Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340123 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

@CharlieChaplin hocam eline emeğine merceğine sağlık bayram öncesi gözümüzün pasını aldın şimdiden iyi bayramlar allah razı olsun
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

şekillendi stad bi hayli bayramdan sonra yeni işçiler de gelince hızlanır mı acaba ??

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Kardesim senin soylediklerin cok dogru hepsine katiliyorum ben Ne Y.D.ne Serdal Adali nede Fikret Orman tarafindayim...Al birisini vur otekine!
Benim anlatmak istedigim kurumsal bir yapi olmali.Her isi profosyonelleri yapmali.Adam geliyor parasiyla yonetici oluyor ne futbol oynamis nede futboldan anliyor ama futboldan sorumlu yonetici olup transferler yapiyor!
Bu duzenin degismesi gerekiyor!Benim isyanim bu duzene!Bak tek tek saymissin yapilan yanlislari ve bunlar hala devam ediyor Bunu degistirmekte kongre uyesi olarak biz gercek besiktasli hic kimseden cikari beklentisi olmayan kulubunu seven gercek taraftarlara dusuyor onun icin kongre uyesi olalim!Kurumsal yapiya ornek Bayern Munih'tir bakin butun eski futbolculari yonetimde baskanlari bile eski futbolculari.
Tabiki kumdan kale yapmiyorsun ama koskoca Besiktas kulubusun sen istedikten sonra izinler alinir!Ha alamiyorsanda neden ilk sene kapi kapi dolasip stad arayip bizi rezil etttiler!Ozaman cesurca karar vericek olimpiyat yada anadoluda oynayacaktik ve 1 sene kaybetmeyecektik.Eski yonetici Seyit ATES yazmisti baskan o donemdeki spor bakani Suat Kilic ile tartistigi icin ilk sene baslanamamis.
 Besiktasin tek kurusunu sokaga atmayiz diyenler Serdar,Sezer,Gokhan Suzene bonservis verip ameliyat masasindan Eneramo aldilar!Bunu yapanlar hala bu kulupte gorevdeler nasil isyan etmeyim!Peki ya Ibrahim Altinsayin anlastigi Salih Ucan ve Hakan Calhanoglunu alamayan beceriksizlere sizler isyan etmiyormusunuz! Taraftari coplayan adamlar vardi ne oldu onlar ceza aldilarmi kulup takipcisi oldumu?
 Benim sahislarla derdim yok hepsi iyi Besiktasli olablirler,iyi niyetlide olabilirler ama yoneticilik vasif,bilgi ve becerileri yok!Stad baslandi nasil olsa bitecek ama kurtulusumuz stad degil kurtulusumuz zihniyet,profosyonellik ve kurumsal yapi!
 Benim tek istedigim erken bir kongre olmasi ve yonetimin degismesi!Baskan adayim Hasan Arat yaninda Ibrahim Altinsay,Ali Gultigen ve Metin Tekinden olusan bir yonetim.
 Burda birbirimizi yanlis anlamayalim hepimiz fikirlerimizi dusuncelerimizi bildiklerimizi beklentilerimizi paylasalim Bizim bizden baska dostumuz yok biz kimsenin adami degiliz Biz Buyuk BESIKTASIN adamlariyiz!

-Gökhan Süzen,Batuhan,Sezer Öztürk,Eneramo,Dentinho evet yapılan hatalar var ama kimse annesinin karnından kulüp başkanı olarak çıkmıyor herkes acemilik yapabilir kaldı ki biz Yıldırım Demirörenin acemiliğine 8 yıl katlandık.

-Kimsenin adamı değilim diyorsun ama maşallah şahıs isimlerini sıralamışsın.

-Fikret Orman'ın her yaptığı doğru değil evet bu ortak bir kanı ama yaptığı doğruları yanlışlarından daha fazladır kaldı ki kendisi ilk defa başkanlık yapıyor bunun yanında bu kulübün 500milyon Tl borcu var,Avrupa kupalarından men edilmiş bir durumdasın.

-Paralı başkan devri bitti artık,kulüp ne kazanıyorsa onu harcayacak

-Kurumsal ve profesyönel yapı 1-2 yılda olacak bir şey değildir bakınız Arsenal,bu yıl hariç en son kaldırdıkları kupa 2004'te Community Shield ama Arsene Wenger ile devam ediyorlar  1996'dan beri dile kolay! Aldıkları,sattıkları oyuncuların haddi hesabı yok ayrıca stadları yapılana kadarda berbat durumdaydılar bunuda ek not olarak belirtmek istiyorum.

-Şu an ki durumda başkan kim olursa olsun bu durumun pek farklı olacağını düşünmüyorum.

-Stad kurtuluşumuz değil ama mali anlamda çok büyük katkı koyacaktır,satılan localar olsun,stad içerisindeki moda merkezleri vs. IMG Doğuş gibi bir markaya devredilen organizasyon işleri gibi şeyler yapıldı.

-İbrahim Altınsay bence kolay teslim oldu o dönemde evet istediği oyuncular alınmamış olabilir ama kendisi biraz savaşıp bu kulüpte kalmayı tercih etseydi farklı şeyler olabilirdi kaldı ki Fikret Orman canlı yayında İbrahim Altınsay'a geri dönmesi için çağrı yaptı.Önder Özen konusunda ise ülke olarak ve futbol mantelitesi olarak Futbol Direktörlüğünü kaldıracak gelişmişlikte değiliz bunu kimse inkar etmesin.

-Transferde yapılan yanlışların yanı sıra yararlılarıda saymakta fayda var Tolga,Franco,Motta,Atiba,Olcay,Kerim,Oğuzhan,Demba Ba,Gökhan Töre bu oyuncular gerçekten kaliteli oyuncular ve hepsi bu yönetim döneminde geldi kimin önerdiği ve ya kimin vasıtasıyla geldikleri önemli değil sonuçta satın alındılar ve ya alınmak üzereler(Gökhan Töre) bunun yanında yapılan yanlışlar var tabii zaten onlarıda belirttim.

-Şahsi görüşüm mevcut yönetime en az 2 yıl daha şans vermemiz gerek çünkü yapılan,uğraşılan şeyler var,kimsenin gelip cebinden para koyarak daha iyisini yapacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı murat

Selamlar,
Daha önce bir süre wow ve DH'de buradaki birçok arkadaşa birlikte bulunmuş biri olarak aranıza tekrardan katılmak istedim başta Derbeder Abi Murat Abi ve Necmi Abi olmak üzere herkese saygılar ve selamlar dilerim :)

Not: Bu foruma artı eksi düğmesi koymayana da ayrıca teşekkür ederim :icool:
aramıza hoşgeldin.

Çevrimdışı Caner

Arkadaşlar şu başlıkta konunun dağılmamasını en çok isteyenlerden biriyim, öneri görüşler başlığına bununla ilgili yorum bile yapmıştım, ama gerçekten çok garip yorumlar dönüyor. Ve işin en kötüsü ne biliyor musunuz? Bazı yorumlar cahilce değil, yarı cahilce yapılıyor ki bu cahilce yapılmasından daha kötü.

Çevrimdışı izorlu85

-Gökhan Süzen,Batuhan,Sezer Öztürk,Eneramo,Dentinho evet yapılan hatalar var ama kimse annesinin karnından kulüp başkanı olarak çıkmıyor herkes acemilik yapabilir kaldı ki biz Yıldırım Demirörenin acemiliğine 8 yıl katlandık.

-Kimsenin adamı değilim diyorsun ama maşallah şahıs isimlerini sıralamışsın.

-Fikret Orman'ın her yaptığı doğru değil evet bu ortak bir kanı ama yaptığı doğruları yanlışlarından daha fazladır kaldı ki kendisi ilk defa başkanlık yapıyor bunun yanında bu kulübün 500milyon Tl borcu var,Avrupa kupalarından men edilmiş bir durumdasın.

-Paralı başkan devri bitti artık,kulüp ne kazanıyorsa onu harcayacak

-Kurumsal ve profesyönel yapı 1-2 yılda olacak bir şey değildir bakınız Arsenal,bu yıl hariç en son kaldırdıkları kupa 2004'te Community Shield ama Arsene Wenger ile devam ediyorlar  1996'dan beri dile kolay! Aldıkları,sattıkları oyuncuların haddi hesabı yok ayrıca stadları yapılana kadarda berbat durumdaydılar bunuda ek not olarak belirtmek istiyorum.

-Şu an ki durumda başkan kim olursa olsun bu durumun pek farklı olacağını düşünmüyorum.

-Stad kurtuluşumuz değil ama mali anlamda çok büyük katkı koyacaktır,satılan localar olsun,stad içerisindeki moda merkezleri vs. IMG Doğuş gibi bir markaya devredilen organizasyon işleri gibi şeyler yapıldı.

-İbrahim Altınsay bence kolay teslim oldu o dönemde evet istediği oyuncular alınmamış olabilir ama kendisi biraz savaşıp bu kulüpte kalmayı tercih etseydi farklı şeyler olabilirdi kaldı ki Fikret Orman canlı yayında İbrahim Altınsay'a geri dönmesi için çağrı yaptı.Önder Özen konusunda ise ülke olarak ve futbol mantelitesi olarak Futbol Direktörlüğünü kaldıracak gelişmişlikte değiliz bunu kimse inkar etmesin.

-Transferde yapılan yanlışların yanı sıra yararlılarıda saymakta fayda var Tolga,Franco,Motta,Atiba,Olcay,Kerim,Oğuzhan,Demba Ba,Gökhan Töre bu oyuncular gerçekten kaliteli oyuncular ve hepsi bu yönetim döneminde geldi kimin önerdiği ve ya kimin vasıtasıyla geldikleri önemli değil sonuçta satın alındılar ve ya alınmak üzereler(Gökhan Töre) bunun yanında yapılan yanlışlar var tabii zaten onlarıda belirttim.

-Şahsi görüşüm mevcut yönetime en az 2 yıl daha şans vermemiz gerek çünkü yapılan,uğraşılan şeyler var,kimsenin gelip cebinden para koyarak daha iyisini yapacağını düşünmüyorum.

Altına imzamı atarım...

Kurtuluşu bu stadın bitmesi ile görüyorum...

Çevrimdışı izorlu85

Bu kadar insan neden sadece bakıyor :D bişiler yazmıyor sadece bi arkadaşa bakıp çıkacam der gibi bekliyorlar  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı murat

arkadaşlar herkesin bir görüşü olacaktır.sizin gibi düşünmeyeni cahil vb gibi ithamlarla aşağılamayın.bakın adam oğlundaki cevheri görmüş lisyi bitirebiilsin diye okul satın almış. :evillol: yıllarca beşiktaşı yönetti şimdi türk futbolunu yönetiyor.  :D

Çevrimdışı murat

Bu kadar insan neden sadece bakıyor :D bişiler yazmıyor sadece bi arkadaşa bakıp çıkacam der gibi bekliyorlar  :kop: :kop: :kop: :kop:
tatil moduna girdiler galiba.trafik bir açılsa kaçacaklar herhalde :)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Kimseyi itham etmeye gerek yok zaten herkesin hür iradesi ve düşünme yetisi var farklı fikirleri paylaşmak ve saygı,sevgi çerçevesinde konuşmak,tartışmak gerek.

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Efe

dışarı çıktım geldim numaralı başlamış bu ayın son beton dökümü olacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okansosa

arkadaşlar passolig konusu geçmiş ama hem passolig için hem de kağıt bilet olarak satışa çıkacak olimpiyattaki feyenoord maçı için isteyen istediğini alır kartada doldurur bilet de alır
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Efe

hemde çift fışkırtıcıyla başlamışlar dikkatl, bakınca gördüm :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bi kıvılcım olsa hemen yazmaya başlar herkes stadla ilgili bilinmeyen bişey ama herşeyi biliyoruz kötü yan orda :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimiçi Necmi

bi kıvılcım olsa hemen yazmaya başlar herkes stadla ilgili bilinmeyen bişey ama herşeyi biliyoruz kötü yan orda :icool:
kimse soracak bir şey bulamıyor :D transfer bölümüne gidip biraz orayımı karıştırsak :bandit:

Çevrimdışı Efe

kimse soracak bir şey bulamıyor :D transfer bölümüne gidip biraz orayımı karıştırsak :bandit:

olabilir lanziniye kamyon çarpmış falan desek belki bi etki olur :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı altan0348

stadın toplam kapasitesi hakkında genel bir sonuca varıldı mı acaba? ben pek takip edemedim :)

Çevrimdışı Efe

stadın toplam kapasitesi hakkında genel bir sonuca varıldı mı acaba? ben pek takip edemedim :)

şuan 45 bin ve üzeri olarak genel görüş oluştu diyebiliriz ama ne olur ancak stad bittikten sonra öğreniriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

ortamlarda 42000 diyoruz

Çevrimdışı Efe

beton dökümü yarında içinde olmak üzere devam eder akşama doğru son bulur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 23:25:53
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 23:27:04
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
beton dökümü yarında içinde olmak üzere devam eder akşama doğru son bulur :)

İstanbul boşaldı şimdiden yollar boş, mikserler hızlı hızlı gelirse fazla bir temel betonu yok.. yarın öğlene biter...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Etiketler: