Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338563 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ikarus

bu kıyağımı da unutmayın :)

https://eksisozluk.com/entry/44512764

https://eksisozluk.com/entry/43779204
hocam ekşi sözlükte "elektrikalamadimdemezsin" nickli yazar inşaatda çalışan mühendislerden birisi sanırım bilginiz var mı bu konuda ?

Çevrimdışı altan0348

hocam ekşi sözlükte "elektrikalamadimdemezsin" nickli yazar inşaatda çalışan mühendislerden birisi sanırım bilginiz var mı bu konuda ?

bilmiyorum hocam ama vodafone arena başlığına sürekli güncel bilgiler girer kendisi. stadta çalışmasa bu bilgileri paylaşamaz bence :)

Çevrimdışı ikarus

bilmiyorum hocam ama vodafone arena başlığına sürekli güncel bilgiler girer kendisi. stadta çalışmasa bu bilgileri paylaşamaz bence :)
kesinlikle. önümüzdeki günlerde  yeni süprizler açıklayacağım beklemede kalın dedi sık sık takip ediyorum

Çevrimiçi Necmi

Hayır mabet dışında staddan bilgi veren kimse yok sağdan soldan alıp yazıyor
zaten konuşma şekli işi bilen birinin konuşması değil duyduklarını kendi ağzından veriyor
emin olun mabetin verdiği bilgilerin onda birini verecek mühendis yok orada zaten bilgi
vermelerine izinde yok

krm1903

• Ziyaretçi

Çevrimdışı mehmetthedum

Günaydın ve iyi tatiller. Tüm Beşiktaşlıların bayramını kutlarım.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Oktay A.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise şunları kaydetti: “Taraftara ve ziyaretçilere 7 gün açık olan bir kompleks tasarladık. Restoranlar konusunda Ferit Şahenk’in sahibi olduğu D-ream ile temastayız. Ayrıca Moda defileleri ve konser etkinlikleriyle ilgili de Doğuş Grubu şirketlerinden
IMG ile anlaştık.”

http://www.milliyet.com.tr/vodafone-la-fark-atacak-/ekonomi/detay/1917188/default.htm?ref=OtherNews

Milliyet ilk defa doğru  haber yapmış hayret!!! D-ream (Doğuş Restaurant and Managment) ile anlaşıldı ya da anlaşılmak üzere bende D-ream firmasında çalışıyorum ve geçenlerde restoranların yapılması planlanan ve stadın bazı plan kesitlerininde içinde olduğu bir sunum dosyasını görmüştüm şirkette  :ok:  :tabe:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı ozan062

Milliyet ilk defa doğru  haber yapmış hayret!!! D-ream (Doğuş Restaurant and Managment) ile anlaşıldı ya da anlaşılmak üzere bende D-ream firmasında çalışıyorum ve geçenlerde restoranların yapılması planlanan ve stadın bazı plan kesitlerininde içinde olduğu bir sunum dosyasını görmüştüm şirkette  :ok:  :tabe:

demirorenin siteleri her zaman stadyumun bütün detaylarını veren ilk gazete olur buda ayrı bir arastırma konusudur alın size tez konusu :))  vede krediler, stadın ilk detayları, ilk roportajlar hep bunlara verilir cook ilginc:))    hepside dogru cıkıyor

3.500 m2  alan acayip:))  haddinden fazla para getiriceğini dusunuyorum bakalım umarımki localardaki benim kendi kişisel fikrim ucuz satılmasından yakındıgım sey restaurantlardada yasanmaz
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2014, 10:24:26 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Oktay A.

demirorenin siteleri her zaman stadyumun bütün detaylarını veren ilk gazete olur buda ayrı bir arastırma konusudur alın size tez konusu :))  vede krediler, stadın ilk detayları, ilk roportajlar hep bunlara verilir cook ilginc:))    hepside dogru cıkıyor

3.500 m2  alan acayip:))  haddinden fazla para getiriceğini dusunuyorum bakalım umarımki localardaki benim kendi kişisel fikrim ucuz satılmasından yakındıgım sey restaurantlardada yasanmaz

Milliyet gazetesini oldum olası sevmem YD ye geçtikten sonra okumayı bırak elimi sürmeye tenezzül etmem valla  :lol:
3500m2 valla haddinden fazla para getirir getirmesine de taraftar bu işi fazla sevmez çünkü eğer D-ream kendi bünyesindeki restaronların fiyatlarını buraya yansıtırsa taraftarın vay haline bir suya 8 tl vermeye hazır olalım  :D
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı smtcglr

Kartal yuvası tırları, bayram boyunca, biri marmara ereğlisinde, biri fethiyede diğeride bodrum turgutreiste olacakmış ...

Satışa değil tatile gittikleri çok açık.

Kartalyuvası mağazası ve hatta Adidas mağazası olmayan ve ürünlerimizin gitmediği birçok il, ilçe ve şehir varken , buralara günü birlik gidip olay yaratmak, gündeme gelmek varken, tatile devam.insanlar bayramlık alacaklar belki, hizmet yok...

Şu tır ların bi kere Samsun a geldiğini duymadım hep aynı yerlerde dönüp duruyo

Çevrimdışı Efe

Kamerada çalışmıyor tam tatil moduna girmisler beton dokumu bittimi acaba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Taylan Kutlu

kamera bile tatile girmiş. makus kader, çalışmaya devam :bawling: .

Çevrimdışı Altuğ

Yayın olmadığına göre bitmiştir herhalde.

Çevrimdışı Efe

Bayramdan sonra iyi çalışma olacaktır yeni ekiplerle aralık sonu bitecek inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

konu dışı ama alakalı bir konu göremedim burdan sormak istedim. kartalcell altyapısı şuanda avea tarafından sunuluyor acaba vodafone ile anlaşmada kartalcell in vodafone geçmesi gibi bir durum söz konusumu?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

konu dışı ama alakalı bir konu göremedim burdan sormak istedim. kartalcell altyapısı şuanda avea tarafından sunuluyor acaba vodafone ile anlaşmada kartalcell in vodafone geçmesi gibi bir durum söz konusumu?

O konuda net bir bilgi verilmedi ben duymadım en azından ama geçecegini düşünuyorum anlasmalar engel degilse
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı matias

Staddaki çalışmalar bayram sonuna kadar durdu mu şimdi?

Çevrimdışı Salih A.

O konuda net bir bilgi verilmedi ben duymadım en azından ama geçecegini düşünuyorum anlasmalar engel degilse
yasal ve teknik açıdan bir engel yok kartalcell de diğerleri gibi operatör ve kendine ait numaraları var sadece alt yapı sağlayıcı değişecek umarım böyle birşey yapılır
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ozan062

bir arkadas demişki ramazan ayında bursanın stadında baya calısma yapılmıs,,,baya yol alınmıs peki bizde nedne sekteye ugradı?? bizimkin kaba diyemi onlarınki ince diyemidir?? cokmu sey farkediyor??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Bursa stadında yine sıkıntılar çıkmış. Çoğu kişinin görüşü 2015-2016 sezonunda açılacağı yönünde... Biz daha önce açıcaz  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl

Bir haber de ben vereyim. Tribünlerden birinin sponsorluğuyla alakalı bir akaryakıt şirketiyle görüşmeler devam ediyor.
Tribün sponsorları tamam diye biliyorum ben sadece açıklanacağı zaman bekleniyor sanırım  :alala:

Çevrimiçi Kartal Ç

aslında en ateşli tribün için bi enerji içeceği falan sponsor olsa süper olur hani şöyle yanarlı dönerli olanından  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

aslında en ateşli tribün için bi enerji içeceği falan sponsor olsa süper olur hani şöyle yanarlı dönerli olanından  :evillol:
Kastettiğiniz tribün Yeni açık ise oraya çok Yanarlı Dönerli bir sponsor olucak  :by2: :by2:

Etiketler: