Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333352 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Salih A.

bi organizasyon duyurusu yapalım bakalım kaç kişi katılacak...
abi aslında süper olur katılım sayısına göre bir mekan ayarlanırsa
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

bi organizasyon duyurusu yapalım bakalım kaç kişi katılacak...
Bayram için yazlığa gidiyorum diye sevinirken tam da :s20:

Çevrimdışı eagleizm

Bikac gundur dugun hazirliklarim dolasiyla takip edemiyorum forumu sanki birseyler eksik gibi geliyor :by2:  ozluyorum resmen :iblush:
BEŞİKTAŞ..

Çevrimiçi Necmi

valla güzel sayı şimdilik
yüzbinin üzerinde tekil ziyaretcimiz var üye olmuyorlar :)
tüm dünyadan takip ediliyoruz önemli olan katılmaları değil bu şekildede merak ettiklerini öğreniyorlarsa
biz misyonumuzu yerine getiriyoruz demektir tabi katılmaları foruma renk getirir aynı kişiler kendi aralarında konuşunca
dost sohbetine dönüşüyor farklı sesler renk katar

Çevrimdışı Furkan Sarper

2-3 gündür girmiyordum,özlediğimi fark ettim :) nasılsınız iyimisiniz bayram öncesi tüm forum iyidir umarım

Çevrimdışı bjk_mabet

yüzbinin üzerinde tekil ziyaretcimiz var üye olmuyorlar :)
tüm dünyadan takip ediliyoruz önemli olan katılmaları değil bu şekildede merak ettiklerini öğreniyorlarsa
biz misyonumuzu yerine getiriyoruz demektir tabi katılmaları foruma renk getirir aynı kişiler kendi aralarında konuşunca
dost sohbetine dönüşüyor farklı sesler renk katar

verileri altuğ dan aldım zaten twitte yayınlıyacağım ama insanların tatilden gelmesini bi de maç zamanı yapmayı düşünüyorum ki daha fazla insana ulaşabilelim..

Çevrimdışı Efe

2-3 gündür girmiyordum,özlediğimi fark ettim :) nasılsınız iyimisiniz bayram öncesi tüm forum iyidir umarım

iyi sen nasılsın :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Bayram için yazlığa gidiyorum diye sevinirken tam da :s20:
gitmesen de gelemezsin öyle senin girebileceğin mekan bulmak zor :D
en azından böyle avunursun :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

hoşgeldin sizin oralardayıdım dün ve bugün trakyalım :)

Çevrimiçi Kartal Ç

Mabet eski açık duvarı ve restorasyonla ilgili son durum nedir acaba? hala ilgili makamların masalarında mı duruyor incelenmek için?

Çevrimdışı Anıl

gitmesen de gelemezsin öyle senin girebileceğin mekan bulmak zor :D
en azından böyle avunursun :evillol:
:by2::by2:

Çevrimdışı Furkan Sarper

hoşgeldin sizin oralardayıdım dün ve bugün trakyalım :)

banada mesaj atsaydın beya :)

Çevrimdışı Furkan Sarper

iyi sen nasılsın :)

iyilik abi,bir yandan stat takibi bir yandan ders çalışmaya çalışıyorum. şu aralar stat durdu boşluğa düştüm. gerçi sen daha fazla etkilenmişsindir 'betonlama başlıyor ' diyemiyosun :)

Çevrimdışı celiker1

@bjk_mabet Belki konuşulmuştur ama ben görmedim.Ramazanda önce obitaşın ve çiçeklerin çalışan sayısı kaçtı?Bayramdan sonra obitaş ve çiçeklerin çalışan sayısı kaç olması hedefleniyor?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet eski açık duvarı ve restorasyonla ilgili son durum nedir acaba? hala ilgili makamların masalarında mı duruyor incelenmek için?

elimize 9-10 tane pafta geldi üzrinde çalışılıyor şu an nasıl yapalır nerden başlarız diye

Çevrimdışı bjk_mabet

:by2::by2:

anıl senle maç izlersek şok olursun sanırım mabet ne yapıyorsun diye:) :D :D :D

gol olsun sen gör beni :) herzaman sakin değilim B:)

Çevrimdışı Anıl

anıl senle maç izlersek şok olursun sanırım mabet ne yapıyorsun diye:) :D :D :D

gol olsun sen gör beni :) herzaman sakin değilim B:)
Feyenoord maçında görürüm dicem de daha nerede oturacağımız belli değil :by2: Güneydeysek eğer bilet satışı yok bizimle izleyemezsin  :tabe:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet Belki konuşulmuştur ama ben görmedim.Ramazanda önce obitaşın ve çiçeklerin çalışan sayısı kaçtı?Bayramdan sonra obitaş ve çiçeklerin çalışan sayısı kaç olması hedefleniyor?

bugün kimse yoktu akşam gittiğimde stada..
ama 190 çiçekler 120 obitaş çalışanı vardı bayramdan sonra 220 çiçekler belki 250 obitaş ise 130-140 olmasını bekleniyor...

Çevrimdışı bjk_mabet

Feyenoord maçında görürüm dicem de daha nerede oturacağımız belli değil :by2: Güneydeysek eğer bilet satışı yok bizimle izleyemezsin  :tabe:

izleriz mutlaka genç insan :)

Çevrimdışı bjk_mabet

şunun bitmeyeni yapsala birde nası mutlu olucağım :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Efe

bugün kimse yoktu akşam gittiğimde stada..
ama 190 çiçekler 120 obitaş çalışanı vardı bayramdan sonra 220 çiçekler belki 250 obitaş ise 130-140 olmasını bekleniyor...

obitaşın yanında bi anda 250 yi görünce gözlerime inanamadım sonrasında tamamını okuyunca anladım :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

obitaşın yanında bi anda 250 yi görünce gözlerime inanamadım sonrasında tamamını okuyunca anladım :lol:

obitaş sadece C blogu( yeni acığı ) yaptığı için yeterli sayı onlar için...

Etiketler: