Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334188 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı pascal26

Altuğ kartallı Ben maltepeliyim :)

Senin Maltepe'li olduğunu biliyodum. Ama Kartal'da oturan duymamıştım forumda. Belki ilerde denk gelirse ben de katılırım organizasyonlara, tanışırız.  :super:

Çevrimdışı karakartalım

Haydaaa bizim Biga'da yazlığımız var  :kop:
doğrudur kardeşim biga güzel yer neresinde yazlığınız  :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Anıl

doğrudur kardeşim biga güzel yer neresinde yazlığınız  :D
Denizatı Akant sitesinde :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Senin Maltepe'li olduğunu biliyodum. Ama Kartal'da oturan duymamıştım forumda. Belki ilerde denk gelirse ben de katılırım organizasyonlara, tanışırız.  :super:
kim olduklarını hatırlamıyorum ama bir kaç kişi var kartaldan katıl tabiki güzel oluyor buluşmalar :)

Çevrimdışı karakartalım

denizkent taraflarında galiba gelirsen haber et görüşelim kardeşim biga köftesi yeriz  :D

Çevrimdışı mduru

62 nolu fotoğrafta eski açığın içine yarım kat gibi bişey yapılıyor.bilgisi olan varmı?nedir orası?
alt kat yüksek oduğu için merdiven sahanlığı yapıyorlar hep aynı yapıldı

Çevrimiçi Necmi

Denizatı Akant sitesinde :tabe:
gönen yolundan bigaya girerken sağdaki sitemi oluyor
bigaya direk feribot seferleri konacaktı bir gelişme varmı

Çevrimdışı karakartalım

gönen yolundan bigaya girerken sağdaki sitemi oluyor
bigaya direk feribot seferleri konacaktı bir gelişme varmı
şuanlık yok abi ama gönen yolu deil biga yoludur o bigaya girmeden 10-15 km geride olması lazım =)

Çevrimiçi Necmi

şuanlık yok abi ama gönen yolu deil biga yoludur o bigaya girmeden 10-15 km geride olması lazım =)
:D biz ağız alışkanlığı gönen yolu deriz aslında biga yolu 2 sene önce gitmiştim bigaya
hafızam yanıltmıyorsa bigaya gelmeden sağda siteler yapılıyordu Denizkent dediğin yer orası sanırım
Biga bayağı gelişmiş

Çevrimdışı karakartalım

:D biz ağız alışkanlığı gönen yolu deriz aslında biga yolu 2 sene önce gitmiştim bigaya
hafızam yanıltmıyorsa bigaya gelmeden sağda siteler yapılıyordu Denizkent dediğin yer orası sanırım
Biga bayağı gelişmiş
aynen abi orası sende baya biliyomuşşun bigayı  :) bigaya bekleri güzel yerdir biga hele köftesi türkiyede benzeri yok  :)

Çevrimiçi Necmi

aynen abi orası sende baya biliyomuşşun bigayı  :) bigaya bekleri güzel yerdir biga hele köftesi türkiyede benzeri yok  :)
Abartma derim :D bir çok yerin kendine has köftesi var. Biga köfteside yedim benim köyüm edincikten sonraki
yol üzerinde ilk köy oralar benim memleketim biganın köftesi güzeldir ama inegöl olsun tekirdağ olsun yabana atılmaz onlarda
güzel direk feribot seferleri başlarsa o zaman biga çok büyür

Çevrimdışı Anıl

Biga bayağı gelişmiş
Bizim yazlık Gümüşçayın orada, Çeşmealtı köyünden sonra :) Biga merkeze 18 km :ok:

Çevrimdışı karakartalım

Abartma derim :D bir çok yerin kendine has köftesi var. Biga köfteside yedim benim köyüm edincikten sonraki
yol üzerinde ilk köy oralar benim memleketim biganın köftesi güzeldir ama inegöl olsun tekirdağ olsun yabana atılmaz onlarda
güzel direk feribot seferleri başlarsa o zaman biga çok büyür

yok abi abartmıyorum sağlamdır sen burda tarzan yada akifte yiyecen çok sağlamdır yani.inegöl köfteyi yemedim hiç,gerçi memleketi insana daha bi güzel gelir ondanda abarta bilirim biraz  :D :D büyümesin abi böyle kıvamında 50 bin hem doğal hem şehir iyi böyle dışardan gelenler bozuyo şehri.Demek sende bigalısın abi he memleketliyiz demek vay be vay be :hiho: :hiho:  :D :D :D

Çevrimdışı karakartalım

Bizim yazlık Gümüşçayın orada, Çeşmealtı köyünden sonra :) Biga merkeze 18 km :ok:
benim dedim yer değil akant sitesi o zaman  :icool: türlü türlü site yapıyolar bigada değiliz dışarda okuyoruz eskisi gibi pek takip edemiyoruz ama biga güzeldir öveyim memleketimi hemen  :D :D :D

Çevrimiçi Necmi

yok abi abartmıyorum sağlamdır sen burda tarzan yada akifte yiyecen çok sağlamdır yani.inegöl köfteyi yemedim hiç,gerçi memleketi insana daha bi güzel gelir ondanda abarta bilirim biraz  :D :D büyümesin abi böyle kıvamında 50 bin hem doğal hem şehir iyi böyle dışardan gelenler bozuyo şehri.Demek sende bigalısın abi he memleketliyiz demek vay be vay be :hiho: :hiho:  :D :D :D
Ben Bandırmalıyım çocukluğumdan beri Bigaya aşinayım

Çevrimdışı karakartalım

anladım abi olsun bandırmada güzel yerdir   :) sen abi bizim tebe macırlardanmısın acaba  :D :D

Çevrimiçi Necmi

anladım abi olsun bandırmada güzel yerdir   :) sen abi bizim tebe macırlardanmısın acaba  :D :D
Yok  :D Tatarım

Çevrimdışı Anıl

benim dedim yer değil akant sitesi o zaman  :icool: türlü türlü site yapıyolar bigada değiliz dışarda okuyoruz eskisi gibi pek takip edemiyoruz ama biga güzeldir öveyim memleketimi hemen  :D :D :D
Biga bence de çok güzel biraz da denizi güzel olsa çok daha güzel olurdu  :by2:

Çevrimdışı Anıl

Necmi abiden her an Memleket konusuna gidin uyarısı gelebilir  :bandit: :kop: Öyle bir konu yok ama açmak mı lazım acaba  :evillol: :alala:

Çevrimdışı karakartalım

heee hiç tutturamadım o zaman ben abi neyse olsun bende yörüğüm   :D :D :D nese abi muhabbet uzadıkça sayfa konu gitti iyice sil istesen msjları diyer arkadaşlara ayıp olmasın abi  :D :D bigaya gelirseniz tekrar tekraar diyeyim beklerim ağırlarım  :D :D

Çevrimdışı Anıl

heee hiç tutturamadım o zaman ben abi neyse olsun bende yörüğüm   :D :D :D nese abi muhabbet uzadıkça sayfa konu gitti iyice sil istesen msjları diyer arkadaşlara ayıp olmasın abi  :D :D bigaya gelirseniz tekrar tekraar diyeyim beklerim ağırlarım  :D :D
Yarın akşam yazlıktayım kısmetse  :bandit:

Çevrimdışı Salih A.

köfte demişken stadda bundan sonra Nusret in köfteleri yiyecez herhalde doğuş a verilmiş restoran işletmeleri
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Etiketler: