Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335565 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Aslında öyle değil işte şu iki günde pekalada indirilebilirdi ilerde mani olacak çiçekler orda sıkışacak
emin olun işi bildiklerinden  değilde işi bilmediklerinden yapmamışlardır. aslında yeni açıktaki rampa inmeden
orasının bitmesi gerekiyordu numaralıda tepe dururken bile orası müsaitti çok plansızlar yumurta dayanmadan
bir şey yapmıyorlar indirmemelerinin tek bir ihtimali var oda ordan çıkacak toprağın sahaya dökülme olasılığı
belki betondan önce sahaya bir tesviye gerekir onun için düşündülerse tamam yoksa bu güne kadar kalmasının
bir açıklaması yok

Abi dedigin gibi sahaya dokebilirler saha yukselecek ya biraz o yuzden ellemiyor olabilirler yeteri kadarini aliyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sanmıyorum yarın arife bıraksınlarda yarın emekçiler evine gitsin bayram hazırlıklarını yapsın
bir gün çalışsalar ne olur çalışmasalar ne olur topu topu 3 tane prekast koyacaklar :bandit:

Tabi ama bugun calistilar belki yarinda calisabilirler ben calisiyorum mesela onlarda çalışabilirler :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Abi dedigin gibi sahaya dokebilirler saha yukselecek ya biraz o yuzden ellemiyor olabilirler yeteri kadarini aliyorlar
Evet bir ihtimal öyle olabilir :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Tabi ama bugun calistilar belki yarinda calisabilirler ben calisiyorum mesela onlarda çalışabilirler :icool:
Sen çalışıyorsun diye bizim emekçilerin günahı ne :evillol:

Çevrimdışı Efe

Sen çalışıyorsun diye bizim emekçilerin günahı ne :evillol:

Firmaya gore degisiyor yani onu diyorum adam calisaksin diyosa yapacak bisey kalmiyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Firmaya gore degisiyor yani onu diyorum adam calisaksin diyosa yapacak bisey kalmiyor  :)
iyide o emekçilerin çoğu gurbetçi evlerine uzun yolları vardır

Çevrimiçi Necmi

Görünen öyle artık iyice belli oldu en son orayı yapacaklar :) Prekast çalışması olur mu acaba yarın.
sanki uzun zamandır fotolara bakmıyormuşum gibi geldi herhalde beklemediğimiz için
tam ilaç oldu @mustafa_(87)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

sanki uzun zamandır fotolara bakmıyormuşum gibi geldi herhalde beklemediğimiz için
tam ilaç oldu @mustafa_(87)

Şifa olsun abi valla bayram seyran dinlemem gel prekast koy deseler gider koyarım abi :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

26.07.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

Şifa olsun abi valla bayram seyran dinlemem gel prekast koy deseler gider koyarım abi :)
tek başına olmaz yardıma geleyim :tabe:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

tek başına olmaz yardıma geleyim :tabe:

tabii 121 nolu blok olduğu gibi gelmeli zaten şu prekastları hemen bitiririz bu kadar adam  :biggrinking:

Çevrimdışı tayfun

vaktim olmadığı için sayamıyorum ama sadece 107 blok satışlarına bakarak söylüyorum,güzel satış olmuş bugün.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Necmi

tabii 121 nolu blok olduğu gibi gelmeli zaten şu prekastları hemen bitiririz bu kadar adam  :biggrinking:
prekastlar nasıl olsa yapılır biz en iyisi yeni açığa el atalım bir gurupta numaralıya girer  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

vaktim olmadığı için sayamıyorum ama sadece 107 blok satışlarına bakarak söylüyorum,güzel satış olmuş bugün.
önümüzdeki on gün maç yüzünden kombine satışları artar tur atlarsak iyice hız kazanır
işi kötü yönünden düşünmemek lazım bayram öncesi çıkan kombine hemde taksit yok insanların çoğunu zorlar

Çevrimdışı tayfun

önümüzdeki on gün maç yüzünden kombine satışları artar tur atlarsak iyice hız kazanır
işi kötü yönünden düşünmemek lazım bayram öncesi çıkan kombine hemde taksit yok insanların çoğunu zorlar
kapalıda da ufaktan kımıldanma gözüme çarptı @Necmi abi,yarın akşam bi sayıcam,sonraki sayım çarşamba gece.rakamlar yalan söylemez nasıl olsa.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Artsın valla lig baslayana kadar 10 bini bulsak iyi olacak temiz para ama komik rakam tabi koskoca bjk 10 bin kombine satamiyor diyor bazilari bunlari dedirtmemek icin kombine almaklazim :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Artsın valla lig baslayana kadar 10 bini bulsak iyi olacak temiz para ama komik rakam tabi koskoca bjk 10 bin kombine satamiyor diyor bazilari bunlari dedirtmemek icin kombine almaklazim :bandit:

Çok doğru lig başlayana kadar 10 bini bulmak lazım Efe 80.000 kişilik stat için yeterli bir rakam değil nasıl dolacak o stat bilmiyorum. Keşke geçen seneki gibi kombine sahipleri bu sezon için yanında bir kişiyi daha götürse.

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

3-4 lük efsane  fb maçından sonraki hafta ligde  hiç bir iddiamız yokken stad full çekmişti..Bize bir kıvılcım gerek.. oda feyenord maçı  olabilir..bir iyi sonuç 80000 kişi ile sonuçlanabilir...

Çevrimiçi Necmi

iyide kimileri olimpiyatta oynarken bırak onbin kombine satmayı beşbin bilet satamıyorlardı
bizim geçen sene olimpiyat ortalamamız çok iyiydi benim gittiğim maçlarda 20000 in altına düşmedik
havalar sıcakkende doluluk oranı bayağı iyiydi

Çevrimiçi Necmi

Çok doğru lig başlayana kadar 10 bini bulmak lazım Efe 80.000 kişilik stat için yeterli bir rakam değil nasıl dolacak o stat bilmiyorum. Keşke geçen seneki gibi kombine sahipleri bu sezon için yanında bir kişiyi daha götürse.
o iş kombine satışını etkiler

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ALI RIZA

Passo şampiyonlar liginde uygulanacaksa almasınar...! protestoya devam klüp akıllanana kadar..!

Çevrimdışı Efe

Stad dolmaz bare kombine sahiplerini kale arkasina atmasalar dogu tribunene ciksak dolu gorunsun biraz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

iyide kimileri olimpiyatta oynarken bırak onbin kombine satmayı beşbin bilet satamıyorlardı
bizim geçen sene olimpiyat ortalamamız çok iyiydi benim gittiğim maçlarda 20000 in altına düşmedik
havalar sıcakkende doluluk oranı bayağı iyiydi

Olay olipiyat degilki abi vodafone arenanon kombinesi bunlar bu stad bitecek bir gun diyip kombine alalim demiyor kimse bu sene olimpiyattayiz bos ver diyor ben ona kiziyorum  :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: