Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338730 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Salih A.

valla başkana helal olsun bu gidişle stadı bedavaya getirecek sponsorlarla
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı izorlu85

Kameranın yerimi değişiyor  :us:umarım değişiyordur. Bide başkan bu stad için çok emek veriyor hakkıdır övünmek gururlanmak. Bu kadar sponsor bulmak antlaşmalar yapmak kolay iş değil olaya sadece transfer boyutundan bakmayalım transferdede sokağa para atmamaya çalışıyor. En basidi Lazini için adamlar neredeyse her gün fiyat yükselttiler. Bizi yolunacak tavuk sanıyorlar başkanda asilce duruyor karşılarında.. Helal olsun...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı capo di capi

Kameranın yerimi değişiyor  :us:umarım değişiyordur. Bide başkan bu stad için çok emek veriyor hakkıdır övünmek gururlanmak. Bu kadar sponsor bulmak antlaşmalar yapmak kolay iş değil olaya sadece transfer boyutundan bakmayalım transferdede sokağa para atmamaya çalışıyor. En basidi Lazini için adamlar neredeyse her gün fiyat yükselttiler. Bizi yolunacak tavuk sanıyorlar başkanda asilce duruyor karşılarında.. Helal olsun...

Adam ne yapsa yaranamıyor. Bende ona üzülüyorum.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı izorlu85

Deveye diken usulunü seviyor bizim millet  :kop: :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı mkandirmaz

:claps: +1903 aynen noktasına virgülüne katılıyorum...
AdanaSpor

Çevrimdışı Efe

Beşiktaşa ve Anlayana yapıyor bunları inşallah stad bittiginde herkes gorecek fikret baskanin yaptiklarini
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Caner

Gerçekten de umarım kameranın yeri değişiyordur. Bayramdan sonraki hızlanma ve değişik bir kamera açısı kaymak gibi olurdu.

Çevrimdışı Ekrem

Muhammed P. foursquare hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı hzr3088

haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı mehmetcan1903

Passolig kartı bulunmayan taraftarlarımız ise 30 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00’den itibaren Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi’nden kağıt biletlerini satın alabileceklerdir.
Beşiktaş-Feyenoord maçı için bir kişi en fazla 2 adet bilet satın alabilecektir.
Bilet kalması durumunda maç günü Atatürk Olimpiyat Stadı bilet satış gişelerinden bilet satışına devam edilecektir.
6 Ağustos Çarşamba günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.30’da oynanacak Beşiktaş-Feyenoord UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının bilet fiyatları şöyle:
Batı VIP: 150TL
Batı Tribün: 75TL
Doğu Tribün: 50TL
Kuzey Tribün: 25TL

BEŞİKTAŞ RESMİ SİTESİ AÇIKLADI HARİKA Bİ HABER PAYLAŞIM HERKESE ULAŞSIN ARKADAŞLAR  :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

OLİMPİYATTA OYNAYACAGIMIZ MAÇ İÇİN BİR ORGANİZASYON YAPILABİLİR.

BİLET FİYATLARI ACIKLANDI.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bugün çalışma yok sanırım demi stat da ?

Çevrimdışı Efe

Muhammed P. foursquare hesabından alıntıdır.

Günun ilk fotosu sagol ekrem numarali beton dokumu bitmis prekastcilar calisiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mustafa_UK

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Forma ve kombine satışlarında beklentilerinin çok altında kaldıklarını ifade etti.
Taraftarlar galiba formayı değil yönetimi beğenmiyorlar. Biz gidersek alırlar, onlar yönetimi beğenmiyorlar.

20 Milyon taraftarimiz var diyoruz 5 bin kombine coook ama cook dusuk forma satisi rakiplerin cook altinda.Bence dogru bir tespit olmus taraftar yapilan icraatlardan hic memnun degil.Taraftar bi isik goremiyor Taraftar umutsuz.Feyenoord maclari cok onemli elersem bir hava yakalayabiliriz belki ama Feyenoord'a elenmek bu yonetimin sonu olur...

Çevrimdışı Erdinç

Kastettiğiniz tribün Yeni açık ise oraya çok Yanarlı Dönerli bir sponsor olucak  :by2: :by2:
Y.D  :s20: :s20: :s20:

Beşiktaş benim sevdamdır,  kim yönetirse yönetsin sevdamı yalnız bırakmam, protesto edeceksiniz yöneticileri protesto edin lütfen ama kombine almamak forma almamak o istemediğiniz yöneticilerden çok sevdamıza zarar verir.

Çevrimdışı Erdinç

Olimpiyatdaki feyenoord maçında kombineler geçerli olacakmıydı. ve eski açık kombinesi olanlar hangi tribünde izlicek macı.  :by2: :by2:

Çevrimdışı Erdinç

Beşiktaş benim sevdamdır,  kim yönetirse yönetsin sevdamı yalnız bırakmam, protesto edeceksiniz yöneticileri protesto edin lütfen ama kombine almamak forma almamak o istemediğiniz yöneticilerden çok sevdamıza zarar verir.
+1903  :claps: :claps:

Olimpiyatdaki feyenoord maçında kombineler geçerli olacakmıydı. ve eski açık kombinesi olanlar hangi tribünde izlicek macı.  :by2: :by2:

Kombineler geçerli tabiki,  ben de eski açıktan aldım beklentim doğu tribününde izlemek ama bazı arkadaşlarımız güney tribünü diyor.

Çevrimdışı Efe

Kombineler geçerli tabiki,  ben de eski açıktan aldım beklentim doğu tribününde izlemek ama bazı arkadaşlarımız güney tribünü diyor.

Bunu öğrenmek lazım kale arkasi kombinesi olanlar maclari hangi tribunden izleyecek net bi aciklama yapilamasi gerek
Net bilen arkadaslar varsa bi açıklama yapsin yada kulube mail atalim
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2014, 17:13:26 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Bunu öğrenmek lazım kale arkasi kombinesi olanlar maclari hangi tribunden izleyecek net bi aciklama yapilamasi gerek
Net bilen arkadaslar varsa bi açıklama yapsin yada kulube mail atalim
güney tribünü açmadıklarına göre açıkları kuzey tribüne verirler herhalde
biletler satışa çıktıktan sonra açıklanır kombine sahiplerinin otomatik yüklenecekmiş biletleri
yüklendiğindede görürüz artık nerede olacağımızı :)

Çevrimdışı fthkzgn

güney tribün olmadığına göre bence doğuyu kombine alanlara açabilirler  :ok:
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Etiketler: