleyküm selam Mustafa hoşgeldin,
Senin düşüncen nedir kapasite kaç olsun istersin?  :D

Çevrimdışı keremfrat1

ismail abi yap sameti el irtibat :)  ;D

MMA

• Ziyaretçi

Valla ismail abi ne yazildi cizildi dunden beri bilmiyom ama kapasitede toplantidan bikac bilgi bana sizdi sevindim baya 46 nin altinda olmazsa benim ici  kafidir

Çevrimdışı aa.aslan

O gelen çelik destekler asansörlerle alakalı olabilir mi acaba?
Çiçeklerin numaralıya başlayacak olmasına çok sevindim.  Obitaşın işçiliği biraz daha iyi ama yeterince hızlı değil, bu tempo ile numaralı ile birlikte biter yeni açık sorun olmaz yavaşlıkları.
Kapasite ise 50 bine yakın olur . Ben konfordan taviz verilmesine karşıyım maksimum kaç kişi alacak ise o kadar olsun konfordan taviz verilmeden.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

O gelen çelik destekler asansörlerle alakalı olabilir mi acaba?
Çiçeklerin numaralıya başlayacak olmasına çok sevindim.  Obitaşın işçiliği biraz daha iyi ama yeterince hızlı değil, bu tempo ile numaralı ile birlikte biter yeni açık sorun olmaz yavaşlıkları.
Kapasite ise 50 bine yakın olur . Ben konfordan taviz verilmesine karşıyım maksimum kaç kişi alacak ise o kadar olsun konfordan taviz verilmeden.
Çelik desteklerin ne olduğunu sordum @bjk_mabet 'e, sakıncası yoksa açıklar :)

Çevrimdışı HapLo

Cümleten Selamun Aleyküm
  Konuyu wowdan ve dh den neredeyse ilk harcı döktüğümüz günden beri ''takip ediyordum ''. Böyle forumlara üye olmak falan gibi işlere biraz uzak olduğumdan yabancı olduğum mevzular aslında ama bu konuyla alakalı paylaşım yapan arkadaşlara ki çoğunu ismen yada nick olarak biliyorum (ailecek severek izliyoruz kendilerini) teşekkür etmek istedim Allah muhafaza dağılır mağılır içimde kalırdı . Hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum .
  Yeni adresin hayırlı olması dileğiyle.

İnsanlık için küçük benim için büyük bir adım oldu. Adana'dan saygılar.

Yaşamak çok nadir bir şeydir, çoğu insan sadece var olur.

Yürüyen merdiven için kullanılan çelik profillere benziyor biraz  ;D

Cümleten Selamun Aleyküm
  Konuyu wowdan ve dh den neredeyse ilk harcı döktüğümüz günden beri ''takip ediyordum ''. Böyle forumlara üye olmak falan gibi işlere biraz uzak olduğumdan yabancı olduğum mevzular aslında ama bu konuyla alakalı paylaşım yapan arkadaşlara ki çoğunu ismen yada nick olarak biliyorum (ailecek severek izliyoruz kendilerini) teşekkür etmek istedim Allah muhafaza dağılır mağılır içimde kalırdı . Hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum .
  Yeni adresin hayırlı olması dileğiyle.

İnsanlık için küçük benim için büyük bir adım oldu. Adana'dan saygılar.

Hoşgeldiniz, hürmetler :)

MMA

• Ziyaretçi

İcinizde arapca bilen varsa yardim etmenizi isticem google ceviri ne gune duruyo demeyin bisey anlamamistim cunku basit biseyede benzemiyo bilenler varsa pm yoluyla bana acip ulassin simdiden tesekkurler

Anladigim kadariyla baya ciddi bisey

Etiketler: